Bebek hareketleri

Ceylo123

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2021
77
13
3
34
Arkadaşlar merhaba 17+1 haftalık hamileyim bebek hareketleri ne zaman nasıl hissedilir

18 DEN SONRA HİSSETMİŞTİM PIT PIT BALONCUK PATLAMASI GİBİ ŞİMDİ 27 HAFTALIĞIZ İÇERDE PARTİ YAPIYOR

Ben 20. Haftadan sonra hissetmeye başladım.Simdi 32 haftaligiz içerde parti var sanirim

19.haftada pıt pıtlarını hissettim İlk gebelikse hissetmek için 17.hafta çok erken. 20. haftada artık hissetmiş olursunuz.

16dan sonra bi kaç şey hissetttim 18den sonra yatınca hissediyodum sadece. 20den sonra otururken de hissetmeye başladım derken gittikçe yoğunlaştı hızla.

Arkadaşlar merhaba 17+1 haftalık hamileyim bebek hareketleri ne zaman nasıl hissedilir
Bende 17+6 haftalık gebeyim doktor 20. Hafta hareketlerini hissedersin dedi . Ama sanki kalp atışını hissediyor gibiyim emin olamıyorum 20.haftayı iple çekiyorum. İlk gebelikte geç hissedermişiz onun için 20 hafta diyorlar

Banada öyle geliyor sanki kalp atışını hissediyomusum gibi rabbim hayırlısıyla kucağımiza almayı nasip etsin insallah

Banada öyle geliyor sanki kalp atışını hissediyomusum gibi rabbim hayırlısıyla kucağımiza almayı nasip etsin insallah
Ben de ilk o şekilde hissetmiştim. Gerçi hala öyle hissediyorum sadece daha kuvvetli.
20. Haftanın sonunda hissetmeye başladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…