Bebek hareketleri ile ilgili

Senam942

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2020
45
11
3
Kızlar 17+5 gunluk hamileyim bebeğimin hareketlerini 16.haftadan beri bariz hıssediyorum karnımı gıdıklıyordu yalnız dün cok yoruldugumdan mı bılmıyorum bugun hıc hareket hissetmedim acaba bu durum normal mı

Bebek hareketlerinin takibi için daha çok erken. Kendimi yordum dediniz bir de, minnoşların en sevdiği şey anneleri sürekli hareket etsin onlarda içerde kendiliğinden kıpırdansınlar:) o yüzden rahat olun. Bir şikayetiniz yoksa lekelenme, ağrı, sancı gibi endişe etmeyin

Merhaba bebekler bu haftalarda ritmik ve duzenli hareket etmezler yaklasik 23 24 haftalarda gunluk duzenli hareket wtmeye baslarlar sorun yok yani

Hareket etmeyince insan korkuyor işte bisey mı oldu Kı dye ondan yoksa agrı sancım falan yok canım

Merhaba bebekler bu haftalarda ritmik ve duzenli hareket etmezler yaklasik 23 24 haftalarda gunluk duzenli hareket wtmeye baslarlar sorun yok yani
Ay sagol canım ya ıcım rahatladı bende hareket etmeyince bısey mı oldu dye korkuyorum ondan

Olduğunuz hafta da ben doktora gitmiştim bişey olduğunu sanıp ama çok normalmiş Bi kaç hafta sonra yürürken, yediğiniz en ufak bişeyde hareketini tekmelerini hissedeceksiniz endişe etmeyin

Hareket etmeyince insan korkuyor işte bisey mı oldu Kı dye ondan yoksa agrı sancım falan yok canım
Yo merak etme 3.hamileligim hepsinde oyle.oldu hatta artik son zamanlarim neredeyse hic hareket etmez oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…