Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hanımlar merhaba, 19+3 deyiz. Bebeklerim ikiz. Acaba hareketleri nasıl ayırt ediyorsunuz? Veya bu hareketleri nasıl anlıyorsunuz? Ben daha henüz hissedemiyorum sanırım ya da anlamıyorum
Hanımlar merhaba, 19+3 deyiz. Bebeklerim ikiz. Acaba hareketleri nasıl ayırt ediyorsunuz? Veya bu hareketleri nasıl anlıyorsunuz? Ben daha henüz hissedemiyorum sanırım ya da anlamıyorum
Ben 29 haftalik hamileyim ve her zaman bebeğimin tekmelerini hissediyorum. Tek tarafta. El- kol hareketlerini hissetmemek sizce bu normal mi? Doktor kontrollerinde normal gozukuyor herşey ama neden hep tek tarafta hissediyorum hareketleri?