Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

portakal suyu uzulme diyemeyecegim elbette uzuluyorsundur ama lutfen pes etme tatlim.bundada vardir bir hayir diyelim gulum. bende bu ay cok umutluydum ama yine olmadi dun adet oldum. artik ne yapacagimi bende bilemiyorum hakkimizda hayirlisi deyip avunuyoruz iste gulum.

Günaydın Kızlar, a.s. evdeyim öğleye kadar.

İşte olduğum için bir kaç gündür girip cevap bile yazamadım sizlere kusura bakmayın.
İşteyken zaten problem oluyor kkya girmek,evde de misafirlerim vardı, bütün gün yalnız kalıyorlar zaten akşam da ayıp olmasın diye açamadım interneti hiç.

canim üzülme desemde bo$una biliyorum.ama hic bir zaman ümit kesmek yok bu ay olmadiysa bir daha,bir daha insallah en sonunda :Saruboceq:olucak.olumlu düsün, biliyorsunki baslamak bitirmenin yarisidir..bol bol dua et,benimde dualarim seninle:Saruboceq:tip cok ilerledi,ölümden baska herseye care buluyolar nerdeyse.sevgiyle kal.öptopuyorumnanaktan

Sağol canım benim. :1hug:
Haklısın başlamak bitirmenin yarısıdır.Bir adım attık,inşallah sonu da güzel olur
Allah büyük,denemeye devam edeceğiz
öpüyorum opuyorumnanaktan

Canım portakalcım, seni çok seviyorum, yazdıklarını okuyunca gözlerim doldu,umutların tükenmesin,bi gün mutlaka karnına konucak bebişin.Ben yürekten inanıyorum buna. Hiç bi söz seni teselli etmez şimdi ama bigün bebişin karnında olduğunda bu yazdıklarını gülümseyerek hatırlıycaksın.Allah'tan sana hayırlı ve sağlıklı evlatlar diliyorum.Kalbinin güzelliğinin mükafatını alıcaksın mutlaka.Çok öptük seni kızımla. opuyorumnanaktan :1hug:

Canım ben de seni çok seviyorum.
Sağol iyi dileklerin ve duaların için.
Vazgeçmeyeceğim,inşallah bir gün benim ve benim gibi bekleyen bütün arkadaşlarımın yüzü güler.
öpüyorum kızınla seni opuyorumnanaktan
haklısın canım üzülmemek elde değil ama bu dünyanın sonu da değil o günde bir gün gelecek arkadaşların da dediği gibi tıp çok ilerledi ölümden başka herşeyin çaresi var öbür ay olmazsa öbür ay yıkılmak yılmak yok evet çok zor beklemek insanı çok yıpratıyor benim durumumu biliyorsun işte daha çalışmalara bile başlayamadık başlasakda çok uzun bir yol beni bekliyor yolun sonu var mı yok mu bilmiyorum bile ama umutla bekliyorum hissediyorum iyi şeyler olacak canım hiç moralini bozma dualarımız seninle canımopuyorumnanaktan

Evet beklemek ve sonucun hep hüsran olması gerçekten insanı çok yıpratıyor.
Kendin için hiç ümitsizliğe kapılma yol belki uzun belki kısa ama henüz bişey denemedin,pozitif ol hep.
Hepimiz için iyi şeyler olacak inşallah. :Saruboceq:

herkese slm zemuszemus
porti biliyorsun geçen ay ben de iğne tedavisi oldum benim iğnelerim biter bitmez yumurtaların büyümeleri durmuştu benim uygulamam yüksekten (150ml) düşüğe (75ml) şeklindeydi. Bende işe yaramadı. sonra araştırdım netten başka ne gibi yöntemler olabilir diye. PCO hastalarında yumurtanın iğneye direnci fazlaymış. Bu sebepten düşükten başlayıp azar azar ve süreyi uzatarak iğne veriliyormuş. Mesela 36,5 ml'den başlıyolarmış.tek yumurta ile 30-40 gün büyümesi için uğraşıyolarmış.Bu prensibin adı low dose step up. sende pco yok ama bu uygulamaların yumurtaların gelişimine etkisi büyük. bu şekilde 10 senedir gebe kalmaya çalışan bir kadın nihayet gebe kalmış. Öğrenmediğimiz halt kalmadı keşke cahil kalabilseydik önümüzdeki ay son denemem olacak. ondan sonra tüp bebek servisine yönlendirecek doktor.
Ama bu yumurtaları bir şekilde büyüteceğiz yolu yok :olmaz:
inat edeceğiz yılmak yok bizim sınavımız da buradanmış :sinifsinif:

Evet canım senin başına gelen benim de başıma geldi.
Yüksekten düşüğe olmasının mantığı neymiş,şaşırdım.
Biz hep aynı dozu kullandık 75ml ama ileriki aylarda nasıl yapılır bilmiyorum.
Evet neler var,öğrenmediğimiz şey kalmadı bu bebek sahibi olmaya çalışma sürecinde.
Keşke bişey bilmeden hamile kalsaydık,biliyoruz da ne işe yarıyor sanki...
Bişeye niyetlendik onu bile başaramadık.
Çok zor bi süreç..senin de dediğin gibi iş yerinden izin almak da zor her zaman.Eşim beni götürdüğü için izin alıyor.ikimizin de iş yerinden anlamaya başladılar bebek için git gel yaptığımızı..bir de bunun stresini yaşamak insanı daha çok sinir ediyor.
bir de bayram giriyor araya şimdi kasımda ne yapacağım bilmiyorum
İnşallah bize de nasip eder Allah :Saruboceq:

canım arkadaşım ne kadar üzülme desemde biliyorum elde değil ama dur bakalım daha ilk defa böyle iğne yoluyla denedin yılmak yok..artık ne kadar usansakda moralimiz diplerede vursa öğrendik bişeylerin üstesinden gelip umut edebilmeyi :teselli:
bakarsın bu ay süpriz yapar gelir olmaz diye birşey yok
sıkma canını
biliyosun benimde klomenle ilk ay büyümüştü ikinci ay daha yükske doz aldım üçüncü ay ilk ay aldığım gibi alınca büyümemişti
olacak bir gün biliyorum inanıyorum hepimizin kucakları dolacak
öpüyorum seni kocamann canım arkadşaım opuyorumnanaktan

Kuzum biz de şans yok napalım.
Ne denesek,ne ye başlasak hep fos çıkıyor.
Olmayınca olmuyor.
Allah'ın takdiri,elimizden gelen neyse yapmaya devam edeceğiz ama yılmak yok.
Olacak bir gün hepimizin bebekleri
öpüyorum çok canım benim opuyorumnanaktan

portakal suyu uzulme diyemeyecegim elbette uzuluyorsundur ama lutfen pes etme tatlim.bundada vardir bir hayir diyelim gulum. bende bu ay cok umutluydum ama yine olmadi dun adet oldum. artik ne yapacagimi bende bilemiyorum hakkimizda hayirlisi deyip avunuyoruz iste gulum.

üzülmemek elde değil ama 1-2 gündür daha iyiyim ,unuttum gitti sanki..
Elden gelen bişey yok şuan.
Beklemeye,umut etmeye devam edeceğiz,sabırlaa
Gene olmamış :çok üzgünüm:
Doktora gidecek misin bu ay?
Boş boş bekleyince de insan arkasına dönüp baktığında pişman oluyor..niye bekledim o kadar zaman diye..
Hakkımızda hayırlısı canım,inşallah olacak :Saruboceq:
öpüyorum çook opuyorumnanaktan

İyiyizzz canımmmm,sen nasılsınnnn ? Kızımın kafası konak olmuş, yeni başlamış yani.Zeytin yağ sürdüm ,saç fırçasıyla biraz fırçaladım.kalktı biraz kabuklar.Sonra bıcı bıcı yaptık.

Ben de iyiyim canım sağol.
Nerdeyse her bebekte olur,zeytinyağı da çok etkili,devam et bi süre daha zeytinyağı sürmeye hem ilerde saçları gür ve güzel olur.
Öp benim için prensesi opuyorumnanaktan

gunaydin kizlar nasilsiniz ben iyim cok sukur 1 hafta tatilim vardi tanidiklarla kahvaltilara felan gittim.yarinda bende toplanacagiz hazirlik felan yapacagim.

portakalcigim bende haftaya gidecegim tekrardan sonrada rahim filmi gunumu bekleyecegim insallah dedigin gibi bos yere beklemek cok zor insallah bu sefer hersey istedigimiz gibi olur.yarin bana bir suru cocuklu arkadas gelecek gelde uzulme ah dunya iste:gitme:

Günaydın flancım,ben iyiyim evdeyim öğleye kadar vaktim varken bakayım dedim
sen nasılsın?

iyidir canım bildiğin gibiyim işteopuyorumnanaktan cumartesi yine dr var yarım doz daha keseceğiz sanırım bakalım ne film çevireceğiz yine ama oskarlık performans olur kesinkaydirigubbakcemile3toparlanmana çok sevindim canım mutlu sonla biten ne hikayeler görüyoruz duyuyoruz tatlım onları dinleyince bayağı topluyorum kendimi moral oluyor yolun sonu varmış gibi geliyor o zamanboshayallersmile

yine yazmaya daldım merhaba demeyi unuttum tünaydıııııın nasılsınız?opuyorumnanaktanböyle yapınca da kendimi sabah şekeri gibi hissediyorum:1:

selam kizlar bende doktordan geldim.bebegimin sagligi , gelisimi falan gayet iyi dedi doktorum:nazar:'7.cinsiyetine tekrardan bakti ve yüzdeyüz olmasada KIZim olacakmisbir dahaki randevum 20.haftada o zaman kesin olur dedi.ama erkek görmüyorum dedi.birde bizim burdaki doktorlar kesin olmadan tam söylemek istemiyo..hayirlisi artik,saglikli olsunda..oglumun istedigi Rozi karde$i geliyoo.

Son düzenleme:

selam kizlar bende doktordan geldim.bebegimin sagligi , gelisimi falan gayet iyi dedi doktorum:nazar:'7.cinsiyetine tekrardan bakti ve yüzdeyüz olmasada KIZim olacakmisbir dahaki randevum 20.haftada o zaman kesin olur dedi.ama erkek görmüyorum dedi.birde bizim burdaki doktorlar kesin olmadan tam söylemek istemiyo..hayirlisi artik,saglikli olsunda..oglumun istedigi Rozi karde$i geliyoo.

gözün aydın bizimkide erkek kardeş erkek kardeş kardeşi erkek oldu kalpleri temiz çocukların tabi bide ben ultrasondan çıkınca bana sen kız istiyodun ama ALLAH benim duamı kabul etti gördünmü dedi kaldım orda artık çok mu belli ettiysem kız istedigimi ondan sonra daha dikkatli oldum yüzünü görünce farketmiyo kız erkek eli ayagı düzgün olsunda:Saruboceq:

gözün aydın bizimkide erkek kardeş erkek kardeş kardeşi erkek oldu kalpleri temiz çocukların tabi bide ben ultrasondan çıkınca bana sen kız istiyodun ama ALLAH benim duamı kabul etti gördünmü dedi kaldım orda artık çok mu belli ettiysem kız istedigimi ondan sonra daha dikkatli oldum yüzünü görünce farketmiyo kız erkek eli ayagı düzgün olsunda:Saruboceq:

sagol canim.en basi saglik tabiki..i$te gönülde degisik olsun istiyo.amin canim amin.:Saruboceq:

Back
X