Bebek haraketı hangı haftada hiss etdiniz kızlar ?

gunesh9

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2023
2.045
996
43
37
Bebek haraketı hangı haftada hiss etdiniz kızlar ?bende ilk gebelik erkek ,19+ 4 ama hayla haraket hiss etmıyorım gerçi doktoe normal dedı bakıyorum ınsanlar 16 dı hıss etmiş falan tedirgın oluyorım

Bendw 19 +4 yok

o zaman telaş yapmıyımın?)
Yapmayin tabiki ultrasonda her şey yolunda gorunuyosa neden telaş yapasiniz. Belki uslu bı bebektir, iç karnınız geniştir o yüzden rahat hareket ediyordur siz de hissetmiyorsunuzdur. Her şey yolunda gorunuyosa bosverin 30lardan sonra uyutmayacak zaten şimdi tadını çıkarın

Evet 10 gun once olsum ultrasonda normaldı , boyle şimdide bir sorun yok 10 gunede detaylı ultrasonum var , nebıleyım her kes hıaa edıyır falan ondan

Evet 10 gun once olsum ultrasonda normaldı , boyle şimdide bir sorun yok 10 gunede detaylı ultrasonum var , nebıleyım her kes hıaa edıyır falan ondan
Bana da çok sordular ettiler nasıl hissetmiyosun baskısı yaptılar hissetmiyodum yani napayım bosverin bence erken hissedenlerin çoğu da bağırsak/gaz hareketlerini bebek zannediyor

Bana da çok sordular ettiler nasıl hissetmiyosun baskısı yaptılar hissetmiyodum yani napayım bosverin bence erken hissedenlerin çoğu da bağırsak/gaz hareketlerini bebek zannediyor
Banada işde soruyorlar aaa hayla hiss etmedınmı ben bu zaman hıss etdım falan , doktorumsa aynısı dedı 16da hıss eden gaz hiss etmişdie bakalım 20 beklıyorım 20 de sonra hısa edersın dedı doktoe )

Ben ilkinde 14-15. Haftada hissettim 50 kiloydum 2. De yine aynı haftalarda hissetmiştim şimdi 3. Hamileliğim 16. Haftadan sonra hissetmeye başladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…