Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kilonuz kaç? İlk gebelikte geç hissediliyormuş ama hiç mi kıpırtı hissetmiyorsunuz
Şu an 68Kilonuz kaç? İlk gebelikte geç hissediliyormuş ama hiç mi kıpırtı hissetmiyorsunuz
Bendw 19 +4 yok22.haftayım yaklaşık 3-4 haftadır tam anlamıyla hissediyorum
o zaman telaş yapmıyımın?)Ben 26. Haftamda hissettim![]()
Yok kııpırtıda dokore 20 den sonra dedı bakalımKilonuz kaç? İlk gebelikte geç hissediliyormuş ama hiç mi kıpırtı hissetmiyorsunuz
Yapmayin tabiki ultrasonda her şey yolunda gorunuyosa neden telaş yapasiniz. Belki uslu bı bebektir, iç karnınız geniştir o yüzden rahat hareket ediyordur siz de hissetmiyorsunuzdur. Her şey yolunda gorunuyosa bosverin 30lardan sonra uyutmayacak zaten şimdi tadını çıkarınBendw 19 +4 yok
o zaman telaş yapmıyımın?)
Evet 10 gun once olsum ultrasonda normaldı , boyle şimdide bir sorun yok 10 gunede detaylı ultrasonum var , nebıleyım her kes hıaa edıyır falan ondanYapmayin tabiki ultrasonda her şey yolunda gorunuyosa neden telaş yapasiniz. Belki uslu bı bebektir, iç karnınız geniştir o yüzden rahat hareket ediyordur siz de hissetmiyorsunuzdur. Her şey yolunda gorunuyosa bosverin 30lardan sonra uyutmayacak zaten şimdi tadını çıkarın![]()
Bana da çok sordular ettiler nasıl hissetmiyosun baskısı yaptılar hissetmiyodum yani napayım bosverin bence erken hissedenlerin çoğu da bağırsak/gaz hareketlerini bebek zannediyorEvet 10 gun once olsum ultrasonda normaldı , boyle şimdide bir sorun yok 10 gunede detaylı ultrasonum var , nebıleyım her kes hıaa edıyır falan ondan
Banada işde soruyorlar aaa hayla hiss etmedınmı ben bu zaman hıss etdım falan , doktorumsa aynısı dedı 16da hıss eden gaz hiss etmişdie bakalım 20 beklıyorım 20 de sonra hısa edersın dedı doktoe )Bana da çok sordular ettiler nasıl hissetmiyosun baskısı yaptılar hissetmiyodum yani napayım bosverin bence erken hissedenlerin çoğu da bağırsak/gaz hareketlerini bebek zannediyor![]()
Bende 19+4 bekleyişdeyım )Kişiden kişiye değişiyor bence :)
Genelde 20. haftadan sonra hissedilir, telaşa gerek yok![]()
Ay mashAllah bende kılo vardı 67 ile hamıle kaldım(Ben ilkinde 14-15. Haftada hissettim 50 kiloydum 2. De yine aynı haftalarda hissetmiştim şimdi 3. Hamileliğim 16. Haftadan sonra hissetmeye başladım