Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
18 haftalık gebelikte tam genital bölgenin üstünde bi pıt pıt hareket hissettim ama devamı yok çok aşşağıda değilmi eğer bebek hareketiyse bu yani daha bebek hareketi mi onu da bilemiyorum ama
Nabiz atması gibi hissedilir zamanla balık yüzüyor gibi olur , bebek aşağıda olur zaten büyüdükçe karin içinde döner hep aynı yerde durmaz zamanla yukarilarda göbek çevresinde hissedilir
Nabiz atması gibi hissedilir zamanla balık yüzüyor gibi olur , bebek aşağıda olur zaten büyüdükçe karin içinde döner hep aynı yerde durmaz zamanla yukarilarda göbek çevresinde hissedilir
Bebişim 21+1 hareketleri bu hafta daha net hissetmeye başladım, göbek cevremde bildiğiniz tekmeliyor bazen cok hareketli bazen durgun:) acaba eşim ne zaman dışarıdan hisseder/ görür hale gelir? Tecrübeli anneler yorumlarınızı bekliyoruz
İlk 16. haftada hissettim. İlk başta çok altta hissediliyor minicik tepikler şeklinde. Eşim ilk 17. haftada hissetti bir kaç kere vurdu resmen denk geldi diyebilirim o hareketleri dışında pek de dışardan hissedilen hareketleri olmadı 21-22. haftaya kadar.
Bende 18 haftalığım fakat hiç hissedemedim biraz kiloluydum zaten doktoruma kilon oldupu için derinde kalın dedi göbek kısmım anca hissedersin 20 den sonra dedi
Ben şuan 20+3 deyim ilk 15. Hafta gibi pıt pıt vurdu sizin dediğiniz gibi alt kısımda sonra muayenede orada ayakları olduğunu öğrendim şimdi maşallah balık gibi yüzüyor sürekli dönüyor ilk başta hiç hamile değilmişim gibiydi hareketlerini hissetmek öyle muhteşem bişey ki duydugum ilk an anne olduğumu hissettirdi Rabbim herkese hayırlı evlatlar nasip etsin