Bebek haraketinde azalma

suna soysal

Bebişini bekliyor🩷🩵
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
37
Puanlar
18
Merhaba kizlar 22+2 hamileyim bebegim normalde icerde tepinir yani cok fazla haraket eder hic durmaz ama dunden beri sadece bir kere felan vurdu niye acaba korkuyorum biraz doktor randevum Perşembe gunu korkuyorum ya

Çok normal bu haftalarda hatta 25. Haftaya kadar normal kabul ediliyor ve çoğu doktor 30 dan sonra korkun diyor kasları daha güçlü değilki ben şuan 34 haftalığım herşeyini hissediyorum çok şükür korkma yani

Çok normal bu haftalarda hatta 25. Haftaya kadar normal kabul ediliyor ve çoğu doktor 30 dan sonra korkun diyor kasları daha güçlü değilki ben şuan 34 haftalığım herşeyini hissediyorum çok şükür korkma yani
Tamam teşekkür ederim 🌸

30 dan sonra 10 dk da bir seni tepecek :)
Çikolata ye sol yanına uzan kıpırdar :) korkma

Bende bugün aynı paniği yaşadım. Normal dediler hep ama insan her türlü senaryoyu aklından geçiriyor işte annelik iş güdüsü :) Sağlıcakla alalım kucağımıza inşallah

bence 20 lilerde bişi var bende aynısı oldum. bugun dr gittim masallah bi sorun yok. Dr dedi ki uyumayı da oğreniyorlar uyku saatleri uzun 30 dan sonra sayıcaz düzen arıycaz. Hiç korkmayın rabbim sağlıkla kavuştursun.

Yinede içiniz huzursuzsa gidip görün gelin.

bol bol sıvı al ah o korkular çok yaşadım acile bile gitttim hareket etmiyor diye :) nts bağladım serum bile aldım sıvı kaybı mı var diye nts normal çıkıyordu doktor karnıma sağdan soldan dürttü filan tık tok meğerse bizim kız uykucu çıktı doğuncaya kadar bol bol uyudu içerde

Merhaba kizlar 22+2 hamileyim bebegim normalde icerde tepinir yani cok fazla haraket eder hic durmaz ama dunden beri sadece bir kere felan vurdu niye acaba korkuyorum biraz doktor randevum Perşembe gunu korkuyorum ya
Benimki de kuduruk gibi tekme atıyordu 21. Haftada artmıştı hatta ne zaman 22 olduk günde 3-4 hareket hissettim korktum ama düzensiz oluyormuş 30 öncesi, normalmiş herkes yazmış zaten. Ne zaman 23 olduk güncelleme geldi artık itiyor, ben hissetmesem bile bazen göbeğimin hareket ediyor görüyorum çok garip geldi. 😁 tekmeler devam yine, hiç korkma o yüzden.

Back
X