Biraz göbeğim var ama karından değil vajinal baktrdim. Kesin olsun diye. Kese çok net görünüyor ama içinde hiçbirşey yok maalesefsizin vajinal bakılmadı mi
Dualarim et canımm sürekli. Bende edeyim senin için inşallah bebis gözükür üzülmeyelim. Bebislerimiz çok etkileniyor bundan.elde değil biliyorum 7 24 bunu düşünüyorum.kafamda birbirine soru.ahhh ahhh Allahım görsün çaresizliğimizi bize yardım etsin insallahBiraz göbeğim var ama karından değil vajinal baktrdim. Kesin olsun diye. Kese çok net görünüyor ama içinde hiçbirşey yok maalesefsizin vajinal bakılmadı mi
İnşallah vardır bebis canımm...merak etme.9 haftaya kadar göremeyen sonra göreni okudum ben.hersey olabiliyorSizin vajinal baksanız görünür muhtemelen. Benim durumum umutsuz gibi . Tabi ki ederim Allah yardımcımız olsun gercekten cok zor beklemek. Benim bir de tedaviyle olmustu
Valla bilmiyorum internette 9. Haftada bile gözüktü diye yazanlar var. Ama doktorlar mi çok acımasız bilmiyorum 2. Gittiğin doktor direk salı günü gel kürtaj yapalım randevu verelim dedi.ben kabul etmedik tabi öyle olunca istiyorsan bekle dedi. Madem az da olsa bir ümit var neden kürtaj hemenDaha küçükler saklanmislardir kesenin bir yerlerine. Olumlu düşünün güzel olsun, hadi bakalım.
özel mi devlet mi ?kürtaja meraklı doktor çok. Devlettede acımasız doktor çok. bu tip ciddi kararları tek doktora göre vermemek gerek.Valla bilmiyorum internette 9. Haftada bile gözüktü diye yazanlar var. Ama doktorlar mi çok acımasız bilmiyorum 2. Gittiğin doktor direk salı günü gel kürtaj yapalım randevu verelim dedi.ben kabul etmedik tabi öyle olunca istiyorsan bekle dedi. Madem az da olsa bir ümit var neden kürtaj hemen
Bilmiyorum işte aklım almıyor bence bekle kesinlikle 10.hafta bitene kadar bekle.bende öyle yapcamValla bilmiyorum internette 9. Haftada bile gözüktü diye yazanlar var. Ama doktorlar mi çok acımasız bilmiyorum 2. Gittiğin doktor direk salı günü gel kürtaj yapalım randevu verelim dedi.ben kabul etmedik tabi öyle olunca istiyorsan bekle dedi. Madem az da olsa bir ümit var neden kürtaj hemen
Özel ikisi de hatta cok da iyi hastanelere gittim. Birisi docentti hatta ama kürtaja meraklı gibi dediginiz gibi. Bu bebek olana kadar yaşadığımız sürece duygusal bakmiyorlarözel mi devlet mi ?kürtaja meraklı doktor çok. Devlettede acımasız doktor çok. bu tip ciddi kararları tek doktora göre vermemek gerek.
Bana kalsa bekleyeceğim ama eşim çok korkuyor bana bisey olacak zarar verecek diye.doktor 1 hafta daha beklemekten bisey olmaz dedi ama gerisini bilemiyorum. Bu hafta da görünmezse alınır muhtemelen benimki. Randevumu cumaya aldım bakalım hayirlisiBilmiyorum işte aklım almıyor bence bekle kesinlikle 10.hafta bitene kadar bekle.bende öyle yapcamdiğer ihtimali düşününce bile kendime engel oluyorum düşünmemek için
Benimde cuma randevum. Evet doğru orası da var.ama nedense içimden bir ses duyacaksın diyor :)Bana kalsa bekleyeceğim ama eşim çok korkuyor bana bisey olacak zarar verecek diye.doktor 1 hafta daha beklemekten bisey olmaz dedi ama gerisini bilemiyorum. Bu hafta da görünmezse alınır muhtemelen benimki. Randevumu cumaya aldım bakalım hayirlisi
Hadi bakalım inşallah ikimiz de cuma günü güzel haber yazarız burayaBenimde cuma randevum. Evet doğru orası da var.ama nedense içimden bir ses duyacaksın diyor :)
Yaa gerçekten mi demek ki olabiliyor ,inşallah biz de onun gibi oluruz ufak da olsa bir umudum var halaBekleyin derim arkadaşım. Doktor da randevumu beklerken doğumuna az kalmış bir hanımla konuşmuştum. kime gittiyse kürtaj yapalım görünmüyor demişler. İyi ki beklemişim diyordu karnı burnundaydı. Hayırlısı Allahtan...
Ben de yaşadım canım, aynen 6+3 te boş görünüyordu. Dr biraz bekleywlin dedi, ama kanamam oldu ve düşükle sonuçlandı. Geç döllenme de olabilir ama kendini her ihtimale hazıtla. Ve sakın üzülme. Çünkü bu tür düşükler zaten bebek sağlıklı olmadığından oluyor. Ben de yolk kesesi de vardı ama olmadı. Yolk kesesi var mı canım?Arkadaşlar merhaba ben bugün 7+3 lük geneyim. Geçen hafta 6+3 te kontrole gittim doktor vajinal usg de bebeği göremedi kese 16 mm di 1 hafta bekleyelim dedi,ben dayanamadım 7+0 da başka doktora gittim o da göremedi vajinalden. Kese 22 mm olmuştu. Şimdi tekrar kendi doktoruma gideceğim randevum bugun ama biraz daha geç mi gitsem bilmiyorum? Boş gebelik midir kesin daha önce böyle birşey yaşayan var mı çok korkuyorum bu 2.gebeligim diğeri de 6.haftada düşükle sonuclanmisti
İnşallah yaaa çok istiyorummmmHadi bakalım inşallah ikimiz de cuma günü güzel haber yazarız buraya
Maalesef yolk kesesi de yok. Ama benim kafami karistiran kese cok duzgun ve duzenli büyüyor. Tabi ki olmazsa da tek avuntumuz zaten sağlıksız olması. Hayırlısı diyorum zaten çok büyük bir ihtimalle olmayacak gibi, vajinalde görünürdü olsa heraldeBen de yaşadım canım, aynen 6+3 te boş görünüyordu. Dr biraz bekleywlin dedi, ama kanamam oldu ve düşükle sonuçlandı. Geç döllenme de olabilir ama kendini her ihtimale hazıtla. Ve sakın üzülme. Çünkü bu tür düşükler zaten bebek sağlıklı olmadığından oluyor. Ben de yolk kesesi de vardı ama olmadı. Yolk kesesi var mı canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?