Bebek haraketleri

nisko

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2024
63
10
3
22
Arkadaşlar merhaba 25+5 hareketleri çok hafif hissediyorum günde belki 3 kere falan acaba normal mi bazı bebekler sakinmiş benim de mi öyle

Arkadaşlar merhaba 25+5 hareketleri çok hafif hissediyorum günde belki 3 kere falan acaba normal mi bazı bebekler sakinmiş benim de mi öyle
Ben de 25-26. Haftalarda hissetmiştim çok hafif şekilde. 30-32den sonra coşuyor :)

Plasenta öndeyse normal bende o haftalarda cok düzensiz hissediyordum 29. Haftadan sonra düzene girdi ve giderek sertleşti

Plasentanız önde olduğundan öyle hissediyorsunuz çok yüksek ihtimalle :)

Benim de plesentam önde ama 20.haftadan sonra net hissetmeye başladım. Doktorunuza sorun durumu bi eğer bi sorun yoksa bebek sakindir diye düşünüyorum zaten detaylı ultrason falan yaptırmışsınızdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…