Doğuma Hazırlık Bebek giysilerini yıkamak

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Kızlar tüm yorumları okudum. Harikasınız çok teşekkür ederim.
Ben de durumumuzu zorlayıp, eşimi ikna edip kurutma makinesi aldıracaktım adamcağıza.
Almaktan vaz geçtim.
Bir tane ek kurutmalık alıp, boş bir odada sererek kuruturum kıyafetleri.
Sabun tozu da aklıma yattı. Araştıracağım.
Sevgiler :KK200:

Benim araştırmalarıma göre de çoğu kişi sıvı deterjan öneriyor. dalinin sıvı deterjanını almayı düşünüyorum.

Arkadaşlar neden kimse eczacıbaşının uni baby sıvı deterjanını kullanmıyor :) Ben onlarla yıkadım. Yumuşatıcısı da harika. 30 derecede yıkadım, evin içinde kuruttum. Mis gibi oldular ve harika koktular :) Çorabına kadar ütüledim bir de :)

Kızlar bnde ilk zamanlar roxy kullandım dalinin yumuşatıcısıyla ve bebeğimin 40 ı çıkana kadar da herşeyini ütüledim .. Ama şimdi bingo sensitive deterjan ve bingo sensitive yumuşatıcı kullanıyorum herkesin çıkmaz dediği lekeler bile çıkıyor üstelik mis gibi kokuyor herkese öneririm:)) bu arada 30 derece bile yazsa hep bebek programında yıkadım ben kıyafetlerini

bende deterjan konusunda kararsızım.. hem içerik olarak,hem de leke çıkarıcı olarak iyi olsun istiyorum..

Ben roxy sabun tozunu kullanıyordum. Ama sabun tozunun makineyi bozduğunu duydum. Bide yumuşatıcı koymuyordum ütülediğim Zaman kıyafetlerde tuhaf bi koku oluyordu. Şimdi dalinin sıvı deterjanını aldım bide yumoş hipoalerjenik yumuşatıcı. İkisini kullanıcam.

ben de dalin setui aldım deterjan ve yumuşatıcı... kaç derece öneriyorsunuz ben de 40 düşünmüştüm ama çeker mi acaba

makinede sabun tozuyla yıkayıp kış vakti ne kadar güneş görür bilemem ama havadar bi yerde kurutup ardından ütülemenizi tavsiye ederim :)

bnde dalan roxy matik alayım dıyorum..

lekeleri tam çıkarıyor mu?

yumuşatıcı olayına şu an sıcak bakmıyorum..

amway in deterjanıyla yıkadım çok hoşuma gitti. hiç kokusu yok sanki saf suyla yıkanmış gibi. bakalım kirleri çıkarmada nasıl onuda bebeğim doğunca göreceğim :)

Back
X