Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

selam üreme insanları:)umarım herkes iyidir tanımayanlar için ben bu topiğin eski manyağıyım ve bu topik bana çok uğurlu gelmişti oldumu olmadımı,o pozisyondu,yumutrlama günüydü derken o ay hamile kalmıştım...darısı size olsun inşallah...ama asıl önemlisi allah o yavruyu sağlıklı bi şekilde kucağımıza almayı nasip etsin...
yeni çalışmalara ocak ayında başlıycam inşallah bakalım bu sefer napacaz:))portim öptüm seni ayrıca:)

gerçekten üreme uğruna kendimizi feda edeceğizneredeyse bu yola baş koyduk biz :60:

iyi aksamlar kader dostlarim nasilsiniz?

ben hic iyi degilim gecen sene bugun bu saatlerde yavrumu kaybettim.acisi hala o kadar yeniki dayanamiyorum bu aciya doldurmuyor hic birsey onun yerini yeniden hamile olmak istiyorum ama oda olmuyor iste....olmuyor..........

ben hic iyi degilim gecen sene bugun bu saatlerde yavrumu kaybettim.acisi hala o kadar yeniki dayanamiyorum bu aciya doldurmuyor hic birsey onun yerini yeniden hamile olmak istiyorum ama oda olmuyor iste....olmuyor..........

geçmiş olsun canım seneyede bu vakitler yavrun kucagında olsun umarım:71:

seni cok iyi anliyorum,bende senin gibi bir yavrumu kaybettigim icin.insallah en yakin zamanda hamile kalirsin ve acilarin biraz olsun hafifler..

İyi geceler kızlar nasılsınız? :71:

Zorum ben iyiyim canım sen nasılsın?Döneceğin günü dört gözle bekliyorum canım.Moralini bozma,:29:

Aysencim seninle de görüşemiyoruz,sen nasılsın kuzu?:16:

Made'cim :9: çok güldürdün beni.Nasılsın canım?Ocak'a fazla bişey kalmamış hadi bakalım hayırlısı olsun canım.Senden yeni taktikler bekliyoruz.Biz sınıfta kaldık :))

Princess canım üzme kendini inşallah ekobero'nun da dediği gibi seneye bu zamanlar bebeğin kucağında olacak,Hiç moralini bozma.Herşey çok güzel olacak. :16:

tancredi nasılsın canım,ne var ne yok? :16:

ekocum sen nasılsın?Tosun paşamız iyi mi? :16:

flancım bulduğun doktor hayırlı olur inşallah.Bebeğinin gelmesine vesile olur inşalalh ama belki buna bile gerek kalmayacak, ben senden çok ümitliyim çalışmalara başlayınca kendiliğinden gelir inş. :16:

skorpicim nasıl gidiyor hamilelik canım.Herşey yolundadır inşallah.. :16:

Berrakcım sen nerelerdesin,iyisindir umarım? Çok öpüyorm kızınla seni :16:

İyi geceler kızlar nasılsınız? :71:

Zorum ben iyiyim canım sen nasılsın?Döneceğin günü dört gözle bekliyorum canım.Moralini bozma,:29:

Aysencim seninle de görüşemiyoruz,sen nasılsın kuzu?:16:

Made'cim :9: çok güldürdün beni.Nasılsın canım?Ocak'a fazla bişey kalmamış hadi bakalım hayırlısı olsun canım.Senden yeni taktikler bekliyoruz.Biz sınıfta kaldık :))

Princess canım üzme kendini inşallah ekobero'nun da dediği gibi seneye bu zamanlar bebeğin kucağında olacak,Hiç moralini bozma.Herşey çok güzel olacak. :16:

tancredi nasılsın canım,ne var ne yok? :16:

ekocum sen nasılsın?Tosun paşamız iyi mi? :16:

flancım bulduğun doktor hayırlı olur inşallah.Bebeğinin gelmesine vesile olur inşalalh ama belki buna bile gerek kalmayacak, ben senden çok ümitliyim çalışmalara başlayınca kendiliğinden gelir inş. :16:

skorpicim nasıl gidiyor hamilelik canım.Herşey yolundadır inşallah.. :16:

Berrakcım sen nerelerdesin,iyisindir umarım? Çok öpüyorm kızınla seni :16:

simdilik iyiyiz canim.iki gündür daha rahatim mide yönünden:34: bizde seni öptük:16:

canım benim şimdi sana ne desem teselli olmaz biliyorum ama yine de ancak üzülme diyebiliyorum inşallah en kısa zamanda yeniden bebeğin olur teselli olur sana tatlım:70:

kızlar gittim dr yarım doz daha kestik bu iyi haber:40: ancak birde kötü birşey oldu ilaçları nerdeyse tamamen kestik gibi ya birbuçuk doz kaldı ya bunu ayda yarım olarak kesmemiz gerekiyormuş kasım ve aralık ben iptal yani:50: ama bu aradada boş durmayacakmışım hafta sonu kesinlikle kadın doğumcuya gitmem gerekiyormuş yumoşların durumu hakkında bilgi istiyor dr psikologla ne alaka diyeceksiniz hemen söyleyeyim ben bu ilaçlardan sonra kilo aldım biraz gerçi şimdi bıraktığım için tekrar vermeye başladım ama eğer mevcut kilo ve yağlanma varsa ondan dolayı yumurta kalitesi düştüyse süratle kilo verdirecekmiş ve yumurtlamam da bir sorun varsa bu arada işte büyüme çatlama gibi sorunlar varsa onlar tedavi edilmeliymiş:31: miş muş yani bende son durum bu:28:

kizlar hepinize cok tesekkur ederim destek ve bana verdiginiz moral icin dun gece hic uyumadim yeni kalktim. gozumu kapatsam o an aklima geliyordu.

Allahim dayanma ve unutma gucu verir insallah kucaklarimizi bos birakma yarabbim.
kalpleri ve bedenleri cocuk hasretiyle yanan herkese hayirli,saglikli evlatlar bagisla Allahim lutfen!

Flancigim hakkinda hayirlisi olsun guzelim ya kayseridemisin sen?

ben bu yaz izinde kayseriye bir doktora goruncektim(nevsehirliyim) ama vaktimin kisitli olmasi sebebiyle gidemedim.
bir arkadasim tavsiye etti 2 dusukten sonra bu doktora gitmis cok iyi diyor o doktorun vesilesiyle yavrusuna kavustu.mehmet tayyar'di doktorun adi hic duydunmu bu ismi yada hic gittinmi bu doktora?

Flancigim hakkinda hayirlisi olsun guzelim ya kayseridemisin sen?

ben bu yaz izinde kayseriye bir doktora goruncektim(nevsehirliyim) ama vaktimin kisitli olmasi sebebiyle gidemedim.
bir arkadasim tavsiye etti 2 dusukten sonra bu doktora gitmis cok iyi diyor o doktorun vesilesiyle yavrusuna kavustu.mehmet tayyar'di doktorun adi hic duydunmu bu ismi yada hic gittinmi bu doktora?

evet canım kayserideyim mehmet tayyar adını çok duydum ama hiç gitmedim istersen hangi hastanede olduğunu öğrenirim :31:

İyi akşamlar Arkadaşlar,Nasılsınız?
Herkes iyidir umarım :16: :16: :16: :16: :16:

kızlar gittim dr yarım doz daha kestik bu iyi haber:40: ancak birde kötü birşey oldu ilaçları nerdeyse tamamen kestik gibi ya birbuçuk doz kaldı ya bunu ayda yarım olarak kesmemiz gerekiyormuş kasım ve aralık ben iptal yani:50: ama bu aradada boş durmayacakmışım hafta sonu kesinlikle kadın doğumcuya gitmem gerekiyormuş yumoşların durumu hakkında bilgi istiyor dr psikologla ne alaka diyeceksiniz hemen söyleyeyim ben bu ilaçlardan sonra kilo aldım biraz gerçi şimdi bıraktığım için tekrar vermeye başladım ama eğer mevcut kilo ve yağlanma varsa ondan dolayı yumurta kalitesi düştüyse süratle kilo verdirecekmiş ve yumurtlamam da bir sorun varsa bu arada işte büyüme çatlama gibi sorunlar varsa onlar tedavi edilmeliymiş:31: miş muş yani bende son durum bu:28:

Hayırlısı olsun canım.İlacın biraz daha kesilmesi gerçekten iyi haber.
Bence doktorun işini gerçekten iyi yapıyor ve seni hasta olarak önemsiyor.
Sonuçta ilaç tamamen kesilse ve bu iki ayı hiç bir kontrolden geçmeden beklesen sonrası için belki tedavi edilmesi gereken bişeyler çıkacak.Özellikle yumurtlama ve yumurta kalitesi çok öenmli bizim için.Süre daha da uzadı diye hiç üzülme baksana biz çalışma yapıyoruz da ne oluyor sanki,en azından senin doktorların işi sağlama alacaklar yolun başındayken.Bence bu 2 ayı çok iyi değerlendir ve kendine iyi bi kadın doğum uzmanı bul.
Vardır bunda da bi hayır.Öpüyorum seni :16:
kizlar hepinize cok tesekkur ederim destek ve bana verdiginiz moral icin dun gece hic uyumadim yeni kalktim. gozumu kapatsam o an aklima geliyordu.

Allahim dayanma ve unutma gucu verir insallah kucaklarimizi bos birakma yarabbim.
kalpleri ve bedenleri cocuk hasretiyle yanan herkese hayirli,saglikli evlatlar bagisla Allahim lutfen!

Allahım sana ve senin gibi acı yaşayanlara öncelikle sabır, dayanma gücü versin.
Unutulmaz biliyorum ama zamanla her acıya alışıyor insan...
Bebeğini kucağına aldığında kabus gibi geçen bu günler çok geride kalmış olacak
Güçlü ol,öpüyorum seni :16:

Bizim gibi bekleyen herkese en kısa zamanda anne olmayı nasip etsin inşallah.
Bugün günümün büyük bir çoğunluğunu nette bebek odaları dekarasyonlarına bakarak geçirdim.
Hayal kurması bile çok güzel :31:

Herkese merhaba,

Bu fikri ne yapsak aklımızdan atamadığımızı anladık ve arkadaşlarımızla buradan devam etmeye,gebelik ve hamileliğe dair herşeyi burada paylaşmaya karar verdik.

Siz de aramıza katılarak,umutlarınıza yelken açın

0037.gif

HAMİLELERİMİZ :nazar: BEBEKLERİMİZİN CİNSİYETLERİ

ekobero :49: _________ Erkek ____bebeğimiz doğdu :46:

hayat_77:49: _________Erkek
____ bebeğimiz doğdu :46:

dmtumt84 :49: _________Erkek____ bebeğimiz doğdu :46:

berrakada :49: ________ Kız _____bebeğimiz doğdu :46:

sleepy80 :49: _________Erkek____ bebeğimiz doğdu :46:

A&S :49: ____________Erkek____ bebeğimiz doğdu :46:

pembehera :49:________Kız

justing76 :49: _________Kız

eliftanerbektas :49:

demetnur :49:

kelebek_1974 :49:

Tuba373 :49: ________Kız

bafo :49:___________Kız

eren sezen:49: _________Erkek____ bebeğimiz doğdu :46:

derindenizzz :49:

hayal1403 :49:

dilemma :49: _______Kız ve Erkek

kardelen_cicegi :49:

teolog :49:

has_bahce :49:

gonca85gonca :49:

skorpion74:49:

Yakamozzz33 :49:

Ayseece :49:

Ekim Listemiz

Havalıkız_________ 2 Ekim

anka1297_________ 3 Ekim

Tancredi__________6 Ekim

aysen_34__________12 Ekim

d_kupcu_________ 21 Ekim

flan______________30 Ekim

masal_naz_________ ?

Princess of Rain____?

sevecen86_________?

cicvir_____________?

Kasım Listemiz

zorxx____________11 Kasım

portakal_suyu ____12 Kasım

fairy19.gif

NOT: Günü geçen arkadaşlar durumları hakkında bilgi verebilirler mi?

Ekim Listesinde adet olan arkadaşlar yeni tarihlerinizi verebilir misiniz?

kızlar aloha...bakıyorum bi gam bi kasvet...olmuyor böyle...iş yerimden kk ya giremiyorum ne yazıkki ama sizi takipteyim,allahım bigün o mutluluğu sizede yaşatacak(inşallah banada tabi)...bu sebeple ne yapıyoruuuuuuuuuuz,aşkla sevişiyoruzzzzzzzzz:))

aslında haklısın portakalcığım işi sağlama almak istiyor bunu bana 2 sene önce gittiğim kadın doğum uzmanı söylemişti tam tedavi bitmeden hamile kalan bir hastası son aylarda çok kötüleşmiş ve 8. ayda hemen sezeryanla almak zorunda kalmış bizim hastalık ne illetse tekrarlıyor mesela benim dr un da bir hastası bebek istemiş onu da böyle sıkı tutmuş bebeği doğmuş 3 yaşına gelmiş ama yine tekrarlamış onu toparlamaya çalışıyorum şimdi dedi sonuçta bir gün değil iki gün değil 9 ay işi sıkı tutmazsam kabus gibi geçer Allah korusun o yüzden ne derse yapacağım bu arada önce gittiğim dr dan randevu aldım cumartesi öğleden sonra gideceğim 2 sene önce gittim dediğim dr a gitmeye karar verdim sonuçta önceki doğumumu falan biliyor sil baştan yapmayayım şimdi birde korkunun ecele faydası yok eninde sonunda çıkılacak o masaya:50:

Günaydın minnoşlar :54:

kızlar aloha...bakıyorum bi gam bi kasvet...olmuyor böyle...iş yerimden kk ya giremiyorum ne yazıkki ama sizi takipteyim,allahım bigün o mutluluğu sizede yaşatacak(inşallah banada tabi)...bu sebeple ne yapıyoruuuuuuuuuuz,aşkla sevişiyoruzzzzzzzzz:))

Selam canııım :12:
Sorma hepimiz ayrı ayrı gam yüklüyüz.
Aynı anda bi toplanamıyoruz ki neşemizi bulalım,dağıtalım :6:
Ben de iş yerinden giremiyorum artık
Sen şimdi ısınma turlarındasın rahatsın tabi :9:

aslında haklısın portakalcığım işi sağlama almak istiyor bunu bana 2 sene önce gittiğim kadın doğum uzmanı söylemişti tam tedavi bitmeden hamile kalan bir hastası son aylarda çok kötüleşmiş ve 8. ayda hemen sezeryanla almak zorunda kalmış bizim hastalık ne illetse tekrarlıyor mesela benim dr un da bir hastası bebek istemiş onu da böyle sıkı tutmuş bebeği doğmuş 3 yaşına gelmiş ama yine tekrarlamış onu toparlamaya çalışıyorum şimdi dedi sonuçta bir gün değil iki gün değil 9 ay işi sıkı tutmazsam kabus gibi geçer Allah korusun o yüzden ne derse yapacağım bu arada önce gittiğim dr dan randevu aldım cumartesi öğleden sonra gideceğim 2 sene önce gittim dediğim dr a gitmeye karar verdim sonuçta önceki doğumumu falan biliyor sil baştan yapmayayım şimdi birde korkunun ecele faydası yok eninde sonunda çıkılacak o masaya:50:
Belki de haklısın,sonuçta senin önceki doğumunu da bilmesi önemli bişey.
Hakkında hayırlısı olsun canım.
Karamsar olma,hastalığını aklından çıkart bence Allah büyük yardım eder inş.
Bebişler yeterli sağlıkla en kısa zamanda gelsin de biz masaya çıkalım ne olacak?
Korkularını yeneceksin,kendine güven hiç kötü bişey düşünme.

günaydıııın :71:bu arada portakalcığım ben ekimi atlattım yeni tarih 16 kasım canım:42:

Ekliyorum hemen listeye canım.

Back
X