Bebek haraketı hangı haftada hiss etdiniz kızlar ?

gunesh9

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2023
2.045
996
43
37
Bebek haraketı hangı haftada hiss etdiniz kızlar ?bende ilk gebelik erkek ,19+ 4 ama hayla haraket hiss etmıyorım gerçi doktoe normal dedı bakıyorum ınsanlar 16 dı hıss etmiş falan tedirgın oluyorım

Bendw 19 +4 yok

o zaman telaş yapmıyımın?)
Yapmayin tabiki ultrasonda her şey yolunda gorunuyosa neden telaş yapasiniz. Belki uslu bı bebektir, iç karnınız geniştir o yüzden rahat hareket ediyordur siz de hissetmiyorsunuzdur. Her şey yolunda gorunuyosa bosverin 30lardan sonra uyutmayacak zaten şimdi tadını çıkarın🥲

Yapmayin tabiki ultrasonda her şey yolunda gorunuyosa neden telaş yapasiniz. Belki uslu bı bebektir, iç karnınız geniştir o yüzden rahat hareket ediyordur siz de hissetmiyorsunuzdur. Her şey yolunda gorunuyosa bosverin 30lardan sonra uyutmayacak zaten şimdi tadını çıkarın🥲
Evet 10 gun once olsum ultrasonda normaldı , boyle şimdide bir sorun yok 10 gunede detaylı ultrasonum var , nebıleyım her kes hıaa edıyır falan ondan

Evet 10 gun once olsum ultrasonda normaldı , boyle şimdide bir sorun yok 10 gunede detaylı ultrasonum var , nebıleyım her kes hıaa edıyır falan ondan
Bana da çok sordular ettiler nasıl hissetmiyosun baskısı yaptılar hissetmiyodum yani napayım bosverin bence erken hissedenlerin çoğu da bağırsak/gaz hareketlerini bebek zannediyor 😂

Bana da çok sordular ettiler nasıl hissetmiyosun baskısı yaptılar hissetmiyodum yani napayım bosverin bence erken hissedenlerin çoğu da bağırsak/gaz hareketlerini bebek zannediyor 😂
Banada işde soruyorlar aaa hayla hiss etmedınmı ben bu zaman hıss etdım falan , doktorumsa aynısı dedı 16da hıss eden gaz hiss etmişdie bakalım 20 beklıyorım 20 de sonra hısa edersın dedı doktoe )

Ben ilkinde 14-15. Haftada hissettim 50 kiloydum 2. De yine aynı haftalarda hissetmiştim şimdi 3. Hamileliğim 16. Haftadan sonra hissetmeye başladım

Back
X