Bebek hareketleri

eggplantlover

Kimsesiz Hayvanların Kimsesi🐾
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2012
2.448
6.202
358
Muğla
Merhaba kızlar,
Hamileliğimin 11. haftasına girmek üzereyim. Daha önce tecrübeli olanlara sorum olacak. Bebek hareketleri ne zaman hissedilmeye başlıyor? Teşekkürler şimdiden🍀

16 hafta civarı sadece sırtüstü sessizce yatarsam arada bi şey hissediyordum. Yani bi şeyler sağdan sola gider gibi bi kıpırtı oluyordu ama elimi koyarak dışarıdan hiç bir şey hissetmiyordum.
19 haftalık olunca ilk defa gerçek bi tekme hissettim yatarken. Birisi hafifçe dürtüp kaçmış gibi 😁
Yani erken haftalarda ancak çok sessiz sakin bi durumda belki bi şeyler hissedilir. Onun dışında doktorum 18 haftadan sonra hissedersin demişti.

Merhaba kızlar,
Hamileliğimin 11. haftasına girmek üzereyim. Daha önce tecrübeli olanlara sorum olacak. Bebek hareketleri ne zaman hissedilmeye başlıyor? Teşekkürler şimdiden🍀
Kilo durumunuza göre de değişir meleginizi hissetmeniz . Ancak en net bir şekilde bu benim bebeğimin hareketi dediğiniz dönemler 17-18 den erken olmaz . Aslında hissederiz ama geneli bağırsak hareketleriyle karıştırılır çünkü henüz kemik sertleşmesi olmamıştır . 17-18 de de zayifsaniz erkenden hissedersiniz yoksa daha ileriki haftalarda da hissedilmesi normal

Merhaba kızlar,
🤗öncelikle hayırlı olsun canım bende böyle bir konu açmıştım ikiz gebesiyim çok şükür 30cu haftadayim ilk hareketlerini 16ci haftada hissettim ama çok ayırt edemiyordum ram.anlamiyla 21de hissettim ilk hamileliklerde daha geç hissediliyormus

ben 6. haftadan 20. haftaya kdr acile gitmeyi düşündüm hep hiç hissetmedim 22. haftada nadir 24 den snra baya hissettim kendini şartlandırma herkes bu haftada hissetti diye

Back
X