Bebek haberini Ocak'ta almış olanlar / Eylül'de doğum yapacak olanlar

benim günüm 5 gün geçtiğinde test yaptım negatif çıktı, 9.günde tekrar denedim pozitif çıktı.. yarın doktora gidiyorum arkadaşlar, hem heyecanlıyım, hem korkuyorum. bakalım size sürpriz verebilecekmiyim :SSS

gözün aydın:))) darısı başımıza belirtiler yaşadın mı?

mrb ben tugba ben pazartesi haöile oldugumu ögrendim.hcg 382 cıktı.doktora gıttım bebegı goremeyız dedı..keseside henuz olusmamıs dıye soledı.daha sonra baska bır doktora daha gıttım.kesın hamılesın ama hormon duzeyın az oldugu ıcın bebek ve keseyı gormemız ımkansız dedı.ya bu ne kadar sacma bısey sızcede ole degılmı yardımcı olursanız sevınırım.

bugün doktora gittim 4,5 haftalık hamileymişim.. ama normalde bebeğin 5,5- 6 haftalık olması gerekiyormuş.. regl günüme göre biraz geç gelişim görülüyor..
seviniyorum ama sevinemiyorumda.. bu durumda olmak ne kötüymüş.. ne olacak bakalım önümüzdeki hafta belli olacak..

allah isteyen herkese, sağlıklı sıhhatli evlat nasip etsin..

Arkadaşlar,
Bu konuda bir forum varmış zaten, orada toplanalım, orası kalabalık bayağı. Haydi gelinnnnnnnn!

Ana Sayfa
Kadın & Çocuk Sağlığı
Aylara Göre Genel Paylaşım
Eylül Anneleri
2011 Eylül Anneleri

gerçekten doğru söylemiş doktor.kist şeklinde oluyor bu değerlere göre.1500 olana kadar kese kesin gözükmez,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…