Bebek hareketleri

E B R U

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2021
2.477
2.789
83
Kizlar bi haftadir arada yemek yerken falan hafifte olsa biseyler hissediyodum bebek hareketi olarak bugun 17+4 haftaligim bugun hic hissetmedim biraz panik oldum. Bi problem yoktur dimi

Kizlar bi haftadir arada yemek yerken falan hafifte olsa biseyler hissediyodum bebek hareketi olarak bugun 17+4 haftaligim bugun hic hissetmedim biraz panik oldum. Bi problem yoktur dimi
Annemin bir anısına göre bir gün boyunca ben hiç hareket etmemişim. O da hastaneye gitmiş duramayıp. Önce bir oturtup bi bardak şekerli su içirmişler. Sonra kıpırdanmaya başlamışım. Daha sonra yengem de yaşadığında denemiştiler bunu yine hareketlenmiş kuzenim.Bir deneyin sağlık sorununuz yoksa.

Valla canim 2 tane cikolata yedim ama bide bunu yaparsam fazla gelebilir sanki ama cok tesekkur ederim

İlk bebekmi? Daha küçük çok hissetmezsin merak etme sabahdan akşama hareket etmiycekki uyuyo annesi

İlk bebekmi? Daha küçük çok hissetmezsin merak etme sabahdan akşama hareket etmiycekki uyuyo annesi
Evet ilk bebek ama dedigim gibi 1 haftadir hissediyorum hafiften ozellikle yemeklerden sonra ama bugun hic hissetmedim 2 cikolata yedim meyve suyu ictim baya dinledim ama hissedemeyince biraz panik oldum

Evet ilk bebek ama dedigim gibi 1 haftadir hissediyorum hafiften ozellikle yemeklerden sonra ama bugun hic hissetmedim 2 cikolata yedim meyve suyu ictim baya dinledim ama hissedemeyince biraz panik oldum
Uykusuna denk gelmiş hem cukuc ilk bebek her defa hiss etmeye bilirsin merak etme biraz büyüsün hiç uyumayacak

Insallah oyledir canim ilk bebek olunca tecrubesiz ve urkek oluyoruz maalesef ‍ insallah hersey yolundadir
Daha yeni yeni hiss edersin zaten küçük hem ilk bebek ondandır o yolları ben geçdim biliyorum çok merak ediyorsan uzan sakince uyandır hiss edeceksin

Daha yeni yeni hiss edersin zaten küçük hem ilk bebek ondandır o yolları ben geçdim biliyorum çok merak ediyorsan uzan sakince uyandır hiss edeceksin
Ya iste denedim karnimi falan salladim oksurdum falan hic hissetmedim o yuzden tedirgin oldum

İlk gebelik mi bilmiyorum ama bebek hareketleri eğer oyleyse zaten 20 haftada falan hissediliyor genelde yani siz zaten erken hissetmissiniz panik yapmayın hemen hissedersiniz

O haftalarda zaten duzenli hareket hissedilmeyebilirkorkma canim bsy olmaz allahin izniyle

İlk gebelik mi bilmiyorum ama bebek hareketleri eğer oyleyse zaten 20 haftada falan hissediliyor genelde yani siz zaten erken hissetmissiniz panik yapmayın hemen hissedersiniz
Evet ilk gebelik. Az da olsa hafif hafif hissettigimi dusunuyorum 1 haftadir bugun de sekerli suyu deneyince etti hareket hissettim cok sukur tesekkur ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…