Annemin bir anısına göre bir gün boyunca ben hiç hareket etmemişim. O da hastaneye gitmiş duramayıp. Önce bir oturtup bi bardak şekerli su içirmişler. Sonra kıpırdanmaya başlamışım. Daha sonra yengem de yaşadığında denemiştiler bunu yine hareketlenmiş kuzenim.Bir deneyin sağlık sorununuz yoksa.Kizlar bi haftadir arada yemek yerken falan hafifte olsa biseyler hissediyodum bebek hareketi olarak bugun 17+4 haftaligim bugun hic hissetmedim biraz panik oldum. Bi problem yoktur dimi
Valla canim 2 tane cikolata yedim ama bide bunu yaparsam fazla gelebilir sanki ama cok tesekkur ederimAnnemin bir anısına göre bir gün boyunca ben hiç hareket etmemişim. O da hastaneye gitmiş duramayıp. Önce bir oturtup bi bardak şekerli su içirmişler. Sonra kıpırdanmaya başlamışım. Daha sonra yengem de yaşadığında denemiştiler bunu yine hareketlenmiş kuzenim.Bir deneyin sağlık sorununuz yoksa.
Evet ilk bebek ama dedigim gibi 1 haftadir hissediyorum hafiften ozellikle yemeklerden sonra ama bugun hic hissetmedim 2 cikolata yedim meyve suyu ictim baya dinledim ama hissedemeyince biraz panik oldumİlk bebekmi? Daha küçük çok hissetmezsin merak etme sabahdan akşama hareket etmiycekki uyuyo annesi
Uykusuna denk gelmişEvet ilk bebek ama dedigim gibi 1 haftadir hissediyorum hafiften ozellikle yemeklerden sonra ama bugun hic hissetmedim 2 cikolata yedim meyve suyu ictim baya dinledim ama hissedemeyince biraz panik oldum
Insallah oyledir canim ilk bebek olunca tecrubesiz ve urkek oluyoruz maalesefUykusuna denk gelmişhem cukuc ilk bebek her defa hiss etmeye bilirsin merak etme biraz büyüsün hiç uyumayacak
Daha yeni yeni hiss edersin zaten küçük hem ilk bebek ondandır o yolları ben geçdim biliyorumInsallah oyledir canim ilk bebek olunca tecrubesiz ve urkek oluyoruz maalesef insallah hersey yolundadir
Ya iste denedim karnimi falan salladim oksurdum falan hic hissetmedim o yuzden tedirgin oldumDaha yeni yeni hiss edersin zaten küçük hem ilk bebek ondandır o yolları ben geçdim biliyorumçok merak ediyorsan uzan sakince uyandır hiss edeceksin
Küçücük cunkiYa iste denedim karnimi falan salladim oksurdum falan hic hissetmedim o yuzden tedirgin oldum
Yarin saglik ocagi randevum var orda bi kalbini dinletmelerini istiycem insallah sorun yokturKüçücük cunkidoktoruna sor istersen yada git baksın. Uyuyodur yada sen hiss etmiyorsun uzanmış
İnsallah. Korkma bişey yoldur ya kucukdur sen hiss etmiyosunYarin saglik ocagi randevum var orda bi kalbini dinletmelerini istiycem insallah sorun yoktur
Cok tesekkurlerİnsallah. Korkma bişey yoldur ya kucukdur sen hiss etmiyosun
Cok tesekkurler
Bebek zaten çok hareket ediyo sen bir iki kere hiss ediyosun cunki küçücük. Biraz büyüsün her zaman kipirdasada bileceksinCok tesekkurler
Bebiş napiyo hareket etdimi?Cok tesekkurler
Arkadasin dedigi sekerli suyu denedim sanki biraz etti gibi hissettim az da olsa rahatladimBebiş napiyo hareket etdimi?
İlk gebelik mi bilmiyorum ama bebek hareketleri eğer oyleyse zaten 20 haftada falan hissediliyor genelde yani siz zaten erken hissetmissiniz panik yapmayın hemen hissedersinizKizlar bi haftadir arada yemek yerken falan hafifte olsa biseyler hissediyodum bebek hareketi olarak bugun 17+4 haftaligim bugun hic hissetmedim biraz panik oldum. Bi problem yoktur dimi
O haftalarda zaten duzenli hareket hissedilmeyebilirKizlar bi haftadir arada yemek yerken falan hafifte olsa biseyler hissediyodum bebek hareketi olarak bugun 17+4 haftaligim bugun hic hissetmedim biraz panik oldum. Bi problem yoktur dimi
Cok sagolun insan ilk olunca bilmedigi ici endise ediyoO haftalarda zaten duzenli hareket hissedilmeyebilirkorkma canim bsy olmaz allahin izniyle
Evet ilk gebelik. Az da olsa hafif hafif hissettigimi dusunuyorum 1 haftadir bugun de sekerli suyu deneyince etti hareket hissettim cok sukurİlk gebelik mi bilmiyorum ama bebek hareketleri eğer oyleyse zaten 20 haftada falan hissediliyor genelde yani siz zaten erken hissetmissiniz panik yapmayın hemen hissedersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?