Bebek hareketleri

Vefa00

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2020
79
55
3
26
Hanımlar merhaba, 19+3 deyiz. Bebeklerim ikiz. Acaba hareketleri nasıl ayırt ediyorsunuz? Veya bu hareketleri nasıl anlıyorsunuz? Ben daha henüz hissedemiyorum sanırım ya da anlamıyorum 😔

Hanımlar merhaba, 19+3 deyiz. Bebeklerim ikiz. Acaba hareketleri nasıl ayırt ediyorsunuz? Veya bu hareketleri nasıl anlıyorsunuz? Ben daha henüz hissedemiyorum sanırım ya da anlamıyorum 😔
ben de hic anlamiyodum bosver😁😁

21 den sonra tam netleşiyor hatta 24 :))

Meyve suyu ya da çikolata yeyip sol tarafa yatınca sakınce hissediyordum ben

Ben 29 haftalik hamileyim ve her zaman bebeğimin tekmelerini hissediyorum. Tek tarafta. El- kol hareketlerini hissetmemek sizce bu normal mi? Doktor kontrollerinde normal gozukuyor herşey ama neden hep tek tarafta hissediyorum hareketleri?

O zamanlar benimde yeni başlamıştı 1 haftaya başlarlar hissettirmeye. İkizlerin yeri dar olduğundan bir biri bir biri tarafından dürtüleceksiniz 😉

Henüz erken. Her yerde farklı bir haftada hissediliyor yazıyor. 24 haftadan sonra net hissetme başladı bende

Back
X