Bebek hareketleri azaldi yardim

Seval1515

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2019
3
0
1
34
Iyi gunler 30+5haftalik hamileyim bebegimin hareketlerinde azalma var 30haftaya girdigimden beri boyle gidip saglik ocagina kalp atislarini dinledim 145di ama hareketleri azaldi normalmi ilk gebeligim bilgisizm yardimci olursanz sevinirm iyi gunlr..

Iyi gunler 30+5haftalik hamileyim bebegimin hareketlerinde azalma var 30haftaya girdigimden beri boyle gidip saglik ocagina kalp atislarini dinledim 145di ama hareketleri azaldi normalmi ilk gebeligim bilgisizm yardimci olursanz sevinirm iyi gunlr..
Kalp atımı çok iyi maşallah. Genelde son haftalara doğru bebeğin hareketlerinde azalmalar olurmuş ama tabiki önerim doktorunuzla en kısa zamanda görüşmeniz

doktorunuzla görüşün ancak bebeğin pozisyonuna bağlı dönem dönem hareket artabiliyor yada azalabiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…