Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

gunaydin kizlar.
netten arastirip baglanti sorununu cozdum cok basit biseymis dun bosa sinir olmusum.
aysencim yengene de bebege de saglik versin Allah.Cok uzucu bi durum insallah kimse uzulmez sonunda.
Bakalim yarin ne diyecek dr.

gunaydin kizlar.
netten arastirip baglanti sorununu cozdum cok basit biseymis dun bosa sinir olmusum.
aysencim yengene de bebege de saglik versin Allah.Cok uzucu bi durum insallah kimse uzulmez sonunda.

günaydın canım
iyi bari halletmişsin sorunu kökten :74:
sağol canım yengem şimdi eve gelmiş gidicez öğleden sonra bakmaya

ne diycek tabiki takip ve iğneye devam :92:

Canim biraz yogundu.
simdi biraz vaktim var ama sen cikmissin.
gecmis olsun dileklerimi ilet yengene.
opuyorum seni kuzum

Hemsire nerdesin gı?
aksam nette bulusalim kizlar musayit olursanız.

Canim biraz yogundu.
simdi biraz vaktim var ama sen cikmissin.
gecmis olsun dileklerimi ilet yengene.
opuyorum seni kuzum

Hemsire nerdesin gı?
aksam nette bulusalim kizlar musayit olursanız.

anladım canım
sağolasın bakalım anneminde pek gidesi yok hemencecik yoruluyo az bi yolda :31:
yarın öğlende annemi bindircem gardan
haftaya pzrtesi arefe günüde ben gidicem biletimi aldı kociş :)
bayrama ordayım eşimden ayrı geçecek bayram içim buruk ama belki seneye ben bile görüşemem bayramda şarkda olursak :43: o yüzden fırsatları değerlendirmek lazım :74:

hemşiremmmmmmmmmmm süperrrrrrrrrrrrrr hemşiremmm nirdesin hakket girmedin hala :94::94::94:

Hemsirenin kocasi evde sanirim.
tatil gunu ya..
annene de selam soyle yazacaktim bir oncekinde unutmusum.
bayram da geliyor,suraya bak kac bayram gecti...
isten ayrilip bebek bakiciligi mi yapsam ne? :))
bebek sevmek,koklamak istiyorum ben...
su doguran arkadaslar biriniz yakin degilsiniz ki sevelim kuzularinizi.

slm yavrular hemşireniz hizmetinizde :94: şeker tansiyon ölçülür insülin yapılır :86:

kızlar napıosunuz ya ay ben akşamdan beri bi garibim kafam sanki sallnıyo gibi gelio sürekli sinirim bozuldu takmayım diorum olmuyo inşallah kötü bişi yoktur geçmezse doktora gidicem of neyse

siz naptınız portakalım kuşum gelmiş salak ama ii olmuş dicem çünkü erkenden gelmesi ii bişi hemen tedaviye başlarsın kuşum

made hoşgeldin cnm valla biz artık puanlardan geçtik cnm ne denesek olmuyo bakalım sen nasılsın keyifler nasıl cnm?

aysenim sen naptın hayatım yengene üzüldüm geçmiş olsun cnm çok küçük ya kıyamam umarım haklarında hayırlısı olur ne diyelimm

hepinize hayirli pazarlar $ekerlerrrrr:16::16:
sana da şekerr :54: bugün nasılsın cnm?
Selam kızlarr. :))))))))))
selaam nerelerdesin gene kuzu?:10: :12:
napıyosunuz afacanlar:)çalışmalar nasıl gidiyo?artistik ve teknik puanları yazın bakayım:))
ne çalışması anam çalışma bile yapamıyoruz sefil olduk burda topikcek :))
benim okul tatilde açılınca yazarım puanları :9: :9:
sen neler yapıyorsun?

slm yavrular hemşireniz hizmetinizde :94: şeker tansiyon ölçülür insülin yapılır :86:

kızlar napıosunuz ya ay ben akşamdan beri bi garibim kafam sanki sallnıyo gibi gelio sürekli sinirim bozuldu takmayım diorum olmuyo inşallah kötü bişi yoktur geçmezse doktora gidicem of neyse

siz naptınız portakalım kuşum gelmiş salak ama ii olmuş dicem çünkü erkenden gelmesi ii bişi hemen tedaviye başlarsın kuşum

made hoşgeldin cnm valla biz artık puanlardan geçtik cnm ne denesek olmuyo bakalım sen nasılsın keyifler nasıl cnm?

aysenim sen naptın hayatım yengene üzüldüm geçmiş olsun cnm çok küçük ya kıyamam umarım haklarında hayırlısı olur ne diyelimm

:94: Canım benim tekrar geçmiş olsun.
şimdi aklıma geldi yan etki dışında sinirlerle de alakalı bi duurm olabilir.Dikkat et kendine, devam ederse mutlaka doktora git ihmal etme.

Hepinizi öpüyorum :54: :16:

bu arada flandan haber gelmedi,merak ettim.Yarın güzel haberlerle gelir inşallah

kızlar tünaydın ancak müsait oldum aslında dr dan gelince sizede sorayım diye girdimde kimse yoktu burada hafta sonuda müsait olmadım neyse anlatayım hemen alttan muayene etmedi sadece ultrasonda baktı önce gittiğimde yapmıştı o muayeneyi bilgisayardan da bilgilerim çıktı acaba diyorum ondan mı gerek duymadı anlamadım neyse herşey gayet iyi görünüyor dedi kullandığım ilaçları falan söyledim beklemeyi düşünmüyorum dedi önce 4 ay süre vermişti olmazsa o zaman müdahale ederim demişti şimdi hemen mudahale edecekmiş işte hem yaş hemde panik atağın tekrarlama riski varya ondan beklemeyecekmiş korunmayı bıratıktan sonraki adetin ilk günü gel dedi folic plus başlattı bir de minicik bir yumru oluşmuş hiç önemli değil dedi kızlar hiç duydunuz mu böyle birşey merak ettim de işte böyle kızlar bende son durum bu bayram sonuda psikoloğuma gidip son durumu anlatacağım bakalım hayırlısı tenis topu gibi geziyorum ortalarda:86:

gidiyom geliyom kimse uğramamış yahuuu

benimde moralim bozuldu biliyosunuz dayımın karısı yengem hamileydi 40 yaşından sonra
bugün sbahatan beri sancısı tutmuş hastane hastane dolaşmışlar kadını apandist ameliyatına alıyolarmış son kez doktor görsün demişler kadındoğumcu bi bakmış ki suyu gelmiş doğum başlamış
daha 5,5 aylık
doğurmuş 560 gr yavrum kuvezdeymiş inşlhh yaşar :5:
çok geçmiş olsun canım inşallah ikisine de birşey olmaz ama bebek çok küçük Allah yardımcıları olsun gülüm:25:
gunaydin kizlar.
hadi bakalım gülüm iyi haberlerle gelirsin inşallah
anladım canım
sağolasın bakalım anneminde pek gidesi yok hemencecik yoruluyo az bi yolda :31:
yarın öğlende annemi bindircem gardan
haftaya pzrtesi arefe günüde ben gidicem biletimi aldı kociş :)
bayrama ordayım eşimden ayrı geçecek bayram içim buruk ama belki seneye ben bile görüşemem bayramda şarkda olursak :43: o yüzden fırsatları değerlendirmek lazım :74:

hemşiremmmmmmmmmmm süperrrrrrrrrrrrrr hemşiremmm nirdesin hakket girmedin hala :94::94::94:
annen daha iyi değil mi canım?görüşemedik bu aralar sen nasılsın gülüm?:16:
günaydın canlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:91:

canısı başın mı ağrıyor?geçmiş olsun canım şimdi hafifledi mi biraz?:26:

merhabalar kizlar nasilsiniz?

hafta sonu musait degildim giremedim.

bende bu sabah doktora gittim sag gogsumde iki aydir acaip agrilar oluyordu.adet oncesi ve sonrasi tamam normaldede agrirdi ama bu kadar degildi.ultrasona tuttu gogsumu allahima cok sukurler olsun temiz ciktik.tamamen hormonelmis bu kadar agrinin sebebide asiri stresmis gelde stres yapma.

halimizden anlayan varda sanki:5:

selamlar kızlar
bebeği kaybettik malesef ikindi ezanıyla gömüldü:5:
bende annemi bindirdim geldim moralim sıfır öle alışmıştımki 15 gündür annecime :5:

flancım sağol canım annem iyi çok şükür
sende gitmişsin doktora hade bakalım inşlhh fazla bekletmez kuzun seni..aman hastalığında tekrarlamsın inşlhh bu pis hastalık çok sinsi biliyosun yaşamayan bilemez :25:
prenses geçmiş olsun canım çok şükür bişi çıkmamış
o streside yaşamayan bilemez canım bendede troit var doktor stres yapmıycaksın demişti yoksa düzelemezsin ama nerdeeeeeeeeee şu an ne durumda bilmiyorum ama acayip yükseldiğinin farkındayım

portim sen napıyon kuzu gittinmi doktora

selam kizlar
flancim soyledigin seyi anlamadim canim yumru derken?doktorun sorun yok demis ya sende kafana takma kusum.adet olmana az kaldi,tedavin simdiden hayirli olsun cnm.
prenses sende de bisey cikmamasina sevindim cnm.temiz cikmasi iyi haber.stres yapmamak elde degil yasamayana soylemesi kolay geliyor boyle seyleri..
aysencim bebek icin cok uzuldum basiniz sagolsun.Allah yengene saglik,sabir versin insallah

Bu arada ben de bugun doktora gittim kizlar.Tekrar ignelere basladik bugun.Allah nasip kismet ederse asilama yapilacak.Bayramda da tüp bek merkezi yarim gun acik oluyormus,onlar tarafindan magdur olacagim bir durum soz konusu degil,tabi is yerimden problem olmazsa 2gune bir gec gelcem deyince..Nedenini nasil aciklayabilirim ki?

Zorum musayit degilsin heralde gorusemedik bugün.aksam belki msnde denk geliriz,isteyim ben.
Aysencim bu arada annecigini yolcu etmissin,Allah kavustursun kuzum.
berraaak yoksun genee.

sağol portim valla yengem habire ağlıyomuş :5:

sağol canım annemide yolladım bir boşluktayım aman herkes iyi olsun sağlığı huzuru yerinde olsunda uzakta olsun
zaten haftaya bugün yanlarında olucam kısmetse :79:

i hade bakalım kuzum bu sefer olacak inşlhhhhhhhhhhhhhhhh
kırıcaz zincirlerimizi eşimin spermlerinin yükseldiği an bende aşılama yoluna giricem inşlhhhh

zor la konuştuk bugün baya msn de:)
misafirleri vardı yemek derdi felan ee malum birde süper hemşireeee :94:

msn de 3 lü sohbetleri özledim valla
ama bugün giremem herhalde eşim işten gelecek 1 saat içinde sonrasındada giremem zanımca
öpüyorum seni:39:

Back
X