Bebek Hareketi Hissetmeme

bilinmeyenselen

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
82
Puanlar
28
Kızlar 18+5 im ama hiç haraket hissetmedim ve hissetmiyorum doktorum plesanta ön tarafa yerleşmiş demişti, normal mi acaba böyle olup Kaçıncı haftada hissettiniz

Merhaba, benim de plasentam ön duvardaydı 22.haftada tekme diyebileceğim bir hareket hissetmiştim. Öyle baloncuklar filan hiç hissetmedim.

Kızlar 18+5 im ama hiç haraket hissetmedim ve hissetmiyorum doktorum plesanta ön tarafa yerleşmiş demişti, normal mi acaba böyle olup Kaçıncı haftada hissettiniz

İlk bebek mi ilktee biraz, geç hissediliyor

17 haftalık hamileyim plesanta ön duvar dendi bende hissetmiyorum ya korkuyorum

Bazıları 16 17. Haftada hissedince bende mi sorun var dedim 🌸
Ben 17 de hissettim ufak ufak ama benim Plesantam arkada. Siz de plesanta önde yastık görevi görüyor gibi düşünün doğal olarak hissedemiyosunuz bebiş daha minik. Kilo alınca 24-25 de güçlü vurunca hissedersiniz

Benim ikinci ama 23 24 TE net şekilde ancak hissettim zaten biraz büyüyüp guclenmeden öncekiler hareket değil kıpırtı gibi su an 36 hala bile sakin bı bebek aksamlari ben burdayım diyor sadece

Back
X