Bebek hareketleri ve bebek tekmeleri

bebek_bebek

pamuk prensim
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2010
148
8
46
İstanbul
Ben de sizler gibi temmuz annesiyim31.haftadayım.Bebeğimin hareketlerini 16.haftadan beri hissediyorum ama 20.haftadan beri daha da kuvvetlendi tabi.Bebeğimin ayakları aşağıda henüz dönmedi ters duruyor.Bebeğim çok hareketli daha çok da geceleri beni uyutmayacak kadar çok hareketli özellikle ayakları aşağıda çok sancı çekmeme sebep oluyor.İdrar kesesine mi vuruyor bilemiyorum ama ani sancı ile beraber idrar baskısı yaşıyorum.Hatta bazen bebek sanki birşeye tutunmuş ve çekiyormuş gibi ani acı ile kıvranıyorum.
Kuzularımız için sancı da çekilir uykusuz da kalınır yeter ki onlar iyi olsun Ama bu aşağı vurmalar ve çok hareketli olma Allah korusun erken doğumu tetikler mi diye endişeleniyorum.Temmuz annelerinden buna benzer durum yaşayan var mı arkadaşlar?
İnşallah hepimiz kuzularımızı zamanında ve sağlıklı olarak kucağımıza alırız

cnm benim böbreklerimden bile hissetiğim oldu :))) nerden vucagı belli olmuo ama gecen grip oldum ve 1 gün hic atmadı resmen ..ve öle cok korktum kii tekme atsın yeterki canımı acıtsın ama erken dogum belirtisi oldugunu sanmıorum.. benim öle benle beraber 3 arkadasımında öle..allah saglık versinnn...

İçim rahatladı sağol cnm cevapladığın için.Hareketsiz olup korkacağımıza hareketli olsunlar tabi.Dr. da tekme tokat girişiyor bu sana diye takılıyor bana:))Zaten en hareketli oldukları haftalar bunlarmış
33.haftadan sonra yeri daraldığı için azalırmış hareketler.Sağlıkla kucağımıza alalım inşallah..

bende 8 aylık hamileyim 4. aydan itibaren hareketlerini hissediyorum ama son 1 aydır canımı yakacak kadar çok tekmeliyo benim hareketli kızım.Allah sağlık versin de 1 ay daha idare edicez artık.

Benim de geceleri özellikle çok haraketli ve dediğiniz gibi aşağı doğru tekmeliyor sanki.
Bazen ağrı da oluyor. Birkaç gün bu kadar haraketli olursa, 2 gün uykuya yatıyor sanırım :) hiç sesi çıkmıyor, endişeleniyorum bazen, sonra yine aynı hız başlıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…