bebek hareketleri

benimkinde azalma olmadı drum günde 10 hareket yapması yeterli demişti bende 10a kadar sayıyorum gerisini önemsemiyorum 38+3 haftadayım

benim önceden sürekli hareketliydi sadece öglen 1 le 3 arası duruyodu şimdi cok sessizleşti arada bi karnımı sallıyorum cevap veriyo sonra yine duruyo acaba büyüdü diyemi

olabilir canım sen yinede hareketlerini say drun bişey dedimi hareketleriyle ilgili nst ye giriyormusun orda bebeğin durumu az çok belli oluyor

benımkıde aksıne hıc durmuyo yerınde kıpır kıpır masallah aslında benım ıcın ııı bebegımın boynunda ıkı kez dolanmıs kordon oldugu ıcın hareketlı olması benı endıseden uzaga goturuyo yoksa bebek oynamasa dakka basi doktora gıtmek zorunda kalcaktımm (zaten o kadar hareketlı olmasından dolayı kordonu boynuna dolamısyaaa)

ne azalmasi benim oglum kurtlumudur neden ayaklarla bi bastiriyo mahvediyo beni karnim sekilden sekile girio! bende sata göre bu gün 25 subat ama doktor gecikmeli olacak dedi 10 11 mart falan dedi her an dogurabilrim yani :o)) dua edin benim icin!

bide bende her gece adet agrısı gibi bişe oluyo acaba dogurcammı diyorum sizdede sık sık adet agrısı gibi agrı oluyomu?

Schirin böyle bir konu var zaten ne gerek var simdi buraya aynisi yazmaya..

burasi BEBEK HAREKETLERI ile devam.......

arkadaşlar ben 8 haftalık hamileyim. genel olarak ne zaman hissedilmeye başlanıyor bebek hareketleri. bilgilendirirseniz sevinirim. a.s.

----------

tipello.net - i am not referring you, i just DO recommend it.

valla ben tam olarak haftasini hatirlamiyorum ama 3 4 ay arasiydi sanirim ilk hissettigimde... kuvvetli olarak 5 aydan itibaren hissedebilirsin :o)

doğumuna artık gün sayanlar , bebeklerinizin hareketleri ne durumda ? son ayında hareketleri yavaşlar diyorlar ama benim karnım sürekli oraya buraya yamulup yumuluyor :) bide korkunç baskı yapıyor bazen wc de oturasım geliyor

e ne güzel hareketli bebk demek sağlıklı demek bi de sık wc ye gidiyorsan bebek aşağıda demektir ve doğumun kolay olur inşallah benimki hala yukarda bak bekliyoruz...:((

benimkisi 28.haftada okadar hareketliki sanki hiç uyumuyor korkmaya başladım artık:(( kıpır kıpıe kıpr dönüyor tekmeliyor vs:(( hiperaktif çocuk olmasın:((eyvahedigeldismile

slm kızlar. ben 18 ci haftamı doldurmak üzereyim. 1 haftadır sol tarafımda inanılmaz kasılmalar oluyo. ağrı değil sanki orda bişi varmışta dönüp, gerilip duruyomuş gibi. bide pıt pıt bişiler sürekli atıp duruyo. annem bebeğin hareketlerini hissetiğimi söledi. sizdede böyle olmuşmuydu.

slm kızlar. ben 18 ci haftamı doldurmak üzereyim. 1 haftadır sol tarafımda inanılmaz kasılmalar oluyo. ağrı değil sanki orda bişi varmışta dönüp, gerilip duruyomuş gibi. bide pıt pıt bişiler sürekli atıp duruyo. annem bebeğin hareketlerini hissetiğimi söledi. sizdede böyle olmuşmuydu.

evet canım,minik pıtırtılar oluyo,birazda geriliyosun o dönerken. Hareketlerini hissetmee başlmışsın demekki. Ben 17.haftada hissettim hareketlerini ilk.O zaman baya bi dikkat kesiliyordum hissetmek için,şuan dikkat kesilmeme gerek yok,uykudan bile uyandırıyo kimi zaman tekmeleriyle kaydirigubbakcemile3

Back
X