Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kızlar..bugün sabahtan beridir oğlum çok az hareket etti.dün faln gayet normaldi.bugün neden böyle anlamadım.yattım sol tarafıma bekliyorum..bu haftalarda hareketler yer daraldığı içi azalır deniyor doğrumudur?? 29+4 günlük hamileyim
Benim de bir gün çok az hareket ederdi ertesi gün hiç durmazdı.Bir de bişeylerle uğraşınca insan fark etmiyo hareketini.Ben iş yerindeyken çok hissetmezdim akşam daha çok hissederdim.Normal yani endişelenme.İçin rahat edecekse doktorunu bir ara sor bence.İnsanın içi için yer çünkü bilirim.Sağlıkla kucağına almanı dilerim.
Benim de bir gün çok az hareket ederdi ertesi gün hiç durmazdı.Bir de bişeylerle uğraşınca insan fark etmiyo hareketini.Ben iş yerindeyken çok hissetmezdim akşam daha çok hissederdim.Normal yani endişelenme.İçin rahat edecekse doktorunu bir ara sor bence.İnsanın içi için yer çünkü bilirim.Sağlıkla kucağına almanı dilerim.
Onlarin da yoruldugu zamanlar olabiliyo, ve bazen her hareketini hissetmedigimiz olabiliyo
Tatli bißeyler yiyip sol yanina yattigin zaman hareketlendigini goreceksin canim. Icini ferah tut.
Onlarin da yoruldugu zamanlar olabiliyo, ve bazen her hareketini hissetmedigimiz olabiliyo
Tatli bißeyler yiyip sol yanina yattigin zaman hareketlendigini goreceksin canim. Icini ferah tut.