Bebek hareketleri...

1991

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2012
83
0
36
Ankara
Merhabalar.Bugün doktor bebeğimin az hareket ettiğini söyledi.Çok üzüldüm.Aynı durumu yaşayan varmı

amannn doktorlar herseye bısey buluyo daha yenı yenı zaten oynuyo bu hafdada bebek qıtqıde dahada cok oynamaya baslar takma kafana doktorunu deqıstır baska doktora da qıt ve sor bakalım o ne dıcek

Son düzenleme:
Benim bebeğim yok ama bence hemen telaşlanma
tembel bir bebişin olabilir :)))

burada okumuştum kontrole giderken çikolata yiyen arkadaşları bebek o zaman daha çok hareket ediyormuş
tavisye ederim

arkadaşın dediği gibi çikolata ye benimkide hep uyuyodu şimdi giderken atıyorum ağzıma çikolatayı horon tepiyo içimde rahat ol

yogun hareketler icin erken bence ben bile daha yeni yeni kuvvetli hissediyorm kafana takma

bencede ya doktorlar neden böyle herşeyi söyler ki gerekli şeyleri söylemezler en ufak olumsuzluğu yüzüne şak diye çarparlar hiç kafana takma canım bende yeni hissetmeye başladım o da 2-3 satte bir hafif kıpırtılar ama arada pat diye bir tekme atıyor ben debazen şüpheye düşüyorum niye çok sık değil diye bişey mi oldu bunlar gebeliğin tatlı heyecanları zamanla göreceksin ne hareketler yapacak uykulardan uyandıracak annesi sen yeter ki rahat ol bol su iç şekerli bişeyler ye karnına kulaklık daya gör bak nasıl kıpır kıpır oynayacak Rabbim meleklerimizi korusun sağsağlim kucağıma almayı nas,p etsin inşşşşş

arkadaşlar benim bebeğin hareketlerini hissetmem için henz daha erken dediğiniz gibi.ancak doktor ultrasonda hareketlerinin az olduğunu söyledi.

ben de az hissedince korkuodum ama ş,imdi öle güzel ki otekmeleri , sakın telaşlanıp stres yapma..daha vakti var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…