Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben gormeye gelenler icin bebek sekeri hazirladim onlari ilerde hediyesiyle gelenlere werecegim. Ilk dogumda gozuaydina gelenlerede r3nkli hello kityli (yanlis yazmis olabilirim :)) fiseklerin icine kus lokumu ve badem sekeri hazirladim oyle dagitmayi dusunuyorum. Hersey hazir kuzumu bekliyorum darisi tum isteyenlere :)
canım bize örnek olması için resimleri paylaşabilirmsnBen gormeye gelenler icin bebek sekeri hazirladim onlari ilerde hediyesiyle gelenlere werecegim. Ilk dogumda gozuaydina gelenlerede r3nkli hello kityli (yanlis yazmis olabilirim :)) fiseklerin icine kus lokumu ve badem sekeri hazirladim oyle dagitmayi dusunuyorum. Hersey hazir kuzumu bekliyorum darisi tum isteyenlere :)
Cnm çok şirinmiş bunlar:)
Henüz bunlar taslak yağmur keserse şekerlerinide alıp başlayacağım :)))Cnm çok şirinmiş bunlar:)
bu heyecanı yaşamak bile çok güzel benim çocuklarım büyükler lüyosunuzama şimdi doğum yapsam çok özenirdim eminim
Cok tatliiii olmuusss elinize saglik kolonya mi var içinde hepsini szmi yptinizSelammkizlar bunlar da bizim kolonyalarimiz kocamla birlikte hazirldik :)Eki Görüntüle 1554260 Eki Görüntüle 1554261
Evet canim eminonunden siseleri ve cicekleri aldik birde simli kolonya aldik sivadik kollari 1 saar icinde bitti 50 tane. Arkalarinada zazzle com sitesinde sticker tasarlayip yapiskanli kagida cikardim ve yapistirdim. Cok sirin oldularCok tatliiii olmuusss elinize saglik kolonya mi var içinde hepsini szmi yptiniz
ya ben de çok beğenmiştim bu modeli bundan yapıcam da 50 tanesi yaklaşık ne kadara mal oldu? şişeleri gittigidiyordan alıcam sanırım sanesi 0.50 tl.Evet canim eminonunden siseleri ve cicekleri aldik birde simli kolonya aldik sivadik kollari 1 saar icinde bitti 50 tane. Arkalarinada zazzle com sitesinde sticker tasarlayip yapiskanli kagida cikardim ve yapistirdim. Cok sirin oldular