- Konu Sahibi portakal_suyu
- #14.541
ay güldürdün beni kız gece gece

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slmmmmm canlarrrrrr:112:
valla girmedim bi türlü ya evi dip temel kaldırdım benim bayram temizliğim şimdi oldu malesef onla uğraşıorum
portakalım miniş napıo kuzum iimi içerde aman ii olsun bize hbr vermek için büyüsün inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh:129:
sezen ve ekobreo kızlar yani fabrika aynı kardeşler kime benzicek ii çalışmışınız ikinizdeöpt sizi
hepinizi öpt aysennnn kuş nerdesinnnnnnnnnnn
iyiyim canım defne vardı hatırlarmısın yada tanışıyomusunuz te azizenin topcindeyken o hamileymiş haber verdi çok sevindim şimdi sıra sende seninkni ve hepinizinki kızlar hepinizinkini bekliyorum ona göre bugün saydım altıncı gün sapıtalı benimkinin ama :2:daha baya bi var dişin gelmesine sabır çekiyorum bol bol benden başka kimsenin kucagında durmuyo bakalım geçicek![]()
portakalim kurtaj esnasini hatirlamiyorum anestezi yapildi ama benim dusugum iki gun surdu 1.gun sicak suyla berabar agir kanamam geldi.acile gittik acildeki doktor dusuk yasiyorsun dedi.ama beni ne ultrasono tuttular nede baska birsey yaptilar bebek nerede diyorum bebegim icimde hala diyorum anlamiyor aptallar
bana agri kesici verip eve gonderdiler 2. gun bebegim evde dustu resmen dogurdum ve bebegim bunu soylemesi cok zor ama tuvalete dustu iste o an ben cildirdim delirdim Allah razi olsun yari annem dedgim bir yakinim bebegimi aldi oradan
.cok cektim ben ondan sonra zaten kendimi kaybettim cok agri cektim hastaneye gidene kadar hastanede agri kesici veriyorlar arka arkaya ama hic dinmiyor acim dahada fazla artiyor once vakum yaptilar icimi temizlemek icin ama fayda etmedi bebek 4 aylik oldugu icin icimde cok yer edinmis sonra kurtasa aldilar beni ama o vakum aninda ben bittim bittim.diyorum ya en kucuk bir muaneye bile dayanamiyorum artik kendimi cok kasiyorum,utaniyorum,eriyorum,cildirip,deliriyorum resmen.
iste boyle oldu hersey.
porticigim asilama yaptirmissin bu arada hadi hayirlisi insallah aliriz hayirli haberleri aysencigim cok sagol canim insallah hakkimizda hayirlisi olur tatlim.
nasilsiniz bakalim??biz cok iyiyiz
bugün uzun aradan sonra nerdeyse 3 aylik bir ara.. ilk defa tekrardan i$e ba$ladim
ilk günümü calistim geldim bile:)) güzel gecti özlemisim calismayi
öpüldünüz
![]()
İyi akşamlar kızlar
Bugün telefondan girdim,yazdım ama bi türlü gönderilmedi yazdıklarım.Site tam olarak oturmadı sanırım.
Zorum dönmüşsün,hoşgeldin canım.Evet aşılamamı yaptırdım cumartesi günü.İnşallah Allah bana da anne olmayı nasip eder bu sefer.Olumsuz düşünmek istemiyorum.2 hafta sonra belli olacak tutup tutmadığı.Aşılama da kolay bişey değilmiş,spekulumdan nefret ediyorum,kabusum oldu resmen.
Ekobero canım seninde geçmiş bayramın kutlu olsun,ben kkdan kutlamıştım herkesi ama mesajım silinmiş.
Maşallah 5aylık olmuş oğluşumuz da dişleri bile çıkmaya başlamış.Allah yardımcınız olsun,çabucak kolaylıkla atlatın bu günleri inşallah.Darısı doğum yapan diğer arkadaşların başına olsun inşallah.Senin oğluşun topiğimizin abisi :))
Aysencim yarın dönersin umarım seni de özledik.
Tancredi,berrak,skorpi,flan,prenses,sezen,mirage,d_kupcu sizlerde iyisinizdir umarım.
Bu arada cicvir,anka ve sevecen sizleri hiç göremiyorum umarım sizlerde iyisinizdir kızlar ve inşallah güzel haberlerle gelirsiniz.
porticim aşılaman hayırlı olsun canım valla hep aklımdasın inşallah güzel haber verecksin bize
ben de adet söktürücü kullandım bu ay ama hala kırmızıyı göremedim yaaglucofeni falan da bıraktım hepten bir ilerleme yok söktürücüyle bile adet olamadım 2 aydır. gidişat iyi gibi gelmiyor bana
bu arada kkdaki değişikliği sevemedim ben öncesi daha iyiydi bence.
içini rahat tut tancredi doktora gidiyomusun her ay düzenli yoksa doktorudamı bıraktın
selam canlarım nasılsınız
alıntı yapmıyorum pek vaktim yok
portim aşılamayı yaptırmışsın canımcım hadi inşlhhhhhhhhhhhhhh bu sefer geldi senin miniş
artık engin tecrübelerinden faydalanırız
ben bayramın 4 günü geldim evime ama vakit bulup giremedim misafir yoğunluğuna uğradım bu ara birde hastaydım boğazlarım ve kol ağrısı çektim günlerce
zorum sen nirdesin bakayım daha bitmedimi dip köşe temizliğin:)
kk da bi tuhaf olmuş hiç beğenmedim
bugün eşim gitti tahlil verdi bakalım hormonlarına bakılıyo
yükseltil yükseltmez aşılamaya doğru gidiyorum bende :86:
portakalim kurtaj esnasini hatirlamiyorum anestezi yapildi ama benim dusugum iki gun surdu 1.gun sicak suyla berabar agir kanamam geldi.acile gittik acildeki doktor dusuk yasiyorsun dedi.ama beni ne ultrasono tuttular nede baska birsey yaptilar bebek nerede diyorum bebegim icimde hala diyorum anlamiyor aptallar
bana agri kesici verip eve gonderdiler 2. gun bebegim evde dustu resmen dogurdum ve bebegim bunu soylemesi cok zor ama tuvalete dustu iste o an ben cildirdim delirdim Allah razi olsun yari annem dedgim bir yakinim bebegimi aldi oradan
.cok cektim ben ondan sonra zaten kendimi kaybettim cok agri cektim hastaneye gidene kadar hastanede agri kesici veriyorlar arka arkaya ama hic dinmiyor acim dahada fazla artiyor once vakum yaptilar icimi temizlemek icin ama fayda etmedi bebek 4 aylik oldugu icin icimde cok yer edinmis sonra kurtasa aldilar beni ama o vakum aninda ben bittim bittim.diyorum ya en kucuk bir muaneye bile dayanamiyorum artik kendimi cok kasiyorum,utaniyorum,eriyorum,cildirip,deliriyorum resmen.
iste boyle oldu hersey.
porticigim asilama yaptirmissin bu arada hadi hayirlisi insallah aliriz hayirli haberleri aysencigim cok sagol canim insallah hakkimizda hayirlisi olur tatlim.
porticim aşılaman hayırlı olsun canım valla hep aklımdasın inşallah güzel haber verecksin bize
ben de adet söktürücü kullandım bu ay ama hala kırmızıyı göremedim yaaglucofeni falan da bıraktım hepten bir ilerleme yok söktürücüyle bile adet olamadım 2 aydır. gidişat iyi gibi gelmiyor bana
bu arada kkdaki değişikliği sevemedim ben öncesi daha iyiydi bence.
sagolun kizlar evet artik calisiyorum.uzun ara olmasina rahmen zor gelmediözlemisim isimi evdede sikilmistim iyi oldu bir yandanda
evde hareketsizlikten cok kilo almaya baslamistim zaten:))hepiniz öpüldünüz
![]()
slmmmmmmmmmmmm kızlarrrrrrrrrrrrrrr
portakalım senden başliyim cnm güzel hbrleri senden beklediğimiz için..nasılsn kuşum keyfin nasıl ii bak kendine yorulma üzülme kuluçkaya yat yani kuşum
ekocum dişmi çıkarıyo kuzun zorlanırsın ama oda güzeldir be minnacık ye onun dişini annnesi ham yapöpt
aysencim cnm denk gelemiyoruz temizlik bitti çoktan cnm ama geziyoruz buara durmadan cnm ondan denk gelemedeik sen iimisin birazdaha?:94:iğne yapim sana gelsen:94:
tancredi cnm sıkma canını hayatım ya belki bilirsin ama senin adetin az geliodu deme aslanpençesi ve civanperçemi çok ii kuzum ondan iç bak mutlaka acı bişi ama söktürücü özelliği var heradet döneminde içmek gerekiomuş aslında dene bi istersen cnm
skorpioncum sen naptın cnm iş nasıl gidiyo göbeğin ne alemde ay baya çıkmıştır deme cnmaman dikkat et sende işte felan kendine cnm
kızlar öpttttttttttt denk geliriz inşallah bugün:92:
ay kızlar rüya yazıcam yorumlayın lütfen canlarrr..
uçurumun kenarındayız ve kardeşimin elinde erkek çocuğu var ve bana diyolarki namaz kılarsan bu çocuk senin olucak ve ben uçurum kenarında tututna tutuna namz kılıyorum aslında çok açık bi rüya deme kılzar namaz kılmam söylendi resmen :18: hayır olsun inşallah
slm kızlar,aranıza tekrar geldim,ama eski şifremi unuttum ve tekrardan yapamadım.baska bi isimle tekrar actım.ben cicvir :) herkesi cok özledim.evi tasıdım arkadaslar.telefon nakliydi,tekrar internet baglantısıydı,baya zaman gecti,portim asılama yaptırmıssın canım,inşallah pozitif sonuc alırsın tatlım.actıgımda umuyordumki belki sen.zorum güzel haberlerinizi alırım dedim ama olsun saglık olsun.en kısa zmanda,burdan hepberaber güzel haberler alır ve paylasırız