- Konu Sahibi portakal_suyu
- #15.341
arkadaşlar öncelikle herkese merhabalar,pc m bozuk canlar,yenisinin yolu gözüktü artık.kardeşim bende ondan bakıyım dedim hemen.gerci tel den giriyorum ama yazamıyorum.okuyorum sadece.herkesin gecmiş kandili mübarek olsun,dualarınız kabul olsun arkadaslar..
canım yasadıklarına o kadar üzüldümki anlatamam,rabbim kimseye yasatmasın yasadıklarını,ve dilerimki en kısa zamanda yeniden gelsin müjden saglıcakla,o unuttursun bu acını tatlım..... inanıyorum portim,yakında yine bize güzel haberlerle geliceksin canım.
tancredicim tatlım tahlil gününü biliyordum hep aklımdaydın,telden okudum sonucunu ve cok sevindim tatlım.bana pek süpriz olmadı içimde hep pozitif hissi vardı.rabbim saglıkla buyumesini ve saglıkla kucagına alabilmeyide nasip eder inşallah canım.rabbim gönlüne göre versin.
zorxx im merhaba canım,nasılsın tatlım,okudum sende bu ay baslıycaksın galiba tüp bebek tedavisine,şimdiden hayırlısı olsun canım,inşallah hersey yolunda gider ve nizimkiler gibi ilk seferde gelir bebişin,tancredi nin söylediği gibi iyi arastır tatlım nerde yaptıracagını,yolun acık olsun..
feridesra aramıza hosgeldin,umarım seninde melegin en tez zamanda gelir güzelim..
skorpion,aysen,ekobero,madeofhonor,sizler nasılsınız kızlar ne var ne yok?
hepinizi öpüyorum,istemedende olsa uzak kalıyorum size ama aklım gönlüm hep sizlerle..hoşçakalın canlar.
İyi akşamlar kızlar,size güzel haberlerle gelmeyi çok isterdim
1 saat oluyor eve geleli,doktordan sonra eve gelmediğim için haber veremedim.
Başka doktora gittik ve sonuç aynı,doktor bu kadar beklemek bile sana zarar,eş büyüyormuş içerde neden beklendi dedi?
Sabah yatıyorum, malesef kürtaj olacak.:85:
Allahtan hayırlısı böyleymiş demek diyorum ve buna da razı oluyorum.
Hamile kalmakla hiç bir şey bitmiyormuş.Herşey asıl o zaman başlıyormuş bunu çok iyi anladım.
Allah kimseyi bununla sınamasın ve isteyen herkese hayırlısıyla kucağına almaya nasip etsin inşallah.
Bugün tek iyi şey doktordu,2 yıl içinde sayısını hatırlayamayacağım kadın doğumcuya gittim ve aralarında en iyisi diyebilirim.
Hepinizi çok seviyorum :85: :85:
Allah hepinizden razı olsun dualarınız,desteğiniz,samimiyetiniz için teşekkürler...
Yüzünüz hep gülsün inşallah.
Hakkınızı helal edin![]()
canım yasadıklarına o kadar üzüldümki anlatamam,rabbim kimseye yasatmasın yasadıklarını,ve dilerimki en kısa zamanda yeniden gelsin müjden saglıcakla,o unuttursun bu acını tatlım..... inanıyorum portim,yakında yine bize güzel haberlerle geliceksin canım.
kızzlaaaaaaaarrrrrrrr hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmm
değerim 187.26 sanırım iyi ama bu saatte doktorumu arayamadım akşam eve gidince idrarda test yaptım 2. çizgi silik çıktıöyle olunca sabahı bekleyemedik hastaneye tahlile gittik 2 saat sonra sonuç açıklandı veeeeeee hamileyimmmmmmmm
![]()
tancredicim tatlım tahlil gününü biliyordum hep aklımdaydın,telden okudum sonucunu ve cok sevindim tatlım.bana pek süpriz olmadı içimde hep pozitif hissi vardı.rabbim saglıkla buyumesini ve saglıkla kucagına alabilmeyide nasip eder inşallah canım.rabbim gönlüne göre versin.
slmm kızlarrrrrrr mevlid kandiliniz mübarek olsun bütün dualarınız kabul olsun inşallah bizim gibi bekleyenlere sağlıklı hayırlı evlat..hamilelerede hayırlı doğumlar inşallah.
portakalım gelmemişsin bidaha cnm iisin umarım hbersiz bırakma bizi cnm
aysen sen naptın can ya
skorpion sen naptın cnm nasıl keyifler?
off kimse yok kızlar nerdesiniz ya..
zorxx im merhaba canım,nasılsın tatlım,okudum sende bu ay baslıycaksın galiba tüp bebek tedavisine,şimdiden hayırlısı olsun canım,inşallah hersey yolunda gider ve nizimkiler gibi ilk seferde gelir bebişin,tancredi nin söylediği gibi iyi arastır tatlım nerde yaptıracagını,yolun acık olsun..
feridesra aramıza hosgeldin,umarım seninde melegin en tez zamanda gelir güzelim..
skorpion,aysen,ekobero,madeofhonor,sizler nasılsınız kızlar ne var ne yok?
hepinizi öpüyorum,istemedende olsa uzak kalıyorum size ama aklım gönlüm hep sizlerle..hoşçakalın canlar.