Bebek hareketleri

Sad woman

Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2020
87
34
8
30
Kızlar merhaba 32.haftama gireceğim Allah kısmet ederse birkaç gündür sıkça bu durumu yaşıyorum göbeğim bir anda yükseliyor tepe bazen sağda bazen solda tekme gibi değil ama baya yukarı doğru çıkıyor kafası yada sırtıyla diye düşünüyorum bir iki dakika kadar sürüyor normal mi sizce aynı durumu yaşayan var mı

Normal tabiki de hareket ediyor çocuk 😂 benimki hep kaburgamın altına girerdi nefes alamazdım 😂

E cocuk hareket ediyor, gevsiyor pozisyon değişitiriyor benimde oyle oluyor gayet normal

Aynen oluyor bi tarafa toplanıyor benimki baş gelişi dedi doktorum dönmüş yani poposunu sanırım diretiyor sağ tarafa 😅 seviyorum seviyorum hemen çekiyor öteki tarafa 😍

E cocuk hareket ediyor, gevsiyor pozisyon değişitiriyor benimde oyle oluyor gayet normal
Bugün doktora gittik hareketliydi baya nts de falan günde 10 kez hareket etmesi gerekiyor dedi ama bizim ki biraz nazlı bir gün sakin duruyor öteki gün full hareketli nasıl düzenli takip yapacağım ki

Valla bizimkide oyle 😊 cok kuvvetli hareket ediyorsa iki uc gun dinleniyor hanfendi snra tekrar başlıyr😂 bence gunluk yavasta olsa illaki hareket ediyordur, onemli olan o.İllaki.her gün ayni tempoda hareket edecek dye birsey yok ki.Hic hareket etmiyorsa sıkıntı bnce

Back
X