Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

selam kızlarrr, nasılsınızzz? Bayramda annemlere gidicem bennnn,merak etmeyiiiin. Bu arada kızım 3 aylık oldu, kontrole gittik.5800 gr olmuşşş. Çok iyi dedi doktor. boyu da 59 cm. 1 ayda 1 kilo almış.Şİmdilik sadece anne sütü ver dedi. :))

Bu resmi göstermişmiydim hatırlayamadımmmm.

70d9777b.jpg

Bu da son halimizz.

26735193.jpg

:nazar:

Son düzenleme:
Selam kizlar.
isteyim ben ne yazik ki..
fazla kalamayacagim bi bakim dedim.
tancredi ve berrakada size de iyi bayramlar kizlar,cok öpüyorum.
bu arada resmi göremiyirum telde berrakcim.

slm canlarrrrrrrrrrrrrrr :80:

hepinize mutlu huzurlu sağlıklı bayramlar diliyorummmmmmm:87::92:

berrakçım kızına maşallah cnmmmmmmmmmmmmm:nazar:

Selam kizlar.
isteyim ben ne yazik ki..
fazla kalamayacagim bi bakim dedim.
tancredi ve berrakada size de iyi bayramlar kizlar,cok öpüyorum.
bu arada resmi göremiyirum telde berrakcim.

Biz de öptük canımmmm.Annemlerde kalıcam ben bu haftaaa,fazla giremem neteee.

slm canlarrrrrrrrrrrrrrr :80:

hepinize mutlu huzurlu sağlıklı bayramlar diliyorummmmmmm:87::92:

berrakçım kızına maşallah cnmmmmmmmmmmmmm:nazar:

İyi bayramlar canımmmm.teşekkürlerrr.

arkadaslar hepinizin Kurban Bayrami mübarek olsun sevdiklerinizle beraber..:16:

masallah ona yaa:nazar:cok tatliiii..Allahim nazarlardan saklasin onu:nazar::nazar::nazar:

sana da iyi bayramlar canım, teşekkür ederimmm.

Bu resmi göstermişmiydim hatırlayamadımmmm.

70d9777b.jpg

Bu da son halimizz.

26735193.jpg

:nazar:

Maşallah maşallah :nazar:

ay parmağını emiyo yanaklara bak tontiiiiiiş :76: yerim ben onu.

Bu resimleri eklememiştin canım,çok güzel maşallah kilo aldığı çok belli resimlerden.İyi bakıyorsun kızına :12:

kuzum dur çıkma noldu doktora gidicektin ???

ayy canım benim ben seni görmedim.bilseydim online olduğunu tekrar girer yazardım.
işler yoğundu bugün malum.Sabah gittim canım doktora,erken bitti işimiz eve gelince kendimi hemen yatağa attım uyumuşum işe zor yetiştim o yüzden ente giremedim..Şifreyi öğrenmek de zaman aldı :))
Doktoru anlatayım; baktı işte herşey yolunda gidiyor dedi.İğnelere devam. çarşamba kontrol var iğneleri kesebiliriz dedi bakacak duruma göre. ve perşembe günü çatlatma iğnemi olabilirmişim.Aşılama ne kadar zaman sonra oluyor bilgim yok.
Hayırlısı olsun bakalım

arkadaslar hepinizin Kurban Bayrami mübarek olsun sevdiklerinizle beraber..:16:

Seninde bayramın mubarek olsun canım.Öpüyorum çook :54:

Son düzenleme:
kizlar PRENSESiMiZ kesinle$tii:nazar:.19+3 te 20.hafta ayrintili kontrolüm vardi.%99 kiz dedi doktorumuz..herseyine bakti ölctü gelisimi normalmis.Allaha sükür:.minigimiz 22cm.,250 gr.:nazar: olmus plasenta problemim de kalmamis yerine cikmis:64: $ükürler olsun ki.bizim yaramaz tepe taklak:emir_bebek: duruyodu:)) hatta ultra$ala koymadan doktora mesanemde bir baski var rahatsiz ediyo demistim sanciyo gibi..bir de baktik sonra bizimki kafasini dayamis ohh bir rahat duruyo doktorda gülüyo pozisyonuna:)):60:bu arada bir sorunum kalmadigi icin pazatresi hayirlisiyla i$e basliyorum.biraz calisayim pas tuttum evde :12: hepinizi öpüyorum:16::16::16:

İyi akşamlar kızlar.

Bayram mesajım vardı ama silinmiş site değişiminden dolayı sanırım.Neyse..

skorpicim çok sevindim canım cinsiyetin kesinleşmesine ve herşeyin yolunda gitmesine,bundan sonra da herşey yolunda devam eder ve sağlıkla kucağına alırsın inşallah.

Bayram dolayısıyla izinliydim ve herkes gibi bende pek giremedim kk.ya,gelişmelerden de haberdar edemedim.Dün gece çatlatma iğnemi yaptım.

Sabah 10da da aşılamam yapılacak,Dualarınızı esirgemeyin canlarım.

Hepinizi çok öpüyorum

İyi akşamlar kızlar.

Bayram mesajım vardı ama silinmiş site değişiminden dolayı sanırım.Neyse..

skorpicim çok sevindim canım cinsiyetin kesinleşmesine ve herşeyin yolunda gitmesine,bundan sonra da herşey yolunda devam eder ve sağlıkla kucağına alırsın inşallah.

Bayram dolayısıyla izinliydim ve herkes gibi bende pek giremedim kk.ya,gelişmelerden de haberdar edemedim.Dün gece çatlatma iğnemi yaptım.

Sabah 10da da aşılamam yapılacak,Dualarınızı esirgemeyin canlarım.

Hepinizi çok öpüyorum

Amin canim,tesekkür ederim..insallah seninde hersey yolunda gider ve bu ay minigin sana gelir:emir_bebek:dualarim senince canim:16:

kizlar PRENSESiMiZ kesinle$tii:nazar:.19+3 te 20.hafta ayrintili kontrolüm vardi.%99 kiz dedi doktorumuz..herseyine bakti ölctü gelisimi normalmis.Allaha sükür:.minigimiz 22cm.,250 gr.:nazar: olmus plasenta problemim de kalmamis yerine cikmis:64: $ükürler olsun ki.bizim yaramaz tepe taklak:emir_bebek: duruyodu:)) hatta ultra$ala koymadan doktora mesanemde bir baski var rahatsiz ediyo demistim sanciyo gibi..bir de baktik sonra bizimki kafasini dayamis ohh bir rahat duruyo doktorda gülüyo pozisyonuna:)):60:bu arada bir sorunum kalmadigi icin pazatresi hayirlisiyla i$e basliyorum.biraz calisayim pas tuttum evde :12: hepinizi öpüyorum:16::16::16:

canım çok sevindim oğlun vardı şimdide kızın olucak ikisinide tadıcaksın ne güzell allah sağlıkla kucaklamayı nasip etsin

Amin canim,tesekkür ederim..insallah seninde hersey yolunda gider ve bu ay minigin sana gelir:emir_bebek:dualarim senince canim:16:

Amiin canım İnşallah

inş.aşılama tutar cnm müjdeli haberi verirsin bize dualarım seninle olucak porticim

Mrb canım,hoşgeldin Sağol inşallah hayırlısıyla tutar cnm.

Oğlun ne tatlı öyle ya maşallah nazar değmesin.Allah'ım gözlere bak nasıl güzel.Allah bağışlasın canım.Çok güzel bir bebek,şansı da güzel olsun inşallah

Son düzenleme:
Back
X