- Konu Sahibi portakal_suyu
- #15.101
çok geşmiş olsun canım allah bir daha yaşatmasın tez zamanda sağlıklı bir şekilde tekrar nasip etsin inşlhhben malesef calısmıyorum sadece gecen ay kımyasal gebelk gecırdıten sonra arkadaslar hıc benı yalnız bırakmıyolar sagolsunlar hergun bısıler yapıyoruz kafam dagılsın dıye ama dagıldıgı soylenemez onun dısında da bende orgu oruyorum 1 aydır bebıs yeleklerı falan yapıyorum hayatımda ılk defa gecen ay cıft cızgıyı gorunce o heyecanla bır basladım hala bırakamadım ormeye devam edıyorum arada tac yapıyorum ole yanı bakude baska yapcak bısı yok bu sekılde degerlendırmeye calısıyorum zamnımı
o olaydan sonra ve doktorları gordukten sonras burdan ıyıce sogudum esımı bırakıp turkıyeye donmeyı dusunuyorum ama esım olmadan da ne kadar dayanabılırım ınan hıc bılmıyorum ondan ayrı kalmak ıstemıyorum ama burda da yapamıyorum offffffffffff yıne bunalıma bagladım ben yawww
bu arada aramıza hoşgeldin

Günaydın Kızlar;
1 saat sonra doktorda olacağız kısmetse.
Yine uyuyamadım, erken kalktım.
Dualarınızı esirgemeyin
Hepinizi öptüm![]()
güzel haberlerini bekliyoruz canım

allah tez zamanda tüm isteyenlere ve bizlerede nasip etsin canımaminn cnmm aminn..nasıll istiyorumm bendee göğsümü gere gere söyleyimm hamileyimm diyeee:)
sende hoşgeldin aramıza