Bebek göründü

Rabiskooo

Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2023
49
11
8
26
ızlar merhaba gebelik kesem her hafta büyüyor gecen hafta bebek ilkkez gorundu crl 2.01 di bu hafta 3.94 olmuş ama gecen haftada 5+5 bu haftada 5+5 göründü ysni hala kalp atışıda duyulmadı özeldeki doktor bekleyelim dedi devletteki doktor alınabilir dedı bu tarz bi durum yaşayn varmı yani bebekte kalp atışı olmasa (crl bebek boyu oluyor) artar mısır

Merhaba sizin durumunuz nasıl oldu sonuç nedir? Bugün benimde ilk defa kese gorulcekti doktor keseyi gördü ama hoşuma gitmedi dedi bide yanında küçük bı kese daha varmış. Hoşuna gitmeyen şeyler bunlar açık açık söylemedi ama sanki gelisemedi demek gibi geldi bana haftaya bı daha bakalım dedi haftaligida tam olarak vermiyor dedi küçük olduğu için dedi biraz canım sıkıldı bu duruma rabbim almaz onu benden insbu arada ben tüp bebek ile gebe kaldım 3. Deneme de .

Kusura bakmayın yeni gördüm mesajı geç oldu baya ama ben kaybettim düşük yaptım 4 ekimde çok zordu yirabbim birdaha yasatmasın o zor günleri, siz ne durumdasınız inşallah herşey yolundadır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…