20. Hafta ve 20 hafta üzeri hamileler bebek hareketi

Umut3333

Üye
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2024
443
326
18
35
Hanımlar merhaba gebeliğimin 20+3 Haftasındayım 🙏🏻. Annemin tabiri ile içerde solucan varmış gibi gözüm seğiriyormuş gibi farklılıklar oluşmaya başladı. İlk acı batma oluyordu ama 3 gündür kurt oynuyormuş gibi😀. Sanırım bebek hareketi bu oluyor. Sizde de böyle bir hissiyat var mı? Bir de 20 hafta üzeri olanlarınız varsa dışardan bakınca ne zaman belli oldu yazar mısınız? Henüz dışardan belli olmuyor daha erken sanırım.

🥰Ay inşallah ben de o haftalarda görürüm. Eşim şimdi hiç anlayamıyor. Ben hissettikçe gülüyorum çok garip oluyor. O hemen göbeğimi açıp bakıyor görmek için😁
Ole oluyorr evett erkekler tam anlayamıyor ama netleşince anlar zaten saglıcakla gelsın ınsallah🌸

Bende 19. Haftadayım 3. Hamileliğim tekmelerini hissetmeye başladım ama sık sık değil günde bir kaç kez

Bende 19. Haftadayım 3. Hamileliğim tekmelerini hissetmeye başladım ama sık sık değil günde bir kaç kez
Maşallah 🧿 Allah sağlıkla kucaklamayı nasip etsin🙏🏻🥰. Çok güzel bir his zamanla nasıl olur bilemiyorum 😁Ben de ikizlere hamileyim tam göbek altımda yada yakınında seğirmeler oluyor. Gün içinde baya hissediyorum ama hangisi yapıyor anlamıyorum. Çift yumurta ikizi bebeklerim.Siz diğer iki gebeliğinizde dışardan ne zaman hissettiniz gözle görünmeye ne zaman başladı hatırlıyor musunuz?

Maşallah 🧿 Allah sağlıkla kucaklamayı nasip etsin🙏🏻🥰. Çok güzel bir his zamanla nasıl olur bilemiyorum 😁Ben de ikizlere hamileyim tam göbek altımda yada yakınında seğirmeler oluyor. Gün içinde baya hissediyorum ama hangisi yapıyor anlamıyorum. Çift yumurta ikizi bebeklerim.Siz diğer iki gebeliğinizde dışardan ne zaman hissettiniz gözle görünmeye ne zaman başladı hatırlıyor musunuz?
23. Haftalardan sonra çok net görünüyordu tekmeler fazla karnımda yıktu

fotoğraflardan ilki 23, ikincisi 26.hafta 😂😂

herkeste farklıdır ama benim 25ten sonra karnım çok hızlı büyümeye başladı.
hareket konusunda da benim en basından beri tekme tarzındaydı hareketleri 😂 30.haftadan sonra artık dönmesini, gerinmesini hatta hıçkırığını bile hissetmeye başladım

Eklentiler

• IMG_4184.webp
    IMG_4184.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 27
  • IMG_4185.webp
    IMG_4185.webp
    68,7 KB · Görüntüleme: 29
fotoğraflardan ilki 23, ikincisi 26.hafta 😂😂

herkeste farklıdır ama benim 25ten sonra karnım çok hızlı büyümeye başladı.
hareket konusunda da benim en basından beri tekme tarzındaydı hareketleri 😂 30.haftadan sonra artık dönmesini, gerinmesini hatta hıçkırığını bile hissetmeye başladım
Benimkiler çift yumurta ikizi olunca 20. Haftam sizin 23. Haftanız gibi görünüyor 😬😂. Uyurken bu yüzden zorlanıyorum düz yatmak istediğimde göbeğim çok geriliyor.Mucize gibi gerçekten içerde büyüyen bir insan. Anneliğin ne demek olduğunu hamile kalmadan anlamak gerçekten zor. İlk gebelik olunca dışardan o tekmeleri hemen görmek istiyor insan 🥰😁. Sağ salim büyütün inşallah 🙏🏻 doğum yaptınız mı

Benimkiler çift yumurta ikizi olunca 20. Haftam sizin 23. Haftanız gibi görünüyor 😬😂. Uyurken bu yüzden zorlanıyorum düz yatmak istediğimde göbeğim çok geriliyor.Mucize gibi gerçekten içerde büyüyen bir insan. Anneliğin ne demek olduğunu hamile kalmadan anlamak gerçekten zor. İlk gebelik olunca dışardan o tekmeleri hemen görmek istiyor insan 🥰😁. Sağ salim büyütün inşallah 🙏🏻 doğum yaptınız mı
evet 5 aylık oldu oğlum 🥰🥰

Back
X