Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Burda vakit kaybetmeden en yakın kadın doğum acile gitmelisin zaten erken doğum riskin varmış böyle şeylerde zaman çok önemliİyi akşamlar. 26 haftalık hamileyim. Sabahtan beri çok aşağıda hissediyorum hareketlerini. Resmen vajinamın üstüne tekme atıyor, baskı hissi oluyor. Erken doğum riskim de olduğu için korktum normal midir? Aynı şeyleri yaşayan var mı ?
Benim de öyle 23.haftadayım ben 20.haftadan beri böyle. Bazen irkiliyorum sanki ayakları aşağıdan çıkacak sanıyorum. Doktoruma sordum detaylı ultrasonda da dillendirdim normal olduğunu söyledi. Bebeğin ayakları aşağıda olduğu için gerildikçe veya tekme attıkça ben onu vajinamda hissediyormuşum bir sorun yokmuş. Ama benim erken doğum riskim yok sizde ekstra bir sorun varsa görünün tabi ki herkesin bir olmayabilir. En azından içiniz rahat ederİyi akşamlar. 26 haftalık hamileyim. Sabahtan beri çok aşağıda hissediyorum hareketlerini. Resmen vajinamın üstüne tekme atıyor, baskı hissi oluyor. Erken doğum riskim de olduğu için korktum normal midir? Aynı şeyleri yaşayan var mı ?
Gece baya yukarıya çıktı baya rahatladım. Ama yine de bugün kontrole gideceğim teşekkür ederimBurda vakit kaybetmeden en yakın kadın doğum acile gitmelisin zaten erken doğum riskin varmış böyle şeylerde zaman çok önemli
Aşağıda diye Progestan kullanmaya başlamıştım bende 2 ay önce. Bizi biraz zorlayacaklar belli ki. Sizde sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallahGeçen gün vajinamin içinde hissettim desembenimde riskim var. Çocuk ve plasenta çok aşağıda bunu Dr larda her gittiğimde belirtiyor.
Bugün gideceğim teşekkür ederimBenim de öyle 23.haftadayım ben 20.haftadan beri böyle. Bazen irkiliyorum sanki ayakları aşağıdan çıkacak sanıyorum. Doktoruma sordum detaylı ultrasonda da dillendirdim normal olduğunu söyledi. Bebeğin ayakları aşağıda olduğu için gerildikçe veya tekme attıkça ben onu vajinamda hissediyormuşum bir sorun yokmuş. Ama benim erken doğum riskim yok sizde ekstra bir sorun varsa görünün tabi ki herkesin bir olmayabilir. En azından içiniz rahat eder![]()
doktorunun kontrolu altinda olmalisin
Pozisyondan kaynaklıdır benşm geöen hafta 3 gün bouunca aşagıdaydı bildiğin vajina ve popoya tekme atıyorduGece baya yukarıya çıktı baya rahatladım. Ama yine de bugün kontrole gideceğim teşekkür ederim![]()
Teşekkür ederim. Dediğiniz çok doğrukız bebekler tüm karında geziyor erkekler hep altta çoğunlukla cinsiyete göre de değişiyor yani rahmine de başlı tabiki korkmana gerek yok doktorun dediğini uygula yeter
Bende 32 haftalık hamileyim erkekte sabitti bu kız yılan gibi geziyor heryerde ondan biliyorumTeşekkür ederim. Dediğiniz çok doğruKızım bazen en tepede, bazen belimden çıkıp gidecek gibi. Sadece biraz korkutmuş beni iyiymiş
Çok teşekkür ederimBende 32 haftalık hamileyim erkekte sabitti bu kız yılan gibi geziyor heryerde ondan biliyorumson 1 ay sürekli doğuracak gibi oluyormuşsun agrın çok artıyormuş bom bol istirahat et tavsiyem dikkat et kendine canım
Bugün aynısını yaşadım. Vajinama vurdu resmen ayağı fırlayacak sandımİyi akşamlar. 26 haftalık hamileyim. Sabahtan beri çok aşağıda hissediyorum hareketlerini. Resmen vajinamın üstüne tekme atıyor, baskı hissi oluyor. Erken doğum riskim de olduğu için korktum normal midir? Aynı şeyleri yaşayan var mı ?
Teşekkür ederim deneyeceğim tavsiyeniziselam canım, ben de 25+2deyim. Aynı sen gibi vajinada popoda hissediyorum… doktora sordum ayakları aşağıda kafası yukarıda öyle pozisyon aldığı için bu şekilde dedi. Ben de riskli gruptayım o yüzden endişeleniyorum ama kesenin içinde olduğu için güveniyorum da bir yandan. Ayaklarımı yüksekte tutuyorum öyle vurmaya başladığında sanki işe yarıyor gibi dene istersen![]()
Bizimkiler biraz kuduruk sanırımBugün aynısını yaşadım. Vajinama vurdu resmen ayağı fırlayacak sandımyarın doktoruma yazacaktım ben de.
SanırımBizimkiler biraz kuduruk sanırım![]()
Zıpır olacaklar dayak atıyorlar resmen oramızaTeşekkür ederim deneyeceğim tavsiyeniziVura vura mesanemi boşalttı 2 gündür tuvaletten gelemiyorum
![]()
Benimki hiç durmadığı için yediklerime göre ayırt edemiyorum. Gece bile uykumdan uyandırıyorSanırımkorkutuyor beni. Özellikle sütlü tatlı birşey yediğimde yapıyor bunu. Sende de öyle mi?