- Konu Sahibi portakal_suyu
- #13.901
portakal ben bitirdim duamı canım şifa olur inşallah :Saruboceq:duasını da ne zaman derseniz okuyalım gelmeye çalışırım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aysen Arkadaşımızın Annesi İçin Ayetel Kürsi Listesi
Portakal_suyu.............30
Kötükedisero...............30
flan.............................30
zorxx..........................30
Princess of rain............30
azra............................20
tuğçe..........................20 (okundu)
ebrar...........................20
derin...........................20
leylamecnun................20
pelin67........................20
Kızlar Aysen arkadaşımızın annesi için dua okumak isteyenler lütfen yazsınlar.
Annesine şifa olur inşallah dualarımız
83 tane kaldı kızlar
günaydın hoşgeldin canım
Allah kabul etsin canım,inşallah şifa olur.
Duayı çarşamba akşamından önce yapamayız sanırım belki perşembe öğleye de kalabilir.
Hem zorun mazereti geçsin hem de bende ancak yarın akşam okuyabilirim
Aysenin annesinden sonra sana okuyalım dua canım
benim duayı oğlanın sbs sinde yapalım haziran gibi iyi geçsin teyzesi sbs si karaböcüğümün:Saruboceq:
Aysen Arkadaşımızın Annesi İçin Ayetel Kürsi Listesi
Portakal_suyu.............30
Kötükedisero...............30
flan.............................30
zorxx..........................30
Princess of rain............30
azra............................20
tuğçe..........................20 (okundu)
ebrar...........................20
derin...........................20
leylamecnun................20
pelin67........................20
turkuaz........................20
aleyna.........................20
aysen..........................3
selam canım seronun duasını okuduğunu tahmin etmiştim.Sağol canım Allah kabul etsin inşallah kısmetlli olur arkadaşımızın bebeği de.slm kızlar dün siteye girilmiyordu haber veremedim seronun duasını okumuştum Allah kabul etsin insallah herkesin duasını aysenin duasına katılamayacağım 3 gün yokum izinliyim tatiile gidiyorum kaydirigubbakcemile2 öpüyorum hepinizi
canım ben okudum
ALLAHIM kabul etsin teyzemize tez vakitte şifa versin inşallah
duasınada amin demeye geliriz
Porticim ben de okudum tatlım, Allah kabul etsin, acil şifalar versin arkadaşımızın annesine inşallah :Saruboceq: duasına da katılırım inşallah yerimseniben
canım görüşemedik,bundan sonrada biraz zor görüşeceğiz sanırımslm canlar napıosunuz ben adaçayı içiorum ne buldusam denicem buay test aldım ovulasyon testi bide eşime yediricem pekmez polen felan nasip deneyelim bakalım siz naptınız ya siteye garip bi şekilde ulaşıorum anasayfadan felan giriş yaptırmıyo sadece bende sorun yok deme?
aysen kuşum yarın filmin var hayatım umarım ağrısız acısız en önemlisi temiz çıkar inşallah sonuçların hayatım hiç sıkma kendini rahat ol hemen geçicek kuşummmopuyorumnanaktan
portakalım sen napıon yavru?nasıl oldu mantar olayın?
kızlarrrrrrrrrr hepinizii öpttttttttttttttopuyorumnanaktan
günaydın cnm bizde seni seviyoruuuz :1hug:Günaydınnnn.. Hepinizi çok seviyorummmm. opuyorumnanaktan Portakalcımmm msnde de görüşemiyoruz hiçççç.Aysencim hayırlı haberlerle gel inşallah, zorcummm inşallah bebişin gelir göbişineeee. opuyorumnanaktan .yTancredicim sen nasılsın? Yeni arkdaşlara da merhaba, takip ediyorum ama tanışamadık pek. :)
Günaydın kurabiyeem ,sen nasılsıngünaydın sekerler nasılsnızzzzzzzzzzz keyifler nasılllllllllllllll