Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

Eüzü billahimineşşeytanirracim
Bismi'llahi'r-Rahmani'r-Rahim

Elhamdü lillahi Rabbil Alemin
Ve'l-akıbetüli'l-müttekin.
Ves-salatü ves-selamü ala Rasülina Muhammedin ve ala alihi ve sahbihi ecmain.
Allah'ım dile getirdiğimiz her türlü hamd ve sena ancak sana mahsustur.
Bütün salat ve selamlar Peygamber Efendimizin ve O'nun bütün al ve ashabına olsun.
Ya Rabbe'l-Alemin,ya Erhame'r-Rahim.
Ya Rabbi ! Divanına geldik yalvarıyor ve dualarımızın makbül olmasını niyaz ediyoruz.
Habibin Peygamberimiz Efendimiz aşkına kabul eyle ya Rabbi!...
Allah'ım bütün günahlarımızı bağışla;gerek bilerek,gerekse bilmeyerek yaptıklarımızdan dolayı bizi cezalandırma,bizi afveyle.
Okuduğumuz Ayetel Kürsileri kabul et Ya Rabbi.
Hastalarımıza şifa,dertli olanlara deva,borçlu olanlara ödeme kolaylıkları nasip eyle ya Rabbi
Dualarımızı Hususiyle Aysen Arkadaşımızın Annesinin sağlığına kavuşmasında vesile kıl .Arkadaşımızın annesine sağlık sıhhat-şifa ver,her daraldığında onun yar ve yardımcısı ol Ya Rabbi!

Amin ,Amin ,Amin, bi hürmeti seyyidil mürselin.Vel-hamdü lillahi Rabbi'l Alemin.
Bi rahmetike ya Erhamer-Rahimin.

Sübhane Rabbike Rabbi'l-izzeti amma yasifun ve selamün ale'l mürselin ve'l-hamdü lillahi Rabbi'l-Alemin.

Okuduğumuz Ayeletl Kürsilerin kabulü için el-Fatiha.

RABBİM kabul eder İNŞALLAH

bütün kalbimle AMİN diyorum RABBİM annene şifa versin canım

akşam kimse yok diye çıkmıştım keşke biraz daha bekleseymişim neyse aysenciğim annene Rabbim tez zamanda şifa versin canım:Saruboceq:bu hastalık olmaz olsun böyledir canım ne zaman tekrarlayacağı belli olmaz umarım hemen atlatır Rabbim sıkıntısından kurtarsın inşallah:Saruboceq:

kızlar nerdesiniz?:uhm:aysen annen nasıl oldu canım?zor sen nerelerdesin bacım?kötü kedi şero nun son durumu ne acaba?bebek vardır inşallah:Saruboceq:görüşemez olduk:sinifsinif:

Selam kızlaaaaaaaaaaarrrr opuyorumnanaktan okullar açıldıktan sonra hafta içleri k.k.ye pek giremiyorum, bi de bu hafta çok yoğun geçti evde usta işleri falan da vardı kusura bakmayın olumunekankayizsmile

Eüzü billahimineşşeytanirracim
Bismi'llahi'r-Rahmani'r-Rahim

Elhamdü lillahi Rabbil Alemin
Ve'l-akıbetüli'l-müttekin.
Ves-salatü ves-selamü ala Rasülina Muhammedin ve ala alihi ve sahbihi ecmain.
Allah'ım dile getirdiğimiz her türlü hamd ve sena ancak sana mahsustur.
Bütün salat ve selamlar Peygamber Efendimizin ve O'nun bütün al ve ashabına olsun.
Ya Rabbe'l-Alemin,ya Erhame'r-Rahim.
Ya Rabbi ! Divanına geldik yalvarıyor ve dualarımızın makbül olmasını niyaz ediyoruz.
Habibin Peygamberimiz Efendimiz aşkına kabul eyle ya Rabbi!...
Allah'ım bütün günahlarımızı bağışla;gerek bilerek,gerekse bilmeyerek yaptıklarımızdan dolayı bizi cezalandırma,bizi afveyle.
Okuduğumuz Ayetel Kürsileri kabul et Ya Rabbi.
Hastalarımıza şifa,dertli olanlara deva,borçlu olanlara ödeme kolaylıkları nasip eyle ya Rabbi
Dualarımızı Hususiyle Aysen Arkadaşımızın Annesinin sağlığına kavuşmasında vesile kıl .Arkadaşımızın annesine sağlık sıhhat-şifa ver,her daraldığında onun yar ve yardımcısı ol Ya Rabbi!

Amin ,Amin ,Amin, bi hürmeti seyyidil mürselin.Vel-hamdü lillahi Rabbi'l Alemin.
Bi rahmetike ya Erhamer-Rahimin.

Sübhane Rabbike Rabbi'l-izzeti amma yasifun ve selamün ale'l mürselin ve'l-hamdü lillahi Rabbi'l-Alemin.

Okuduğumuz Ayeletl Kürsilerin kabulü için el-Fatiha.

Tüm kalbimle AMİİİİİİİİİİİİİİİİNNNN diyorum Ayşencim :Saruboceq: Allahım tez zamanda anneciğine şifalar versin inşallah, müjdeli haberlerini bekliyoruz opuyorumnanaktan

kızlar nerdesiniz?:uhm:aysen annen nasıl oldu canım?zor sen nerelerdesin bacım?kötü kedi şero nun son durumu ne acaba?bebek vardır inşallah:Saruboceq:görüşemez olduk:sinifsinif:

Canım benim beni merak etmişsin çok mutlu oldum inan :1hug: Salı günü adet olmam lazım, eğer gelmezse kırmızılar Çarşamba test yapıcam Allahın izniyle :Saruboceq: kendimi çok kaptırmak istemiyorum ama bu ay bazı belirtilerim de var sanırım bilmiyorumkismile , vücut ısım yükseldi, kasıklarımda sık sık hafiften saniyelik batmalar oluyo, hatta iki gündür adet sancısının daha hafifi şeklinde ağrılarım oluyo ara ara, bi de en önemlisi önceden yumurtlama sonrasında tamamen kurur, adete kadar akıntı nedir bilmezdim bu ay tam tersi, akıntım hiç durmadı ve hatta artarak devam ediyo boshayallersmile
Umarım bu belirtiler beni yanıltmaz, hayal kırıklığına uğramak istemiyorum eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile

Sonucu mutlaka bildiricem olumlu ya da olumsuz merak etmeyin opuyorumnanaktan

heyoooo ben geldim ay akşam arkadaşlarda yemekteydik giremedim buakşamda yine gezmeğe gidiyoruz bi bakayım dedim ama fazla gelen olmamış

aysenim nerdesin kuzum annen nasıl oldu hbr ver cnm inşallah iyidir opuyorumnanaktan

portakalım yavru sende giremiyosun tabi kıyamam kötü oldu be uffffffffffffffffffffff

flan cnm sen napıon hayatım işte giremedim denk gelemedik ben iyiym yarın testlere başlıorum bakalım umarım vesile olur bana opuyorumnanaktan

berrakçım sen nerelerdesin hayatım bebişten giremiyosun sende eskisi gibi cnm öpt siziopuyorumnanaktan

miragede girmiyo artık eskisi gibi ya nerelerde özledik onuda opuyorumnanaktan

serocum inşallah beliritilerinin sonu hayırlı olur cnm bebeğin gelir buay sana zemuszemus

kızlar yazmadığım kim varsa hepinizi öpttttttttttt akşama geçte olsa gelirim denk gelelim ya opuyorumnanaktan

Güncellenmiş Listemiz

Herkese merhaba,

Bu fikri ne yapsak aklımızdan atamadığımızı anladık ve arkadaşlarımızla buradan devam etmeye,gebelik ve hamileliğe dair herşeyi burada paylaşmaya karar verdik.

Siz de aramıza katılarak,umutlarınıza yelken açın

0037.gif

HAMİLELERİMİZ :nazar: BEBEKLERİMİZİN CİNSİYETLERİ

ekobero :CüvCüv: _________ Erkek ____bebeğimiz doğdu alkisalkisalkis

hayat_77 :CüvCüv: _________Erkek
____ bebeğimiz doğdu alkisalkisalkis

dmtumt84:CüvCüv: _________Erkek____ bebeğimiz doğdu alkisalkisalkis

berrakada :CüvCüv: ________ Kız _____bebeğimiz doğdu alkisalkisalkis

sleepy80 :CüvCüv: _________Erkek____ bebeğimiz doğdu alkisalkisalkis

A&S :CüvCüv: ____________Erkek____ bebeğimiz doğdu alkisalkisalkis

pembehera :CüvCüv:________Kız

justing76 :CüvCüv: _________Kız

eliftanerbektas :CüvCüv:

demetnur :CüvCüv:

kelebek_1974 :CüvCüv:

Tuba373 :CüvCüv: ________Kız

bafo :CüvCüv: ___________Kız

eren sezen :CüvCüv: _____Erkek

derindenizzz :CüvCüv:

hayal1403 :CüvCüv:

dilemma:CüvCüv: _______Kız ve Erkek

kardelen_cicegi :CüvCüv:

teolog :CüvCüv:

has_bahce :CüvCüv:

gonca85gonca :CüvCüv:

000ar.gif
000ar.gif
000ar.gif

Temmuz Listemiz

skorpion74 _______ 31 temmuz

Ağustos Listemiz

mirage1983_______26 Ağustos

..yeliz..___________29 Ağustos

Eylül Listemiz

sevecen86_________1 Eylül

cicvir_____________15 Eylül

Ekim Listemiz

Havalıkız_________ 2 Ekim

flan______________3 Ekim

anka1297_________ 3 Ekim

Tancredi__________6 Ekim

portakal_suyu _____12 Ekim

aysen_34__________12 Ekim

zorxx____________15 Ekim

d_kupcu_________ 21 Ekim

masal_naz_________ ?

Princess of Rain____?
fairy19.gif

NOT: Günü geçen arkadaşlar durumları hakkında bilgi verebilirler mi?

İyi Akşamlar Kızlar a.s.
Çok üzgünüm :çok üzgünüm: artık eskisi kadar kkya giremeyeceğim.
Sadece evde olduğum zamanlarda hergün fırsat buldukça açıp takip edeceğim.
Ben gelemiyorum diye burayı ihmal etmezsiniz değil mi?
Hepinizden güzel haberler bekliyorum. :CüvCüv: opuyorumnanaktan
Hepinizi çok seviyorum canım arkadaşlarım :1hug:

İyi Akşamlar Kızlar a.s.
Çok üzgünüm :çok üzgünüm: artık eskisi kadar kkya giremeyeceğim.
Sadece evde olduğum zamanlarda hergün fırsat buldukça açıp takip edeceğim.
Ben gelemiyorum diye burayı ihmal etmezsiniz değil mi?
Hepinizden güzel haberler bekliyorum. :CüvCüv: opuyorumnanaktan
Hepinizi çok seviyorum canım arkadaşlarım :1hug:

bizde seni seviyoruz portiiiopuyorumnanaktan

slm canlarrrrrrrr ben bugün ilk testimi yaptım ovulasyon testini yani :1: ve silik çıktı demkki bende bir faliyet yok daha demek yapmya devam edicem bakalım sizden nbr yaa?

hepiniziiiiiiiiiiii öptttttopuyorumnanaktan

yavrum portakalımmmmmmmmmmmm oh be özledim seni cnm ya denk geldik ne güzel opuyorumnanaktan

evt cnm bakalım inşallah faydası olur bana çokta umutlu değilimde işte maksat bişi yaptım demekzemuszemus

asyenden hbr yok cnm inşallah iyidir

Hoşgeldin zorum,canım benim ben de seni çok özledim

Ya kimse gelmemiş bugün,aysenden de haber yok ,Ooof iyice merak ettim şimdi

O test nasıl bişey bu arada gg den mı aldın sen?

evt hayatım aynen gg den 10 ovulasyon+2 gebelik testi 17 ye felan aldım fazla almadım cesaret edemedim bozuk çıkar die ama yeterde bakalım

buarada geç oldu ama yarın aysene msj atıcam bakalım merak ettim bende iice

poratkalcığım nerelerdeydin güzelim?özledikopuyorumnanaktanzor canım sende de çalışmalar devam herhalde bacım okursan bir yaz bana yumurtladığını anlıyorsun da çatladığını nasıl anlıyorsun?o testle mi anlaşılıyor?:uhm:aysen canım merak ettik anneni bilgi alan olursa yazabilir misiniz?kötü birşey yoktur umarım:Saruboceq:şerocuğum belirtiler var demişsin çok sevindim canım hadi inşallah olmuşturzemuszemusama Allah herşeyin hayırlısını versin Allah sağlıklı ömür versin olmazsa öbür aya tutar belki sen içini ferah tut canım sen eşin sevdiklerin sağlıklı olsun da onunda günü gelir birgün elbetŞeniz

Selam kızlarrr, nasılsınızzzz? Biz iyiyiiz kızımlaa, bu akşam annemlere gidiyoruz.Cumaya kadar ordayım sanırım.Perşembe mevlüt okutucaz . :)))) Özledik siziiiiiiiii :)

Bu arada kontrol vardı bugün.4500gr ,boyu da 54 cm olmuş kızımın. Birbuçuk ayda 1750 gr almış, doktor çoook beğendi. Sadece anne sütü veriiyorumm. :)

Son düzenleme:
Back
X