bebek hareketimi?

ZeYoz

Nirvana
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2007
98
0
611
Diğer
slm arkadaşlar benim hamileliğim 23.haftaya girdi inşallah ben bu son günlerde bebek hareketmi biliyorum böle tekmelemeleri gibi değil sanki içimde bişe burkuluyo sanki arka bağırsak taraflarımda basınç< baskı bi garip hissediyorum sanki içimdemi dönüyo anlamadım büyüdükçe arkaya baskı yapıyomu merak ettim bilgilendirirseniz sevinirim........

canim bende 19 haftalik hamisim,yasadigin olayin tekme oldugunu sanmiyorum cünkü tekme baya belli oluyor burkulma falan degilyani.bende hisssediyorum cok sükür.istersen doktoruna danis

canim bende 19 haftalik hamisim,yasadigin olayin tekme oldugunu sanmiyorum cünkü tekme baya belli oluyor burkulma falan degilyani.bende hisssediyorum cok sükür.istersen doktoruna danis

canım tekme değil zaten tekme gözüküyo.böyle dönüyomuş gibi içimde sanki alt tarafada arada basınç yapıyo nebileyim garip bebek hareketliyken oluyo ama.:59::59:

bende de böyle tekme değil de oyuyor gibi karnımı ağrıtıyor halbuki ikinci hamileliğim ama bu his rahatsız ediyor biraz.karnımın sağ tarafında ilginç birşey.pıt pıt vurma değil benimki de..ama tekme kdar sık değill..belki aynı şeydir canım.eğer öyleyse çok normal.ilk hamileliğim beşinci ayında öyle bi hareket yapmıştı ki ikzlerim sanki içimde bunge jumping yaptılar lap diye düştüler karnımın bi tarafına çok korkup ağlamıştım:49::49: meğer normalmiş

bende de böyle tekme değil de oyuyor gibi karnımı ağrıtıyor halbuki ikinci hamileliğim ama bu his rahatsız ediyor biraz.karnımın sağ tarafında ilginç birşey.pıt pıt vurma değil benimki de..ama tekme kdar sık değill..belki aynı şeydir canım.eğer öyleyse çok normal.ilk hamileliğim beşinci ayında öyle bi hareket yapmıştı ki ikzlerim sanki içimde bunge jumping yaptılar lap diye düştüler karnımın bi tarafına çok korkup ağlamıştım:49::49: meğer normalmiş

evet haklısın galiba bunge jumping yapıyor benim ilk hamilleliğim hayırlısı olsun alllah hayırlısıyla doğurmayı nasip etsin .......

Back
X