Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
18 DEN SONRA HİSSETMİŞTİM PIT PIT BALONCUK PATLAMASI GİBİ ŞİMDİ 27 HAFTALIĞIZ İÇERDE PARTİ YAPIYOR
Arada göbek deligimin orda gurultu gibi titreşimli bisey oluyor18 DEN SONRA HİSSETMİŞTİM PIT PIT BALONCUK PATLAMASI GİBİ ŞİMDİ 27 HAFTALIĞIZ İÇERDE PARTİ YAPIYOR
Amin inşAllah 2 haftaya kadar daha net hissedersiniz :)Arada göbek deligimin orda gurultu gibi titreşimli bisey oluyorhayırlısıyla yavrularimizi kucağımiza alırız insallah
![]()
Inşallah çok teşekkür ederimAmin inşAllah 2 haftaya kadar daha net hissedersiniz :)
Bende 17+6 haftalık gebeyim doktor 20. Hafta hareketlerini hissedersin dedi . Ama sanki kalp atışını hissediyor gibiyim emin olamıyorum 20.haftayı iple çekiyorum. İlk gebelikte geç hissedermişiz onun için 20 hafta diyorlarArkadaşlar merhaba 17+1 haftalık hamileyim bebek hareketleri ne zaman nasıl hissedilir
Banada öyle geliyor sanki kalp atışını hissediyomusum gibi rabbim hayırlısıyla kucağımiza almayı nasip etsin insallahBende 17+6 haftalık gebeyim doktor 20. Hafta hareketlerini hissedersin dedi . Ama sanki kalp atışını hissediyor gibiyim emin olamıyorum 20.haftayı iple çekiyorum. İlk gebelikte geç hissedermişiz onun için 20 hafta diyorlar![]()
Ben de ilk o şekilde hissetmiştim. Gerçi hala öyle hissediyorum sadece daha kuvvetli.Banada öyle geliyor sanki kalp atışını hissediyomusum gibi rabbim hayırlısıyla kucağımiza almayı nasip etsin insallah![]()