Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

hamilelik hormonu kuşum bebek varsa çıkıo ama herhalde normal insanlarda kadınlarda yani mutlaka azcıkta olsa vardır ama ben anormal bir insanım karar verdim:86:

gunaydin kizlar

ilkay hosgeldin aramiza.Biz de aklimizdan atamadigimiz icin burdayiz.
insallah en kisa zamanda hayirlisiyla hamile kalirsin.

flancim rahat ol canim.korkma,insallah guzel seyler duyarsin doktordan.

agaaaa:)) Gene bunalim olmussun.olsada cikmaz zaten daha erken canini sıkma bosuna.O hormon varya tavan yapcak bizde biraz daha sabir aga

yok agaaa ne bunalımı gayet iyiyim ama vücudumla alakalı sorular var kafamda noluyorus diye napalım zatn çatır çatır hap içiorum ohh:89:

esselam kk nın en güzel kişilikli en sabırlı en olgun ve yorgun savaşçıları :92:

nasılsınız bakalım

portim seni açık ve aşada görmek ne güzel

zorum sende test yapmışsın amann hayret ettim sen böle erkenden test mest yapmazdın emme :86:
o hormonnun bizde nüksetmesine çok az zaman kaldı :81:

flancım postu sermeye gidiyosunuz herhalde :82:
hiç kasma kendini bak bizleri düşün öyle alıştıkki artık hiç aklımıza bile gelmiyo nasıl serecegimiz :74:

skorcum hala geceleri takılmaya devam ediyosun bakıyorumda hamilelik bile seni yıldırmadın :128::128:

porti napıyon kuzum iştesin herhalde

bu zor karısınada yetişemedim bak yine gitmiş
süpüerrr hemşiremm benimmmmmmmmm :94::94::94::94:

bende süpür sil yapacam başlamadan bi bakayım dedim
erkenden yemekleride yapmam lazım :96:
neyse hade öptüm hepicinizi :39::129:

aysenim kuşum gelmişsin ama bende heşirelik görevimi yapıodum şeker ölçtüm hastamın:94: gerçi ben ondan daha hastayım çarpıntım var sinirsel beni hasta etti kadın biran önce gitsede rahat etsem valla.

test olayına gelince kuşum kulağım tıkalı biliosun ve sanırım öle önemsiz bişi değilmiş östaki bilmemne bişiler dedi adam antbiyotik felan kullanıorum ondan evdede vardı yapayım dedim yav bişide olsa bari ölesine işte sen naptın bacım temizliğemi vurucan kendini bugün hadi denk geliris inşallah ben kahve yapıcam isteyen varmıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı????:92:

aysenim kuşum gelmişsin ama bende heşirelik görevimi yapıodum şeker ölçtüm hastamın:94: gerçi ben ondan daha hastayım çarpıntım var sinirsel beni hasta etti kadın biran önce gitsede rahat etsem valla.

test olayına gelince kuşum kulağım tıkalı biliosun ve sanırım öle önemsiz bişi değilmiş östaki bilmemne bişiler dedi adam antbiyotik felan kullanıorum ondan evdede vardı yapayım dedim yav bişide olsa bari ölesine işte sen naptın bacım temizliğemi vurucan kendini bugün hadi denk geliris inşallah ben kahve yapıcam isteyen varmıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı????:92:

anacım valla artık huzura erelim bizde kafam bi dünya durumunda :86:
hımm anladım canım kulak ağrısı felan zordur hee dikkat et aksatma ilacın bitse bile git :94:
dün silip süpürmedim bugün yapmasan hakkı kalır olmaz dedim :86:
ya bide benim salonun camını pimapen yapcaklarmış alimünyum doğrama şu an nasıl kalkıcam altından bilmiyorum leş gibi ediyolar kırıp döküyolar her sene bi odayı yaptırdı adam her sene aynı terane yaaaa sinirlerim bozuluyo düşündükçe :88:

bende sigara yakmıştım malum annem yanımda mutfakda felan içiyorum camda :97:
kahve ve sigara ikilisini özledim yahuuuuuuuuuuuuuu :92:
işleri bitirimde edeyim kendime bir kahvecağız :87:
ay bide markete gitmem lazım dün gittim kafamı var alcaklarımı unutmuşum hemde en lazım olanları iyimii :86:

gidiyom geliyom kimse uğramamış yahuuu

benimde moralim bozuldu biliyosunuz dayımın karısı yengem hamileydi 40 yaşından sonra
bugün sbahatan beri sancısı tutmuş hastane hastane dolaşmışlar kadını apandist ameliyatına alıyolarmış son kez doktor görsün demişler kadındoğumcu bi bakmış ki suyu gelmiş doğum başlamış
daha 5,5 aylık
doğurmuş 560 gr yavrum kuvezdeymiş inşlhh yaşar :5:

esselam kk nın en güzel kişilikli en sabırlı en olgun ve yorgun savaşçıları :92:

nasılsınız bakalım

portim seni açık ve aşada görmek ne güzel

zorum sende test yapmışsın amann hayret ettim sen böle erkenden test mest yapmazdın emme :86:
o hormonnun bizde nüksetmesine çok az zaman kaldı :81:

flancım postu sermeye gidiyosunuz herhalde :82:
hiç kasma kendini bak bizleri düşün öyle alıştıkki artık hiç aklımıza bile gelmiyo nasıl serecegimiz :74:

skorcum hala geceleri takılmaya devam ediyosun bakıyorumda hamilelik bile seni yıldırmadın :128::128:

evet sekercim geceleri devam :126:hic bir sey yildiramaz beni:kkk:

gidiyom geliyom kimse uğramamış yahuuu

benimde moralim bozuldu biliyosunuz dayımın karısı yengem hamileydi 40 yaşından sonra
bugün sbahatan beri sancısı tutmuş hastane hastane dolaşmışlar kadını apandist ameliyatına alıyolarmış son kez doktor görsün demişler kadındoğumcu bi bakmış ki suyu gelmiş doğum başlamış
daha 5,5 aylık
doğurmuş 560 gr yavrum kuvezdeymiş inşlhh yaşar :5:

cok gecmis olsun canim.insallah bebek ya$ar.doktorlar ya$ayip ya$amayacagi hakkinda bir sey diyo mu.üzüldüm simdi bugun okudugun ikinci kötü haber bebekle ilgili off icim daraldi..

İyi geceler kızlar :71:

Aysencim geçmiş olsun canım,bebek için üzüldüm daha çok küçücük ya kıyamam inşallah Allah ömür verir.İnşallah bişey olmaz canım içim burkuldu.Allah yardım etsin.

Bu arada bugün işteyken 11den sonra giremedim bir daha.Başkasının ağından wifi ile bağlanıyorum ya ben,internet ağında problem vardı sanırım bağlanamadım.Ona da sinir oldum.

Sabah en son mesajımı yazdıktan sonra çat diye adet oldum,ne ağrı ne bişey anlamadım.Aslında bir iki gün önce sinyal vermişte ben daha çok erken diye beklemiyordum hemen adet olmayı.Ne lekelenme ne bişey çat diye geldi kırmızılar.
Doktoru aradım hemen erken geldi diye..
O da ilaç kullandığım için olabileceğini normal olduğunu söyledi.
Pazartesiye muayene için gidiyorum,bakalım duruma göre bu ay ne olacak göreceğiz.
Bi taraftan şok oldum adet olduğuma bi taraftan da sevindim en azından bayrama kalmadan geldi diye,inşallah bi hayır vardır bunda da..tesellim bu şimdilik..

öpüyorum hepinizi
:54: :54: :54:

cok gecmis olsun canim.insallah bebek ya$ar.doktorlar ya$ayip ya$amayacagi hakkinda bir sey diyo mu.üzüldüm simdi bugun okudugun ikinci kötü haber bebekle ilgili off icim daraldi..

sağol canımcım.yaşaması %1 miş malesef :43:
aman yengeme bişi olmasında bebekden vazgeçti herkes doğum yaparken eşi gelmemiş bebeğin zorla kese kese almışlar çok kan kaybetmiş 2 şişe serum veriliyomuş şimdi
rabbim herşeyin hayırlısını versin böyle şeyleri görünce insanın dahada şükredesi geliyo
rabbim vermiyosada bi hayır vardır diyorum :31:
sen böle haberleri fazla okuma canımcım moralini yüksek tut :16:

İyi geceler kızlar :71:

Aysencim geçmiş olsun canım,bebek için üzüldüm daha çok küçücük ya kıyamam inşallah Allah ömür verir.İnşallah bişey olmaz canım içim burkuldu.Allah yardım etsin.

Bu arada bugün işteyken 11den sonra giremedim bir daha.Başkasının ağından wifi ile bağlanıyorum ya ben,internet ağında problem vardı sanırım bağlanamadım.Ona da sinir oldum.

Sabah en son mesajımı yazdıktan sonra çat diye adet oldum,ne ağrı ne bişey anlamadım.Aslında bir iki gün önce sinyal vermişte ben daha çok erken diye beklemiyordum hemen adet olmayı.Ne lekelenme ne bişey çat diye geldi kırmızılar.
Doktoru aradım hemen erken geldi diye..
O da ilaç kullandığım için olabileceğini normal olduğunu söyledi.
Pazartesiye muayene için gidiyorum,bakalım duruma göre bu ay ne olacak göreceğiz.
Bi taraftan şok oldum adet olduğuma bi taraftan da sevindim en azından bayrama kalmadan geldi diye,inşallah bi hayır vardır bunda da..tesellim bu şimdilik..

öpüyorum hepinizi
:54: :54: :54:

selam kuzum yine denk gelemedik
sapolasın anlattım yukarki mesajımda yengemin durumunu
neyse seninkilerde gelmiş bebiş yoksa erken gelmesi iyi bişi tabiki
hade bakalım pzrtsi iyi haberlerle başla tedaviye inşlh:71:

Back
X