Doğuma Hazırlık Bebek giysisi tavsiyeleri

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Çok teşekürleeeer harika bir konu açlımış gerçekten ellerinize sağlık..nolur devamı gelsin ,sadece kıyafetler konusunda değil her konuda yardımcı olun ne biliyosanız paylaşmaya çalışın..öyle dikkatli okuyorumki inan her aklıma gelince size teşekür edicem..çok güzel bilgiler tekrar sağolun..

arkasdaşımız yazmış sağolsun..bende bi kaç şey eklemek istiyorum ...sizlere tavsiyem kesinlikle küçük boy kıyafetlerden fazla almayın..elinizde kalabilir..hatta çoğunu giydirmeye sıra bile gelmeden küçüldüğünü görmek morelinizi bozabilir... şu anda oğlum 5 aylık ve 1 yaş eşofmanları ve 18 aylık badilerinden giyiyor..
yeni doğan bebeğinizi kucağınızda en rahat tulumları giyinikken tutabileceksiniz çünkü tek parça olduğundan çok rahat oluyor..en çok ihtiyacınız olucaklar patikli altlar ve çıtçıtlı badiler...ayakları soğuk olucaklarından dolayı 2 altı üst üste giydirmek ve 1 tanede çorap giydrimeniz gerekebilir.bu arada çorapların bileği kavrayan kısımlarının lastiklerinin çok sıkı olmamasına özen gösterin..
bebek çantası alırken boyundan askısın olmasına özen gösterin..pişik kremi olarak sebamed den şaşmayın..bir çok krem aldık en iyi geleni bu oldu..deterjan olarak arkadaşımızında yazdığı gibi hacı şakir toz sabun kullanın..omo baby kullandık oğlumun cildi baya tahriş oldu..bebe yağına ilk zamanlar gerek yok onun yerine bebekler için olan nemlendirici krem alın.. ilk zamanlar semadin bebek şampuanını tavsiye ediyorum bi kaç markadan sonra tahriş ettiği için doktor bunu önerdi ve çpk memnunuz...
mama önlüğü olarak iple bağlamalılardan çok boyundan geçirmelilerden alın daha kullanışlı oluyor..en azından ip sıktımı boğulcak mı telaşınız olmuyor...şu anda aklıma gelenler bu kadar...umarım yardımcı olabilmişimdir..

slm arkadaşlar.alt açma takımları ile ilgili bilgi almak istiyorum sizden.fistolu kumaştan ve kapitonden olanlar var.sizce sağlıklımı acaba.fistolu kumaştan olanı çok beğendim.ama karar veremedim.sağlıklımı diye.sizce.?

slm arkadaşlar.alt açma takımları ile ilgili bilgi almak istiyorum sizden.fistolu kumaştan ve kapitonden olanlar var.sizce sağlıklımı acaba.fistolu kumaştan olanı çok beğendim.ama karar veremedim.sağlıklımı diye.sizce.?

canım valla ne yalan söyliyim alt açma bezi o dediklerinden aldım ama hiç kullanmadaım diyebilirim.ama puset te bebek arabasında güzel duruyor o ayrı:).canbebenin alt açma bezleri var..ben onlardan kullanıyorum..tavsiye ederim..

Valla bu kadar isinize yarayacağınızı bilseydim daha cok sey yazardım arkadaslar. Bayadır bu foruma girmemistim. Başka tavsiyeler de istemişsiniz. Onu yeni bir konu olarak yazarım.

Teşekkürler arkadaşlar. Güzel ve önemli bilgiler. :)
arkadaşlar bana yardım edin internetten chicco pantalon alıcam oğluma ama kalıpları büyük diye duymuştum.aranızda chicco kıyafet alan varsa lütfen bilgilendirsin beni.oğlum öyle çok kalıplı da değil tam ayına göre alırsam büyük gelirse diye tırstım
.ilk aylarında badilerinden almıştım çok büyüktü ama pantalon fln olunca küçük mü alsam bilemedim.

Back
X