Bebek hareketi mi kasılma mı?

hayali21

Guru
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2012
116
2
318
Diyarbakır
Merhaba anneler ve anne adayları 38 hafta 4 günlük hamileyim son 3 gündür bebek hareketlerinde bi artış var daha doğrusu ben bebek hareketi olarak düşünüyordum böyle sanki ayağını dizini itekliyor taş gibi sivri bir çıkntı ve geri çekiyor bes on saniye içinde sanki ama bugün netten okudum ki bunlar kasılma da olabilirmis saatte 4 ten fazla olursa doktora danısın diyor kontrolümüz cumartesi günü başka bir belirti yok ağrı sızı su gelmesi nişan gelmesi hiç bişi yok. Sizce bebek hareket mi kasılma mı farkı nasıl anlıcaz bilen var mı acil yardım lütfen

benim gibi tecrübesiz bir anne adayı :)

Banada oluyor bu bahsettiğin bende merak ediyorum ama cumartesiye bişey kalmamış bakarsın geri gelmezsin doğurursun hazırlıklı git sen

benim gibi tecrübesiz bir anne adayı :)

Banada oluyor bu bahsettiğin bende merak ediyorum ama cumartesiye bişey kalmamış bakarsın geri gelmezsin doğurursun hazırlıklı git sen

Sorma canım ya tecrübesizlik zor İlk bebek olunca deneyim de yok ya insan evhamlanıyor. Bende de vardı da bebek hareketi sanıyordum 3 gündür yoğunlaşınca bi arastırayım dedim iyice cıkmaza düştüm yine de panik yok soğuk kanlıyımdır hayırlısı bakalım artık

O olay aynen bende de var ama kasılma olduğunu sanmıyorum çünkü resmen ya elini koyuyor yada ayağını sonra geri kaçırıyor ordan oraya kaydırıyor falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…