Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
27+4 deyim kızlar Allah nasip ederse eylülde doğum ama bebeğimin hareketlerini günde 1 2 defa hissediyorum dün doktora gittim bir sorun yok dedi
an var
1 hafta önce aynı senin gibiydim aynı haftadaydık hatta27+4 deyim kızlar Allah nasip ederse eylülde doğum ama bebeğimin hareketlerini günde 1 2 defa hissediyorum dün doktora gittim bir sorun yok dedi neden böyle oluyordur yaşayan var mı
1 hafta önce aynı senin gibiydim aynı haftadaydık hatta Bende hissetmiyorum korkuyordum neden hissetmiyorum normalmi diye Sonea doktora gıttık dedıkı kendını yorma 1 gun boyunca yormadım ve harbiden hissettim bıde çikolata ve kahve de iç
1 hafta önce aynı senin gibiydim aynı haftadaydık hatta Bende hissetmiyorum korkuyordum neden hissetmiyorum normalmi diye Sonea doktora gıttık dedıkı kendını yorma 1 gun boyunca yormadım ve harbiden hissettim bıde çikolata ve kahve de iç
Ah kuzucum bazen sabah çok hareket ediyor bidaha olmuyor korkuyorum ama doktora gittim herşey normal dedi çok fazla dinlenince vuruyor acaba yatmayı mı seviyor duyuyorum herkes çok hissediyor bende olmuyor tedirgin oluyorum1 hafta önce aynı senin gibiydim aynı haftadaydık hatta
Bende hissetmiyorum korkuyordum neden hissetmiyorum normalmi diye
Sonea doktora gıttık dedıkı kendını yorma 1 gun boyunca yormadım ve harbiden hissettim bıde çikolata ve kahve de iç
Canım aynını yaşadım bende bide yağlanma varmı sende kilodan da kaynaklanabilir hissedememe doktor demıştiAh kuzucum bazen sabah çok hareket ediyor bidaha olmuyor korkuyorum ama doktora gittim herşey normal dedi çok fazla dinlenince vuruyor acaba yatmayı mı seviyor duyuyorum herkes çok hissediyor bende olmuyor tedirgin oluyorum
87 kilo oldum yağımda var ay valla tedirgin oluyorum ya herkes diyor dışardan küt küt çürüyor canımı bile yakıyor bende olmuyor acaba sorun mu var diyorum valla doğurana kadar hetşeyi kafaya takacağız galibaCanım aynını yaşadım bende bide yağlanma varmı sende kilodan da kaynaklanabilir hissedememe doktor demışti
Gerçekten öyle benimde geceleri oynamıyor sabahları biraz gün içinde çok az başka yok hemen panik korku oluyorumBenim de bazen aşırı hareketli olup bazen hiç hissettirmiyor. Bazı hareketleri minimalist oluyor gün içinde çok değişken. Özellikle geceleri çok güçlü tekmeler atıyor ama gündüzleri kendimi zorluyorum hissedebilmek için. Bunu da doktora sordum, hafta ilerledikçe, alan daraldikca uyku sureleri uzuyormus. Benim doktorum birkaç saatlik hareketsizlik bizi endiselendirmez, tüm gün hiç hissetmezsen gel bakalım boşuna panik olma demişti. Adamın dediği aklımda olduğu halde hissetmeyince ben de korkuyorum işte annelik içgüdüsü...
Panik yapmayin önemli olan ultrasonda bebeğin sağlıklı görünüyor olması. Zaten bir sıkıntı olursa, doktor bir şey sezerse mutlaka uyarırGerçekten öyle benimde geceleri oynamıyor sabahları biraz gün içinde çok az başka yok hemen panik korku oluyorum
Rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah sanırım kucağımıza alana kadar hep böyle olacağızPanik yapmayin önemli olan ultrasonda bebeğin sağlıklı görünüyor olması. Zaten bir sıkıntı olursa, doktor bir şey sezerse mutlaka uyarır![]()
Evet galiba öyle olacakRabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah sanırım kucağımıza alana kadar hep böyle olacağız![]()