• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek hareketleri

Bellenca

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
186
Puanlar
18
Herkese merhaba 21. Haftadayım ilk gebeliğim Allah’ın izniyle oğlum olucak ama sanki ben hareketleini hissetmiyorum hala ya da anlamıyorum bilmiyorum benim gibi olan varsa yardımcı olabilir mi acaba ❤️

Herkese merhaba 21. Haftadayım ilk gebeliğim Allah’ın izniyle oğlum olucak ama sanki ben hareketleini hissetmiyorum hala ya da anlamıyorum bilmiyorum benim gibi olan varsa yardımcı olabilir mi acaba ❤️
21. haftamda bende hissetmiyordum. 23. haftada belli belirsiz hissetmeye başladım. Doktor plesantanın yeri hakkında bir şey dedi mi?

kardeşimde öyle hissetmiyoruz çok yoğun onunda oğlu olacak..27. Haftada hissetmeye başladı tam ..biraz kilo da var etken olabiliyor..ultrasonda kıpır kıpır 😬 🧿 maşallah

21. haftamda bende hissetmiyordum. 23. haftada belli belirsiz hissetmeye başladım. Doktor plesantanın yeri hakkında bir şey dedi mi?
Yok hayır demedi ultrasonda en son kıpır kıpırdı maşallah çarşamba detaylı usg m var orda derler heralde dimi

Yok hayır demedi ultrasonda en son kıpır kıpırdı maşallah çarşamba detaylı usg
kardeşimde öyle hissetmiyoruz çok yoğun onunda oğlu olacak..27. Haftada hissetmeye başladı tam ..biraz kilo da var etken olabiliyor..ultrasonda kıpır kıpır 😬 🧿 maşallah
Kilom normal ya doktor bir şey demedi onla alakalı kimisi 24 e kadar hissetmen lazım diyor bende hissetmedikçe panik oluyorum açıkçası ne hissedeceğimi de bilmiyorum ki

Yok hayır demedi ultrasonda en son kıpır kıpırdı maşallah çarşamba detaylı usg m var orda derler heralde dimi
Evet söylerler. Benim plesantam önde olduğu için geç hissetmişim. Şimdi bile plesantası arkada olan birine göre daha soft hissediyormuşum heraketlerini. İlk hissetmeye başladığımda çok belli belirsizdi gaz mı bebek mi bağırsak hareketi mi zor ayırıyordum.

Evet söylerler. Benim plesantam önde olduğu için geç hissetmişim. Şimdi bile plesantası arkada olan birine göre daha soft hissediyormuşum heraketlerini. İlk hissetmeye başladığımda çok belli belirsizdi gaz mı bebek mi bağırsak hareketi mi zor ayırıyordum.
Belkide bende anlamıyorumfur ne hissetcem bilmiyorum ya o kadar üstüne düşündüm ki rüyamda bile gördüm

Belkide bende anlamıyorumfur ne hissetcem bilmiyorum ya o kadar üstüne düşündüm ki rüyamda bile gördüm
Baloncuk mu desem pıtırtı mı desem, gazım var galiba diyecek kadar anlaması zor başlarda. Bide gün içinde hep hareketli isenin hiç anlamazsınız. 27. haftamdan sonra bebek hareketi diye emin olacak şekilde hissettim. Biraz daha kuvvetlesin uyuyamayınca bugünleri özlersiniz 😀

Bence oluyor ama sen hissetmiyorsun hafif kıpırtı şeklinde oluyor insan anlayamıyor

Baloncuk mu desem pıtırtı mı desem, gazım var galiba diyecek kadar anlaması zor başlarda. Bide gün içinde hep hareketli isenin hiç anlamazsınız. 27. haftamdan sonra bebek hareketi diye emin olacak şekilde hissettim. Biraz daha kuvvetlesin uyuyamayınca bugünleri özlersiniz 😀
Aaa bazen anlamsız yerlerim de sanki balon patlıyor gibi pıt diye olabilir mi

Ben erken hissettim ama herkeste farklı olabilir yani hepimiz bir değiliz. Sağlıkla gelsin 🌸

Normaldir bence ilk gebeliklerde geç hissedilir zaten :) çoğu erken hisseden kişi de bağırsak hareketlerini bebek sanıyor genelde
Evet bazen bel kısmıma yakın bi pıt oluyor bazen karnımda ayırt edemiyorum bende kesin gazdır diyorum

birsey olmaz ben de 21+4üm ben de hissetmiyorum.
doktor iyi dedigi surece hicbir seye vesvese yapmamaya gayret edin:)

Aaa bazen anlamsız yerlerim de sanki balon patlıyor gibi pıt diye olabilir mi
İşte bu tariflediğiniz ilk hissedilen bebek hareketleri ☺️ bazen bir bazen birkaç pıt. Bende bağırsak olması mümkün olmayan yerlerde hissettiğimde anlamıştım.

Back
X