Bebek hareketleri acil

sezarsalata

Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2017
168
79
13
34
25 haftaligim 3 gundur bebegim nerdeyse hic durmuyor hic mi uyumuyo acaba diye dusunmeye basladim cok hareketli olmasi da saglikli degil diye okudum bi yerlerde bu durumu yasayan yasayip doktoruna soran var mi telaslanmali miyim

Ben canım. Kızım maşallahı var hiç durmuyor hele o haftalarda resmen derimi yaracak gibi yapıyordu gece gündüz hiç durmuyordu bi sorunumuz yok ablamızda böyleydi ve şuna çok hareketli bi çocuk 2 yaşında

Benimki de masallah hareketli benden once uyaniyor sanirim ama hareketli olmasinin ne gibu sakincasi varmis ilk defa duydum saglikli cocuk hareketli olur diye duymustum bende

Saglikla hareketli olmasinin bi baglantisi olmadigi yaziyor internetteki forumlarda az hareket nasil normal degilse asiri harekette normal kabul edilmiyormus.Pazartesi doktor randevum var bakalim doktor ne diyecek

25 haftaligim 3 gundur bebegim nerdeyse hic durmuyor hic mi uyumuyo acaba diye dusunmeye basladim cok hareketli olmasi da saglikli degil diye okudum bi yerlerde bu durumu yasayan yasayip doktoruna soran var mi telaslanmali miyim
Düşünme canım böyle şeyler. Benimki hiç durmadı karnımda ne uyku bıraktı bende ne başka bişey... Hatta bende çok endişe etmiştim. Ya sorunluysa vs diye. Doktora gittim çok hareketli bir bebek başka bir sorunu yok doğumdan sonra kendini hazırla demişti. Şimdi kurt var mübarekte durmuyor :D öyle hareketli ki basım dönüyor artık. Gelisiminde de sorun yok şükür

Merhabalar bebişiniz doğmuştur şimdi nasıl benim bebeğimde durmaksızın oynuyor cok endişeliyim :(

Back
X