Bebek hareketleri

Gulenyuuz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2020
74
53
3
Hanımlar merhaba ne zamandır okuyordum ama üye olmak bu zamana kısmetmiş :) 21 haftalık hamileyim 3 4 gündür hareketlerini hissetmiyorum ve aşırı endişeliyim salı gününe randevu aldım.. düzensiz ya da düzenli olarak hisseden var mı

Hanımlar merhaba ne zamandır okuyordum ama üye olmak bu zamana kısmetmiş :) 21 haftalık hamileyim 3 4 gündür hareketlerini hissetmiyorum ve aşırı endişeliyim salı gününe randevu aldım.. düzensiz ya da düzenli olarak hisseden var mı
Canım bebek hareketleri 25 e kadar düzensız olur merak etme normal canım Allahım evladını sana bağışlasın inşallah 🙏

Annem de hastanede çalışıyor onunla görüştüm rahatlatıcı konuştu ama insan yine de ister istemez endişe ediyor. Teşekkür ederim amin inşallah 🙏

Haftanız düzenli hissetmek için çok erken zaten endişe etmeyin hiçbirşey yoktur.

Back
X