Bebek görünmüyor

Doktor bebeği görmediğini söyledi biraz yaşlı ve değerlerim normalken hep kötüyü düşündürüyor bana. Sizce bebek gerçekten yokmu

5 haftalık gibi göründüğünü söyledi geçen hafta bugun doğru düzgün bilgi vermedi bende kaç haftalık bilmiyorum pko var düzensizim

Eklentiler

• 6290D8D2-E8E5-45D5-8DE6-EBC8EC7498E5.webp
    35,6 KB · Görüntüleme: 35
5 haftalık gibi göründüğünü söyledi geçen hafta bugun doğru düzgün bilgi vermedi bende kaç haftalık bilmiyorum pko var düzensizim
Merhaba basımdan geceni anlatayım bende 5+4 günlük hamileyken kendi doktorum dısında Baska hastanede muayene oldum kesenin 7 haftalık oldugunu ve bebek olmadıgını boş gebelik oldugunu söylediler. Çok üzüldüm ama çok inanmak istemedim. Aksamı çok moralım bozulunca acıle gittim yine Baska hastaneye orda da 5+1 le uyumlu olup bebeğin olmadıgını söylediler dünyam başıma yıkıldı. Kendi doktorum acıbadem de prof ona gitmeme daha vardı hemen ertesi güne randevu alıp ona gittik. Ultrasonla baktıgı gibi bebeği ve kalp atısı nı gösterdi lütfen sizde iyi bir doktora gidşn

İnşallah sizin gibi şanslı olurum haftaya perşembe randevum var başka doktora inşallah görür duyarım

İnşallah sizin gibi şanslı olurum haftaya perşembe randevum var başka doktora inşallah görür duyarım
İnşAllah tüm dualarım sizinle. Benim de daha vardı randevuma ama bu doktorlar o kadar acımasız ve gercekten de bilgileri yeterli gelmediği halde insanı korkutuyor lar ki sende üzülme lütfen

Doktoru değiştirin bazen cihazdan mı doktordan mı bilmiyorum yanlış gözlem olabiliyor. Böyle olumsuzluklarda tek doktorla yetinmemekte yarar var. İnşallah bebeğiniz sağlıklıdır sıkmayın canınızı lütfen ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…