- 16 Aralık 2014
- 6
- 1
- 3
- 29
- Konu Sahibi sude aktas
Arkadaslar ben hamile oldugumdan supheleniyordum ya simdi biraz kan geldi baktim rahime oturdugu anlamindaymis acaba bebekmi geliyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
burdan baktıkk karar verdikkk ve hamilesinnn arkaaaşım.????Arkadaslar ben hamile oldugumdan supheleniyordum ya simdi biraz kan geldi baktim rahime oturdugu anlamindaymis acaba bebekmi geliyor
Arkadaslar ben hamile oldugumdan supheleniyordum ya simdi biraz kan geldi baktim rahime oturdugu anlamindaymis acaba bebekmi geliyor
Imkansiz hastalanmam ben her zaman gunumde olurum ve cok az di geldi gittiyok öyle bir şey adetiniz başlamıştır
Kahkaha attım yemin ederim tövbe yarabbimmmm siz çok yaşayın yaaaaUltrasonu alıp geliyorum hemen.....
Kahkaha attım yemin ederim tövbe yarabbimmmm siz çok yaşayın yaaaa![]()
hihahahahKK'nın bir özelliği de gebelik testi olarak kullanılabilmesidir.
Cuk diye hem de çok güldüm valla hala gülüyorumBöyle konuya, böyle cevap !
:)
Cuk diye hem de çok güldüm valla hala gülüyorum![]()
adınıda koyak mı panpaAy kesin kız olacak hissediyorum![]()