- Konu Sahibi portakal_suyu
- #13.961
Aysenın duasına yurekten amin diyorum rabbim acil sıfalar versın annesıne...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eüzü billahimineşşeytanirracim
Bismi'llahi'r-Rahmani'r-Rahim
Elhamdü lillahi Rabbil Alemin
Ve'l-akıbetüli'l-müttekin.
Ves-salatü ves-selamü ala Rasülina Muhammedin ve ala alihi ve sahbihi ecmain.
Allah'ım dile getirdiğimiz her türlü hamd ve sena ancak sana mahsustur.
Bütün salat ve selamlar Peygamber Efendimizin ve O'nun bütün al ve ashabına olsun.
Ya Rabbe'l-Alemin,ya Erhame'r-Rahim.
Ya Rabbi ! Divanına geldik yalvarıyor ve dualarımızın makbül olmasını niyaz ediyoruz.
Habibin Peygamberimiz Efendimiz aşkına kabul eyle ya Rabbi!...
Allah'ım bütün günahlarımızı bağışla;gerek bilerek,gerekse bilmeyerek yaptıklarımızdan dolayı bizi cezalandırma,bizi afveyle.
Okuduğumuz Ayetel Kürsileri kabul et Ya Rabbi.
Hastalarımıza şifa,dertli olanlara deva,borçlu olanlara ödeme kolaylıkları nasip eyle ya Rabbi
Dualarımızı Hususiyle Aysen Arkadaşımızın Annesinin sağlığına kavuşmasında vesile kıl .Arkadaşımızın annesine sağlık sıhhat-şifa ver,her daraldığında onun yar ve yardımcısı ol Ya Rabbi!
Amin ,Amin ,Amin, bi hürmeti seyyidil mürselin.Vel-hamdü lillahi Rabbi'l Alemin.
Bi rahmetike ya Erhamer-Rahimin.
Sübhane Rabbike Rabbi'l-izzeti amma yasifun ve selamün ale'l mürselin ve'l-hamdü lillahi Rabbi'l-Alemin.
Okuduğumuz Ayeletl Kürsilerin kabulü için el-Fatiha.
Eüzü billahimineşşeytanirracim
Bismi'llahi'r-Rahmani'r-Rahim
Elhamdü lillahi Rabbil Alemin
Ve'l-akıbetüli'l-müttekin.
Ves-salatü ves-selamü ala Rasülina Muhammedin ve ala alihi ve sahbihi ecmain.
Allah'ım dile getirdiğimiz her türlü hamd ve sena ancak sana mahsustur.
Bütün salat ve selamlar Peygamber Efendimizin ve O'nun bütün al ve ashabına olsun.
Ya Rabbe'l-Alemin,ya Erhame'r-Rahim.
Ya Rabbi ! Divanına geldik yalvarıyor ve dualarımızın makbül olmasını niyaz ediyoruz.
Habibin Peygamberimiz Efendimiz aşkına kabul eyle ya Rabbi!...
Allah'ım bütün günahlarımızı bağışla;gerek bilerek,gerekse bilmeyerek yaptıklarımızdan dolayı bizi cezalandırma,bizi afveyle.
Okuduğumuz Ayetel Kürsileri kabul et Ya Rabbi.
Hastalarımıza şifa,dertli olanlara deva,borçlu olanlara ödeme kolaylıkları nasip eyle ya Rabbi
Dualarımızı Hususiyle Aysen Arkadaşımızın Annesinin sağlığına kavuşmasında vesile kıl .Arkadaşımızın annesine sağlık sıhhat-şifa ver,her daraldığında onun yar ve yardımcısı ol Ya Rabbi!
Amin ,Amin ,Amin, bi hürmeti seyyidil mürselin.Vel-hamdü lillahi Rabbi'l Alemin.
Bi rahmetike ya Erhamer-Rahimin.
Sübhane Rabbike Rabbi'l-izzeti amma yasifun ve selamün ale'l mürselin ve'l-hamdü lillahi Rabbi'l-Alemin.
Okuduğumuz Ayeletl Kürsilerin kabulü için el-Fatiha.
kızlar nerdesiniz?:uhm:aysen annen nasıl oldu canım?zor sen nerelerdesin bacım?kötü kedi şero nun son durumu ne acaba?bebek vardır inşallah:Saruboceq:görüşemez olduk:sinifsinif:
Güncellenmiş Listemiz
İyi Akşamlar Kızlar a.s.
Çok üzgünüm :çok üzgünüm: artık eskisi kadar kkya giremeyeceğim.
Sadece evde olduğum zamanlarda hergün fırsat buldukça açıp takip edeceğim.
Ben gelemiyorum diye burayı ihmal etmezsiniz değil mi?
Hepinizden güzel haberler bekliyorum. :CüvCüv: opuyorumnanaktan
Hepinizi çok seviyorum canım arkadaşlarım :1hug:
bizde seni seviyoruz portiiiopuyorumnanaktan