bebek geliyor galibaa

Arkadaslar ben hamile oldugumdan supheleniyordum ya simdi biraz kan geldi baktim rahime oturdugu anlamindaymis acaba bebekmi geliyor
seperm rahim duvarına yapışınca hamilelik olur oturunca değil bu da öyle kanamayla falan anlaşılmaz git nöbetçi eczaneye test al.. kocakarı bilgileri yerine modern tıbbın niğmetlerinden yararlanın efendim o size söyler oyurmuş mu ayakta mı :)))

seperm rahim duvarına yapışınca hamilelik olur oturunca değil bu da öyle kanamayla falan anlaşılmaz git nöbetçi eczaneye test al.. kocakarı bilgileri yerine modern tıbbın niğmetlerinden yararlanın efendim o size söyler oyurmuş mu ayakta mı :)))
Rahim duvarına yapışan sperm değil döllenmiş yumurtadır. Yerleşme sırasında kanama olabilir.
Kesin sonuç kan testi. İdrar testinde hemen çıkmaz.

Arkadaslar ben hamile oldugumdan supheleniyordum ya simdi biraz kan geldi baktim rahime oturdugu anlamindaymis acaba bebekmi geliyor
geçen ay o kandan banada geldı ilk defa 3 4 damla kadar ama gebelik yoktu canım böyle şeylerle hamılemıyım dıye kendını yorma gunun gecınce test yaptır varmı yokmu öyle devam et..allahın izniyle illa bi gun bebeklermz olcakkk:)))

Konu insan olunca hiçbir şey imkansız değildir.
Kurulu saat mi bu her ay aynı gün aynı saatte olsun?
birkaç gün erken veya geç olabilir ve bu gayet normaldir.
Anlamıyorum insanlar buradan nasıl anlasın sizin hamile olup olmadığınızı?
Hastaneye gidip tahlil yaptırmak bu kadar zor olmamalı.

Back
X