esselam canlar giremiyorum kaç gündür
porti sana msn den yaıyorum ama geri geliyo.destan gibi yazmıştım ama geri geldi

eşim sperm testi verdi geçen hafta
ilk verdiği değerlerin bile altında çıkmış değerler inanamadık tabi.
doktora gitti bugün gösterdi.doktorda şaşırmış nedne bu kadar yükselmişken bu kadar düştü diye.demiş sonuçta doğal bitki kürleri kulanmışsın ilaç felan kullansan belki olabilir diycem demiş.bu değerler yükseldiğinde nedne gebelik olmadı eşinizdede sorunmu var demiş anlatmış eşimde.şimdi tekrar ultrasyon istemiş eşimden. bir sürü hormon tahlilleri istemiş.kürleri kullanmaya başlamıştı kaç gündür.doktor şimdi içme bırak normal değerler neyse o çıksın tahlillerde demiş.birde eşinle alerji testi yaptırdınızmı demiş.tabisi hayır:)
işte benden sıvı alıncak galiba eşimdende sperm bakılcakmış benim vajide spermler ölüyomuş alerjimiz varmı

artık güler oldum herşeye
acıları yiye yiye arsızlaştım yoğruldum hayatla ama hala yorulmadım kendimi salmadım bu sefer üzülmedim sürekli diyorum bu bir imtihan ve bitecek allahın izniyle bitmese bile hayat kısa kendimi kahretmeye değmez.
neyse devam edeyim:)
tahlillerden sonra demiş sana avrupadan bi ilaç vericem.
bakalım zaman ne gösterecek.tahlillerde bayramdan sonraya kalacak herhalde çünkü maddiyat el vermiyo şu an.
bu arada ben hala adet olmadım ama test yaptım tabiki tek çizgi.
şimdi söktürcüyü içicem. ama doktora gitmiycem bu durumda gitmem anlamsız olur