Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben kullandım güzeldi begenmıştım smdi sakin kullanıyoruz Can'ımTesekkurler deterjan olarak hacisakir sabun tozu düşünüyorum. Kokusu nasil kullanan var mi? Guzel koksun bebegi rahatsiz etmesini istemiyorum
annesi yiğenim için kullanıyor çok güzel kokusu var. yumuşak böyle bebek bebek kokuyor.Tesekkurler deterjan olarak hacisakir sabun tozu düşünüyorum. Kokusu nasil kullanan var mi? Guzel koksun bebegi rahatsiz etmesini istemiyorum
ben 33. haftada yıkayıp kurutup doğum çantasını bile hazırladımSelam arkadaslar. bende hangi haftada yıkasam bebişimin kıyafetlerini acaba. birde ne önerirsiniz deterjan olarak?
Selam arkadaslar. bende hangi haftada yıkasam bebişimin kıyafetlerini acaba. birde ne önerirsiniz deterjan olarak?
Bende allahın izniyle dalinin yumuşatıcısını alıp makinaya atmayı düşünüyorum bence kurutma makinasında kurutmamalısın asıp kurut güneş mikrobunu kırar en azından allahım cümlemizinkini kolay kurtarsın![]()