Bebek hareketleri

Mucizee35

Üye
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2023
882
310
23
Merhaba kızlar 21 haftalık hamileyim. 16. Haftadan beri Bebek hareketlerini hissediyorum her sabah ilk kalktığımda bebek mutlaka hareket ederdi ya da birşeyler yedikten sonra 3 gündür hareket etmiyor. Kendi doktorum yurtdışında muayneue gidemiyorum devletten randevu anca pazartesine bulabildim. Dün sağlık ocağına gittim dopplerle kalp atışını dinledik eve gayet düzenli yorulmuştur ondan oynamıyordur dedi. Benim hamileliğim riskli olduğu için zaten öyle aktif bir yaşantım yok ne kendimi ne onu yoracak hiçbir şey yapmadım. Başına böyle bir şey gelen oldu mu?

Bu haftalarda çok normal canım. Endişe etme benim de öyle olmuştu panik kıyamet oldum ama meğer uyuyormuş minik. Kahveler çikolatalar neler denemiştim ileriki haftalarda dikkatlice bakarsın hareketlerine bu haftalarda bir hissedip bir hissetmemek normalmiş

Bu haftalarda normal. Kalp atışını duyduysanız hiç problem yoktur merak etmeyin

Cevap verdiğin için teşekkür ederim canım. Aynen bende panik içindeyim bugün 4. Gün sabahtan gene tık yok sıpadan. Bende dün tüm tuşlara bastım çikolata kahve vişne suyu süt olduğu yerde belli dürtüyorum falan yok bana mısın demedi. Benim ki kış uykusuna yattı herhalde o böyle hareket etmeyince gerim gerim geriliyorum valla

Yapıyor böyle minik şakalar minnoşlar endişe etme annesi çıkınca hiç durmuyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…