Doktor bebeği görmediğini söyledi biraz yaşlı ve değerlerim normalken hep kötüyü düşündürüyor bana. Sizce bebek gerçekten yokmu
Kaç haftalık? Ve resil görünmüyor
Merhaba basımdan geceni anlatayım bende 5+4 günlük hamileyken kendi doktorum dısında Baska hastanede muayene oldum kesenin 7 haftalık oldugunu ve bebek olmadıgını boş gebelik oldugunu söylediler. Çok üzüldüm ama çok inanmak istemedim. Aksamı çok moralım bozulunca acıle gittim yine Baska hastaneye orda da 5+1 le uyumlu olup bebeğin olmadıgını söylediler dünyam başıma yıkıldı. Kendi doktorum acıbadem de prof ona gitmeme daha vardı hemen ertesi güne randevu alıp ona gittik. Ultrasonla baktıgı gibi bebeği ve kalp atısı nı gösterdi lütfen sizde iyi bir doktora gidşn5 haftalık gibi göründüğünü söyledi geçen hafta bugun doğru düzgün bilgi vermedi bende kaç haftalık bilmiyorum pko var düzensizim
İnşallah sizin gibi şanslı olurum haftaya perşembe randevum var başka doktora inşallah görür duyarımMerhaba basımdan geceni anlatayım bende 5+4 günlük hamileyken kendi doktorum dısında Baska hastanede muayene oldum kesenin 7 haftalık oldugunu ve bebek olmadıgını boş gebelik oldugunu söylediler. Çok üzüldüm ama çok inanmak istemedim. Aksamı çok moralım bozulunca acıle gittim yine Baska hastaneye orda da 5+1 le uyumlu olup bebeğin olmadıgını söylediler dünyam başıma yıkıldı. Kendi doktorum acıbadem de prof ona gitmeme daha vardı hemen ertesi güne randevu alıp ona gittik. Ultrasonla baktıgı gibi bebeği ve kalp atısı nı gösterdi lütfen sizde iyi bir doktora gidşn
İnşAllah tüm dualarım sizinle. Benim de daha vardı randevuma ama bu doktorlar o kadar acımasız ve gercekten de bilgileri yeterli gelmediği halde insanı korkutuyor lar ki sende üzülme lütfenİnşallah sizin gibi şanslı olurum haftaya perşembe randevum var başka doktora inşallah görür duyarım
Çok saolun evet acımasızlar bazıları benim önceden düşüğüm var zaten onun verdiği korku yetiyorİnşAllah tüm dualarım sizinle. Benim de daha vardı randevuma ama bu doktorlar o kadar acımasız ve gercekten de bilgileri yeterli gelmediği halde insanı korkutuyor lar ki sende üzülme lütfen
Mutlaka değişecek inşallah iyi şeyler olurDoktoru değiştirin bazen cihazdan mı doktordan mı bilmiyorum yanlış gözlem olabiliyor. Böyle olumsuzluklarda tek doktorla yetinmemekte yarar var. İnşallah bebeğiniz sağlıklıdır sıkmayın canınızı lütfen ❤
Benimde aynı 3. Gebeliğim inşallah bu ikimize de nasip olurÇok saolun evet acımasızlar bazıları benim önceden düşüğüm var zaten onun verdiği korku yetiyor
Son adet başlangıcınız nedir?Mutlaka değişecek inşallah iyi şeyler olur
10 temmuzSon adet başlangıcınız nedir?
İnşallah sizde sağlıkla kucağınıza alırsınızBenimde aynı 3. Gebeliğim inşallah bu ikimize de nasip olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?