Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

portakalim valla bende oyle nette vaktimi gebelik,bebekler ve kiyafetlerle geciriyorum iyimi yapiyoruz kotumu bende anlamadim.

ben ekimi atlattim 21 kasim bir sonraki adet tarihim seker.

esselam canlar giremiyorum kaç gündür
porti sana msn den yaıyorum ama geri geliyo.destan gibi yazmıştım ama geri geldi :5:
eşim sperm testi verdi geçen hafta
ilk verdiği değerlerin bile altında çıkmış değerler inanamadık tabi.
doktora gitti bugün gösterdi.doktorda şaşırmış nedne bu kadar yükselmişken bu kadar düştü diye.demiş sonuçta doğal bitki kürleri kulanmışsın ilaç felan kullansan belki olabilir diycem demiş.bu değerler yükseldiğinde nedne gebelik olmadı eşinizdede sorunmu var demiş anlatmış eşimde.şimdi tekrar ultrasyon istemiş eşimden. bir sürü hormon tahlilleri istemiş.kürleri kullanmaya başlamıştı kaç gündür.doktor şimdi içme bırak normal değerler neyse o çıksın tahlillerde demiş.birde eşinle alerji testi yaptırdınızmı demiş.tabisi hayır:)
işte benden sıvı alıncak galiba eşimdende sperm bakılcakmış benim vajide spermler ölüyomuş alerjimiz varmı :1: artık güler oldum herşeye
acıları yiye yiye arsızlaştım yoğruldum hayatla ama hala yorulmadım kendimi salmadım bu sefer üzülmedim sürekli diyorum bu bir imtihan ve bitecek allahın izniyle bitmese bile hayat kısa kendimi kahretmeye değmez.

neyse devam edeyim:)
tahlillerden sonra demiş sana avrupadan bi ilaç vericem.
bakalım zaman ne gösterecek.tahlillerde bayramdan sonraya kalacak herhalde çünkü maddiyat el vermiyo şu an.
bu arada ben hala adet olmadım ama test yaptım tabiki tek çizgi.
şimdi söktürcüyü içicem. ama doktora gitmiycem bu durumda gitmem anlamsız olur

porti sana msn den yaıyorum ama geri geliyo.destan gibi yazmıştım ama geri geldi :5:
doktora gitti bugün gösterdi.doktorda şaşırmış nedne bu kadar yükselmişken bu kadar düştü diye.demiş sonuçta doğal bitki kürleri kulanmışsın ilaç felan kullansan belki olabilir diycem demiş.bu değerler yükseldiğinde nedne gebelik olmadı eşinizdede sorunmu var demiş anlatmış eşimde.şimdi tekrar ultrasyon istemiş eşimden. bir sürü hormon tahlilleri istemiş.kürleri kullanmaya başlamıştı kaç gündür.doktor şimdi içme bırak normal değerler neyse o çıksın tahlillerde demiş.birde eşinle alerji testi yaptırdınızmı demiş.tabisi hayır:)
işte benden sıvı alıncak galiba eşimdende sperm bakılcakmış benim vajide spermler ölüyomuş alerjimiz varmı :1: artık güler oldum herşeye
acıları yiye yiye arsızlaştım yoğruldum hayatla ama hala yorulmadım kendimi salmadım bu sefer üzülmedim sürekli diyorum bu bir imtihan ve bitecek allahın izniyle bitmese bile hayat kısa kendimi kahretmeye değmez.

bakalım zaman ne gösterecek.tahlillerde bayramdan sonraya kalacak herhalde çünkü maddiyat el vermiyo şu an.

aysen biz de eşime 3 kere sperm testi yaptırdım 3'ünde de farklı sayılar çıktı belli olmuyor hayatım ama alerji testini ben de yaptırmadım oraya kadar gelemedik biz yumurtlamada takıldık kaldık :63:

Yasasin oldu,is yerindeyken telden girebilirim.cok fazla bisey yapamiyorum.zor oluyor we sayfaya girene kadar ugrastiriyor ama buna da sukur.Yazabilecegim size.Biraz karisık olabilir ama idare edin artik:))Aysencim yazdiklarini okudum ve sok oldum bacim.Nasil olur da duser diye..Uzuldum ne yalan soyliyim,insallah en kisa surede sonuclar degisir.Allah yardim eder,sifa verir insallah tez zamanda hepimize.

porticim bende ipin ucu hep kaçıyor düzenli adet göremediğim için istersen beni tarihsiz olarak listede ekli gösterebilirsin canım
Alinti yapmak cok zor.tamam cnm senin dedigin gibi yapalim.
portakalim valla bende oyle nette vaktimi gebelik,bebekler ve kiyafetlerle geciriyorum iyimi yapiyoruz kotumu bende anlamadim.

ilerisi icin iyi bisey yapiyoruz cnm.belkide kendimizi boyle mutlu ediyoruz,hayal kurarak.

aysencigim uzulme gulum bundada vardir bir hayir sabrin sonu insallah selamet olacak.:31:

sperme alerji olmak ne demek ya bir yasima daha girdim:44: allahim daha neler duyup nelerle karislasacagiz yarabbim sen yardim eyle cumlemize

slm canlar nasipse yarın dönüyorum artık evime oh be ama tabi sinir stresle dönüyorum neyse yarın girerim büyük ihtimal rahat rahat hepinizi öpt yavrularrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:16:

gülüm hep öyle evde boş oda var şimdiden şöyle yapalım böyle yapalım deyip duruyorum evde eşime daral geldi artık sabah da tam teşhisi koydu bende sinüzit var ya bana diyor bu sinüzit nedeniyle beyninin bir kısmına oksijen gitmiyor ondan tek birşeye takıldın kaldın herhalde diyor adam haklı mı ne bilemedim şimdi?:111:

hayırlısı olsun canım ama şu alerji işini yeni duydum inanki ama doğrudur be gülüm eğer o tedavi başarılı olursa spermler devam edebilir o zamanda rahatça hamile kalabilirsin canım bu arada annene de çok sevindim tekrar geçmiş olsun:109:

slm canlar nasipse yarın dönüyorum artık evime oh be ama tabi sinir stresle dönüyorum neyse yarın girerim büyük ihtimal rahat rahat hepinizi öpt yavrularrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:16:

hadi gel artık özledik :71:

slm canlarrrrrrrr evimdeyimmmmmmm artık ama yalnız değilim tabi kaynanm bana geldi kalıcak 10 gün felan sonra gidicek tabiki anlaşmalı olarak geldi eşime dedim dha fazla çekemem diye:76:

siz naptınız kızlar bide benim kulağım tıkandı doktora gittim antibyotik felan birsürü ilaç verdi hatta film istedi neyse benim şuan 22.günüm sizce yarın test yapsam çıkarmı ilaçlara başlıycam ona göre yani olması imkansız gibi ama yinede test yapıp başlayım dimi ?

ay sizleri çok özledim valla hepinizi öpt akşam açarım yine öpt sizi

İyi akşamlar kızlar:16:
Bugün izinliydim ama çalışsam daha iyiydi valla.
Sabah uyuyamadım üst kattaki veletin gürültüsünden erken uyandım.
Temizlik yaptım her yeri sil süpür.3makina çamaşır,ser katla az önce de kurumuş olanları ütüledim.
Market pazar alışverişi,yemek bulaşık anaaaam iş bitmiyor evde olunca.
Daha şimdi oturabildim,çok yorgunum çook.

sizler nasılsınız,neler yapıyorsunuz?
flancım alerji testini ben de duymuştum.Görünürde sorun yoksa hamilelik oluşmuyorsa ondan da şüpheleniyor doktorlar ama biz o aşamaya gelemedik yumurtalarla kistlerle uğraşmaktan...
sen nasılsın bu arada? :16:

Zorum eve dönmene sevindim canım.
İnşallah biran önce iyi olur da evine gider kaynanan.İşin zor Allah sabır ve kolaylık versin.
Evde 2kişi rahatlığa alışınca insan zor olur.
Test konusunda idrar testini kastediyorsan çıkmaz canım.Kanda baktırman lazım,nolur nolmaz ihmal etme kan da baktır.Olmaz deme bide durup durup ümit etmediğin zamanda gelir ilaç alıp da riske atma.
Sonradan pişman olmaktansa işini sağlama al canım.Benim fikrim bu.Çok öpüyorum :16:

ay portakalım şu deneme olayını yapmak istedim kuşum senin msjı kobay olarak kullandım ama:86:

buarada haklısın hayatım ay olcağından değilde işte bi umut die sordum test olayını yaaaa:79:

aysencim kuşum nerelerdesinnnnnnnnnnnnnnnnn:82:
ay bu yeni elemanları çok sevdim :82::84::78::88::92::96:

ay portakalım şu deneme olayını yapmak istedim kuşum senin msjı kobay olarak kullandım ama:86:

buarada haklısın hayatım ay olcağından değilde işte bi umut die sordum test olayını yaaaa:79:

aysencim kuşum nerelerdesinnnnnnnnnnnnnnnnn:82:
ay bu yeni elemanları çok sevdim :82::84::78::88::92::96:

ayy ne güzel şeyler bunlar şimdi sendne gördüm,farketmemiştim :82:

bu kimin doniii :74: heeyyoo :92:

ayy hemşiree:94: tam bizlik :86: :39:

cööh ee :91:
hepsini kullanasım var ya çok şekerler :78: :54: :28: :36: :97: :89:

günaydın canlarım nasılsınız bakalım
prenses sağol canım üüzlmüyorum zaten alıştık artık acılara dediğim gibi arsız oldum acılarla yoğruluyorum

zorum hade gelmişsin evine sonunda çok sevindim canımcım 10 gün bişi değil sayılı gün çabuk geçer :92:

portakalcım sende cepten gircem demişsin hade artık denk gelirizde sohber ederiz
özledim eski sohbetlerimizi

flanım vala bende alerji testi felan bilmezdim bakalım ne olacak öğrenmediğimiz bi halt kalmasın şu bebek yüzünden zaten :86:

Back
X