bebek hareketleri

tuut 2924

Rabbim kuzularımı koru....
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2009
2.107
77
158
kızlar..bugün sabahtan beridir oğlum çok az hareket etti.dün faln gayet normaldi.bugün neden böyle anlamadım.yattım sol tarafıma bekliyorum..bu haftalarda hareketler yer daraldığı içi azalır deniyor doğrumudur?? 29+4 günlük hamileyim

Benim de bir gün çok az hareket ederdi ertesi gün hiç durmazdı.Bir de bişeylerle uğraşınca insan fark etmiyo hareketini.Ben iş yerindeyken çok hissetmezdim akşam daha çok hissederdim.Normal yani endişelenme.İçin rahat edecekse doktorunu bir ara sor bence.İnsanın içi için yer çünkü bilirim.Sağlıkla kucağına almanı dilerim.

çok teşekkürler canım cevabın için.dr u o kadar çok arıyorum ki.azcık daha bekleyeyim dedim:))çikolata yedim arttı biraz sanki hareketler

Onlarin da yoruldugu zamanlar olabiliyo, ve bazen her hareketini hissetmedigimiz olabiliyo
Tatli bißeyler yiyip sol yanina yattigin zaman hareketlendigini goreceksin canim. Icini ferah tut.

Onlarin da yoruldugu zamanlar olabiliyo, ve bazen her hareketini hissetmedigimiz olabiliyo
Tatli bißeyler yiyip sol yanina yattigin zaman hareketlendigini goreceksin canim. Icini ferah tut.

Allaha şükür hareketlendi mucizem.çok korkuyorum hissetmeyince.eve ultrason mu alsam nedir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…