- Konu Sahibi portakal_suyu
- #15.121
Kızlar hepinize selamlar cümletten. :119:
ayy baya yazılmış,kalabalıkta olmuşuz ne güzel ama hangi birine alıntı yapayım göz yormasın diye böyle yazmaya karar verdim.
hepinize teker teker teşekkür ederim canım arkadaşlarım.
Çoook mutluyum,inşallah daim olur bu mutluluğum.
Doktora gittik ultrasondan baktı minicik bişi vardı ama tahlili görmeden bişey söylemek istemedi doktor.Kan verdim,sonuç 1500 leri geçmiş kese yeni oluşuyormuş o yüzden görünmesi erken dedi doktor.Şimdilik herşey yolunda gidiyor.
Allah'a binlerce şükürler olsun çok korkmuştum.Şuanki mutluluğum tarif edilemez 
Tancredi çok sevindim canım en az bebek haberi kadar sevindirici
Kariyerindeki bu değişim.Tebrik ederim
Allah inşallah bebeğini de böyle ummadığın bi anda vererek sevindirecek.
Minne hayırlı haberlerle gel cnm sende bugün yumoşların kocaman olsun ve iğneni olursun inşallah.
Sonra gelsin bebişler ikiz,üçüz.... ohhh
trknysmn çok doğru bi karar vermişsin cnm eşinin yanında kalmakla,hadi bakalım çalışmalar hayırlı uğurlu olsun :92:

Allah gönlüne göre versin herşeyi
aysencim kuzum seninle konuştuk msnde biliyosun durumu zaten,çok sağol canım

zorum seninle hiiç görüşemiyoruz ya
nerdesin bacııım,elini bi sür şu pcye :126: özledim ayool,ben stresini alcam motive edicem seni de bi denk gelsek 
dilemmacım iyi haberlerle geldim çok şükür
inşallah bundan sonrası da hep ii giderr
sevtapcım çok teşekkür ederim canım. senide 2 gündür strese sokmuşum istemeden affet beni canım.Neyse ki herşey yoluna girdi ve bi rahat nefes alabileceğim ooohhh beeee
İnşallah kimseyi unutmamışımdır.
Hepinizden Allah razı olsun dualarınız için.
Gelir gelmez kuran okudum ve hepinize(burda olmayanlarda dail) tek tek dua ettim,Allah kabul etsin inşallah.
bu arada flan gelmiyor bayadır,nerde acaba,merak ettim?
Çoook öptüm sizi,şimdi rahatca uyuyabilirim oooh
ayy baya yazılmış,kalabalıkta olmuşuz ne güzel ama hangi birine alıntı yapayım göz yormasın diye böyle yazmaya karar verdim.
hepinize teker teker teşekkür ederim canım arkadaşlarım.

Doktora gittik ultrasondan baktı minicik bişi vardı ama tahlili görmeden bişey söylemek istemedi doktor.Kan verdim,sonuç 1500 leri geçmiş kese yeni oluşuyormuş o yüzden görünmesi erken dedi doktor.Şimdilik herşey yolunda gidiyor.

Tancredi çok sevindim canım en az bebek haberi kadar sevindirici

Kariyerindeki bu değişim.Tebrik ederim

Minne hayırlı haberlerle gel cnm sende bugün yumoşların kocaman olsun ve iğneni olursun inşallah.
Sonra gelsin bebişler ikiz,üçüz.... ohhh

trknysmn çok doğru bi karar vermişsin cnm eşinin yanında kalmakla,hadi bakalım çalışmalar hayırlı uğurlu olsun :92:

Allah gönlüne göre versin herşeyi

aysencim kuzum seninle konuştuk msnde biliyosun durumu zaten,çok sağol canım

zorum seninle hiiç görüşemiyoruz ya

dilemmacım iyi haberlerle geldim çok şükür

sevtapcım çok teşekkür ederim canım. senide 2 gündür strese sokmuşum istemeden affet beni canım.Neyse ki herşey yoluna girdi ve bi rahat nefes alabileceğim ooohhh beeee

İnşallah kimseyi unutmamışımdır.
Hepinizden Allah razı olsun dualarınız için.
Gelir gelmez kuran okudum ve hepinize(burda olmayanlarda dail) tek tek dua ettim,Allah kabul etsin inşallah.
bu arada flan gelmiyor bayadır,nerde acaba,merak ettim?
Çoook öptüm sizi,şimdi rahatca uyuyabilirim oooh